Sertifika Ortalıkda Yok ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bunun motorsikletle ne alakası var
araba ehliyeti olasa arabadanmı soğuyacakdın
kursa gidip hakkın olan sertifikayı alacaksan veremiyorsa yapman gerekeni sen düşüneceksin
-
xburakx adlı üyeden alıntı
bunun motorsikletle ne alakası var
araba ehliyeti olasa arabadanmı soğuyacakdın
kursa gidip hakkın olan sertifikayı alacaksan veremiyorsa yapman gerekeni sen düşüneceksin
çok aydınlatıcı bi yorum oldu
-
Şubat başı motosiklete binmek için pek de uygun bir zaman değil zaten. Bu havalarda motosiklete binmek istiyorsanız tüm korumalarınızın dışında iyi de birer pantolon ve mont almanız gerekir. Zaten havaların biraz düzelmesini beklemenizi tavsiye ederim. Her işte bir hayır vardır. Belki de ehliyeti aldığınız için tedbirsiz çıkıp kaygan bir yolda kayacak veya hasta olacaktınız. Motosiklet sürücüsü olmak sabır işidir. Bu sabır motosiklete daha binmeden başlar
-
hemen celallenme ustadım kursa gidersin ve durum nedir ögrenirsin. senin hatan yoksa ve dosyanı kaybettilerse tüm evraklarını yeniden hazırlarlar. alırsın ehliyetini.
-
bende senin gibi sabırsızım çok şükür teslim ettim dosyalarımı emniyete kartın çıkmasını bekliyorum.bence sen tanıdık falan boşverde kursa git sertifina ne olduğunu iyice bi öğren belkide zamanında millieğitime dosyalarını yollamadılar sertifikan çıkmadı seni sallıyolar bellimi olur?
şubatta motosiklete binilmez diyosunuz ama ben şubatta motor almayı düşünüyorum akıllı olsak motosiklet sürmezdik zaten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
yasdal adlı üyeden alıntı
Şubat başı motosiklete binmek için pek de uygun bir zaman değil zaten. Bu havalarda motosiklete binmek istiyorsanız tüm korumalarınızın dışında iyi de birer pantolon ve mont almanız gerekir. Zaten havaların biraz düzelmesini beklemenizi tavsiye ederim. Her işte bir hayır vardır. Belki de ehliyeti aldığınız için tedbirsiz çıkıp kaygan bir yolda kayacak veya hasta olacaktınız. Motosiklet sürücüsü olmak sabır işidir. Bu sabır motosiklete daha binmeden başlar
Haklısın üstad. Zaten beni sinir eden olay ehliyetimi elime alamamak. Hemen binmesem bile millet 15 günde alıyor ben neden 2 ay bekletiliyorum
jack hammer adlı üyeden alıntı
hemen celallenme ustadım kursa gidersin ve durum nedir ögrenirsin. senin hatan yoksa ve dosyanı kaybettilerse tüm evraklarını yeniden hazırlarlar. alırsın ehliyetini.
Vallahi üstad dün aradım kursdaki kıza iyi bi fırça çektim. Ve sağlık raporunda sorun olmaması için kendim değil kursdaki doktora 40 lira verip aldım. hiçbi sorun çıkmasın diye. geldi yine beni buldu sorun. 1 hafta daha beklerim sonra gidip allah ne verdiyse sayar söverim yeter daa benden sonraki sezon sınav olanlar alıcak ehliyetlerini bende sertifika yok
-
hakkaten anlayamadım saçmaymış
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
Felon adlı üyeden alıntı
bende senin gibi sabırsızım çok şükür teslim ettim dosyalarımı emniyete kartın çıkmasını bekliyorum.bence sen tanıdık falan boşverde kursa git sertifina ne olduğunu iyice bi öğren belkide zamanında millieğitime dosyalarını yollamadılar sertifikan çıkmadı seni sallıyolar bellimi olur?
şubatta motosiklete binilmez diyosunuz ama ben şubatta motor almayı düşünüyorum
akıllı olsak motosiklet sürmezdik zaten
Zaten kursun sahibi o tanıdık dediğim abi. oraya gittiğimdede orda ders hocaları ve kayıtlarla ilgilenen kız oluyo sadece. son 1 hafta daha beklicem ondan sonra gidip edeceğim küfürlerden ben sorumlu değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------
kefeeee adlı üyeden alıntı
hakkaten anlayamadım saçmaymış
Bütün ücretleri gününden önce yatırdım sağlık raporunu sorunsuz olsun diye kursa 40 lira verip aldım. Fakat yine beni buldu. Daha saçmasını göremezsin üstad
-
seninle birlikte aynı dönemde sınava girenler ehliyetlerini aldımı? saglık raporunda ne sorun varmış acaba. sorun varsa kendileri nasıl çözecekmiş. açıkca sallanıyorsun 1 hafta bekleme ve dosyanı iste.
-
jack hammer adlı üyeden alıntı
seninle birlikte aynı dönemde sınava girenler ehliyetlerini aldımı? saglık raporunda ne sorun varmış acaba. sorun varsa kendileri nasıl çözecekmiş. açıkca sallanıyorsun 1 hafta bekleme ve dosyanı iste.
Üstteki cevaba katılarak.
Üstelik sağlık raporunda sorun var ise bile 10tl verip özelden yada ücretsiz Sağlık ocağından ( kabul ediyorlarsa) yeniden alabilirsin. Sağlık raporundaki sorun senin ile evrakları teslim ettiğin emniyet arasında bir şey.
Ben dün akşam Beylikdüzünde kar atıştırırken kullandım gece 11 gibi gayet zevkli oluyor yarım saat yetiyor ama sonra deri eldiven de bot da etki etmiyor
-
Kursun bağlı olduğu il-ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip şikayette bulunacaksın. Bak nasıl buluyorlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
@jack hammer çoktan aldılar üstad.
cakalaz adlı üyeden alıntı
Kursun bağlı olduğu il-ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip şikayette bulunacaksın. Bak nasıl buluyorlar
Vallahi tanıdık hatrı var diye bişi diyemiyorum. ama hala ses seda yok sonunda bu yorumunuza katılarak gidicem şikayet edicem yetti ya..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)