Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Bilica Motorlu Kuryeye Çarptı ve Kaçtı

REKLAM ALANI
    RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    Ayıp , az sayılamayacak trafikte o hız körükörüne araç sağlaması ve sonrasında vurup kaçması canavarlıktan başka bişey değil
    Ben bi Fenerbahçeliyim ,bilicaya kulüpten bi yaptırım uygulandımı bilmiyorum ama olayının adli kısmının yanı sıra bilicaya kulüpten kesinlikle bi yaptırım uygulanmalı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    şerefsiz herif,küfretmemek için o kadar izlememeye çalışıyorum her kanalda karşımda adi herif.. beyfendi ERTESİ GÜN ifade vermeye gidiyor ve serbest yok böle bişey yaa,ALLAH tan kamera kayıtları var yoksa o jipin hasarınıda o zavallı kuryeye çatır çatır ödetirlerdi..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Bilicayı hapse atsalar ne olur ki? Adam Saraçoğlu stadında tünel kazma konusunda master yaptı
    Şaka bir yana görüntülerden olayın ne kadar vahim olduğu görülüyor ve insan kendine şunu soruyor:
    Ya o kurye jipin önüne düşseydi.
    Ya orada kameralar olmasaydı.
    Geçmiş olsun kurye kardeşim sen var ya Bilica ?&%%/()?? anladın sen onu...

hattat_hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda ANF 125İ İnnova & honda sh 300i
    Allah bir insanın içine vicdan koymayınca neler olduğunu gördük ne yazıkki, nasıl bir şey bu ?? para ve şöhret bir insanın, insan olmasına sebep olan duygulardan mahrum olmasına sebep olabiliyor.. böyle biri bırakın tuttuğum takımın oyuncusu, babamın oğlu olsa kapıdan içeri almam....
    Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Fenerbahçeli futbolcu Fabio Bilica'nın, trafik ışıklarında bekleyen motosiklete çarparak sürücünün yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılandığı davada, hakkında zorla getirilme kararı verildi.

BİLİCA'YA ZORLA GETİRİLME

İstanbul 6. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Brazilyalı Fabio Bilica katılmazken, müşteki Feysel Akalp ve avukatı hazır bulundu. Şikayetçi olduğunu ifade eden Feysel Akalp, sanığın cezalandırılmasını istedi. Suçtan zarar görme ihtimali dikkate alarak Akalp'in davaya katılma talebini kabul eden mahkeme, davetiye gönderilmesine rağmen duruşmaya gelmeyen sanık Fabio Bilica hakkında zorla getirme müzekkeresi düzenlenmesine karar verdi. Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

BİR YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 31 Ocak 2011 Beşiktaş'ta meydana gelen ve motorsiklet sürücüsü Feysel Akalp'in yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya karışan ve ardından kaçan aracın Fabio Bilica tarafından kullanıldığı belirtildi. Bilica'nın "taksirle yaralamak" suçundan 3 ay ile 1 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

KAYNAK: MİLLİYET
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu ülkede herkezin bir fiyatı var. Para öder şikayet geri alınır...
    112ciyiz

Thisfalse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan Yok
    Millet arabasından inip yardım etmeye aciz
    Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    vay şerefsiz vay
    16 BH 631

Bado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mh Drift-Peugeot Trekker-Mondial UKH
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulem cahilin önde gideniyim.
    Bilica ne diye merak edip girdim topige.
    Araba markasi zannettim.
    Bende dedim heralde yine cin mali motor markasi felan onun hakkinda muhabbet var bende bole bisiyle karsilascami bilmiyordum. Neyse kaza geciren arkadasimiza gecmis olsun.
    Lets do it all today and worry bout it all tomorrow

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)