kazaya karıştığım için
Ehliyetsizlik+kasksızlık+ruhsatı geç getirdiğim için motor men olmuştu daha sonra düzelttik.
2 ay önce plakaya kasksızlıktan(halbuki vardı)+ters yönden gitmek(halbuki yolumdaydım) dur ihtarına uymamak işte bu doğru
kazaya karıştığım için
Ehliyetsizlik+kasksızlık+ruhsatı geç getirdiğim için motor men olmuştu daha sonra düzelttik.
2 ay önce plakaya kasksızlıktan(halbuki vardı)+ters yönden gitmek(halbuki yolumdaydım) dur ihtarına uymamak işte bu doğru
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ben motorla hiç yemedim fakat arabayla bir defa radara girdim 66 ile bir kerede muayene geçik arabayla yakalandım bir kaç kere de abi etme eyleme bir daha olmaz gibi yırttık ama hiç bir ceza yı ben ödemedim araç sahibi ödedi sag olsun 5 kuruş ceza ödemedim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hiç yemedim daha Kurallara uyduğum için olabilir
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
trafik jandarmanın dur emrine uymamak ( yola okadar dalmışım ki farketmedim bile ) birde farım bozulmuştu aynı akşam da evime dönmek için yola çıktım 20 km bi yol parklarla geldim ama yazmışlar yine bide ehliyetisz yakalanmıştım okadar
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
arabayla 7 tane park cezası, 1 tane radar, 2 tane de kırmızı ışıkta beklerken çizginin üstünde durduğum için eds cezası...
motorla cezam yok henüz
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
bikere şehir içinde 57yle radar cezası yedim motorumu alalı 1 saat olmuşken :D
1 sefer eminönünde ceza yedim,
kaskı çıkardım bı mağazaya girdim alışveriş yaptım,
aradığım başka bi ürün orada olmadığından 200 mt ilerideki bi mağazada oldugundan bahsetti,
mağaza kapıdan bakınca görülüyordu,
kaskı aynaya taktım motora oturmamla polısın gelmesi bir oldu,
kaskını neden takmıyorsun dedi,
bende şu ilerideki dükkana gidik bişiy alacağım dedim,
ve kasksızlıktan 62,lıra çıtlattı
her ne kadar yav 2 dk surmez dediysemde,
her tarafta kameralar var herkese yazdık senimi salacağız yani değip çizdi oracıkta
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Motosiklet ile cezam yok. Araba ile 2 tane var. Nedenleri ise; in vino veritas
Kopruden kaçak geçtiğim için( kgs mi kaybettiğimi gişede farkettim) Merterde emniyet şeridini kullandığım için.
Not:arabayla asla asla emniyet şeridine girmedim, girmem. Motorla da ancak istisnai durumlarda giriyorum ki bunu da yapmamak lazım aslında
Yaşadğım yer ufak bi yer olduğu için daha hiç çevirmediler bile..
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
bizede sizin dediğiniz gibi aynı tarih aynı saat yazmışlar biri radarcı diğeride motorize ekip 500 lira yazıp göndermişler mahkemeye vercektik polis akrabayı aradık... aynı gün aynı saat içinde ceza yazamazlar Trafik şubeye gidin amire söyleyin iptal ederler dedi özür dileyip iptal etiler birini
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Bişeyi çok merak ediyorum Motorum custam chopper oldundan ruhsat cıkartamadım (cıkartsamda muayneden gecmezztnde ) Ehliyet te daha alamadık su an Allah Korusun polisin biri yakalarsa toplam nekadar ceza yerim motor 50 cc ama adamlar motor oldu için acımıyor ve Motoru cekerlerse Alma sansım varmı? Allah korusun.
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
motoru yeni aldım plaka 2 gün sonra çıkacaktı eve giderken 5.km de baglattım motoru durumu açıklamaya çalıştım anlama kıtlıgı olan trafik POLİSİMİZ la dedi lo demedi kesilecek olan ceza filan zoruma gitmiyor ama motoru vinç e almaları zoruma gitti bende ya beni de baglarsınız yada bırakırsınız dedim yine onlar kazandı çekici üzerinde motorum ve ben istikamet işbirlikçi otoparkçılar
bende geçen sene ramazan bayramının 1. günü ceza yedim polisler sadece kasktan yazıyoruz dediler bende adamların insaflı günü diyorum kendikendime tabi bende ehliyette yok ruhsat babamda meğer motorun sigortası vivzeside geçmiş tabi benim haberim yok neyse adamlar motoru kapatacaz dediler iyi dedim bende ben polisleri takip ediyorum usulca karakola gittik orada cezamıda yazdılar ama makbuza birde ehliyetsiz diye yazdılar not olarak tabi cinlerim tepeme çıktı orada ama ne diyebiliriz kasktan 62TL ehliyetten 600TL bana geldi ruhsat sahibi babam olduğu için birde babama geldi ve babam trafiğe gittiğinde 62 TL daha yazmışlar ona tabi oda nedir onuda anlamış değilim saçmalık itiraz edecektim ama buradaki savcı bir tanıdığım hiç uğraşma faiziyle ödersin deyince vazgeçtim 15 gün içinde hepsini yaklaşık 800TL olarak ödedim bayram harçlığı oldu buda ama çok kötü koydu bana borçla harçla ödedim maaşımdan fazla ceza ödedim
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)