Darisi Olmayanlarin Başina
Reklamlar
-
Slm arkadaşlar bugün gittim şişli tafik şubeden ehliyetimi aldım şimdi artık çok daha rahat trafikte dolaşabilirim ehliyetim yokken en büyük endişem haklıyken otamatikman haksız duruma düşmekdi şimdi artık bu sorun kalmadı allaha şükür ehliyeti olmayan arkadaşlara nacizane tafsiyem ehliyetinizi alın trafik bu nolucağı belli olamaz biz nekadar dikkatli olursak olalım başkasının hatasıyla direk haksız duruma düşüp canımız yanmasın
Reklamlar
-
Tebrik ediyorum. Eğitim şart. Bende 18'inde sınava gireceğim. Martta inş. ehliyeti alırım.
-
Super Moderator
-
olcan şu ortadaki smileyler boynuzlarını birbirine vuruyolar gibi duruyo. çok komik
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Super Moderator
O zaman sakat olur yaaa!!
Darısı boynuzu olmayanların başına şeklinde anlamasın lütfen kimse...
-
umutkaan, trafiğe ne kadar para verdin ayrıntılı yazar mısın?
-
Super Moderator
55 YTL HARÇ
3.5 YTL DOLDURULACAK KAĞITLAR İÇİN ÜCRET
30 YTL EHLİYET
-------
88.5 YTL olması lazım
-
yazdığın 55 ytl'lik harç ücretinin her şubede farklı olduğunu duydum böyle bir şey gerçekten var mı, yada bu konu hakkında bilgisi olan?
-
Super Moderator
Hiç sanmıyorum, çünkü fiyat hakkında nerede konuşulsa trafiğe ödeyeceğin fiyat sabit söyleniyor.Böyle bir farklılığın bulunması da mantıklı olmazdı zaten.
Bu toplam fiyat her yerde aynıdır sanıyorum sadece neye ne kadar ödendiğini yazdım. (O 55 YTL karşılığında makbuz kesiliyor ve bu makbuz başvurunun sonunda geri alınıyor.)
-
55 ytl +30ytl ehliyet için
-
Super Moderator
bkz.
umutkaan adlı üyeden alıntı
55 ytl +30ytl ehliyet için
Demek ki değişmiyormuş şubeden şubeye...
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
55 YTL HARÇ
30 YTL EHLİYET
-------
88.5 YTL olması lazım
o parayı bana verseydin ben sana ehliyetin alasını yapardım...A4 kağıttan hemde hehe.
-
Super Moderator
olcan138 adlı üyeden alıntı
Madem A4'e yapıyorsun, 1 kuruş fazla vermem.
-
hayırlı olsun umutkaan.
gülü güle kullan. hiç lazım olmaması dileklerimle...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
hayırlı olsun.. hocalar nasıl yani şimdi ben 18inde sınava girecem.. kaç gün sonra alacam ehliyeti?_?
-
eskiden sınavdan bir kaç gün sonra verildiğini duymuştum ama şimdi sistem deişti galiba..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler