Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sertifika Ortalıkda Yok ?

REKLAM ALANI
    holigan05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok :/
    Öncelikle herkeze iyi günler hayırlı forumlar dilerim

ARALIK 27 sinde direksiyon sınavımı kazandım fakat bu gün ŞUBAT 01 ve sertifikam hala yok !

aldığım 2. randevuda mecburen yalan oldu. Kurs sahibide uzaktanda olsa tanıdık bu yüzden arayıp doya doya sövemiyorumda. Kursu arıyorum bilgisi yok. Kurs sahibi tanıdığı arıyorum açmıyo en son aradığımda sağlık raporunda sorun çıkdı diye belirtmişti we 1 haftayı geçicek ses seda yok ?

Her geçen gün ettiğim küfür sayısı artıyo

Ben şubat başı motorumu alırım diye planlıyodum fakat ehliyeti geçtim sertifikam bile yok daha ! Ne hevesim kaldı ne isteğim bu nedir ya !

Ne yapıcam bilmiyorum bide kask aldım boş boş duruyo orda bu ayda hallolmazsa vazgeçiyorum 2teker'den yeter ya zaten sabırsız biriyim bide olana bak 15 günde çıkan sertifikanın 36. günü !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Xmax250
    bunun motorsikletle ne alakası var
    araba ehliyeti olasa arabadanmı soğuyacakdın
    kursa gidip hakkın olan sertifikayı alacaksan veremiyorsa yapman gerekeni sen düşüneceksin

Motosikleti
    Alıntı xburakx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunun motorsikletle ne alakası var
    araba ehliyeti olasa arabadanmı soğuyacakdın
    kursa gidip hakkın olan sertifikayı alacaksan veremiyorsa yapman gerekeni sen düşüneceksin
    çok aydınlatıcı bi yorum oldu

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Şubat başı motosiklete binmek için pek de uygun bir zaman değil zaten. Bu havalarda motosiklete binmek istiyorsanız tüm korumalarınızın dışında iyi de birer pantolon ve mont almanız gerekir. Zaten havaların biraz düzelmesini beklemenizi tavsiye ederim. Her işte bir hayır vardır. Belki de ehliyeti aldığınız için tedbirsiz çıkıp kaygan bir yolda kayacak veya hasta olacaktınız. Motosiklet sürücüsü olmak sabır işidir. Bu sabır motosiklete daha binmeden başlar
    Gökhan YAŞDAL

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    hemen celallenme ustadım kursa gidersin ve durum nedir ögrenirsin. senin hatan yoksa ve dosyanı kaybettilerse tüm evraklarını yeniden hazırlarlar. alırsın ehliyetini.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende senin gibi sabırsızım çok şükür teslim ettim dosyalarımı emniyete kartın çıkmasını bekliyorum.bence sen tanıdık falan boşverde kursa git sertifina ne olduğunu iyice bi öğren belkide zamanında millieğitime dosyalarını yollamadılar sertifikan çıkmadı seni sallıyolar bellimi olur?
    şubatta motosiklete binilmez diyosunuz ama ben şubatta motor almayı düşünüyorum akıllı olsak motosiklet sürmezdik zaten
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şubat başı motosiklete binmek için pek de uygun bir zaman değil zaten. Bu havalarda motosiklete binmek istiyorsanız tüm korumalarınızın dışında iyi de birer pantolon ve mont almanız gerekir. Zaten havaların biraz düzelmesini beklemenizi tavsiye ederim. Her işte bir hayır vardır. Belki de ehliyeti aldığınız için tedbirsiz çıkıp kaygan bir yolda kayacak veya hasta olacaktınız. Motosiklet sürücüsü olmak sabır işidir. Bu sabır motosiklete daha binmeden başlar
    Haklısın üstad. Zaten beni sinir eden olay ehliyetimi elime alamamak. Hemen binmesem bile millet 15 günde alıyor ben neden 2 ay bekletiliyorum

Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen celallenme ustadım kursa gidersin ve durum nedir ögrenirsin. senin hatan yoksa ve dosyanı kaybettilerse tüm evraklarını yeniden hazırlarlar. alırsın ehliyetini.

Vallahi üstad dün aradım kursdaki kıza iyi bi fırça çektim. Ve sağlık raporunda sorun olmaması için kendim değil kursdaki doktora 40 lira verip aldım. hiçbi sorun çıkmasın diye. geldi yine beni buldu sorun. 1 hafta daha beklerim sonra gidip allah ne verdiyse sayar söverim yeter daa benden sonraki sezon sınav olanlar alıcak ehliyetlerini bende sertifika yok

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    hakkaten anlayamadım saçmaymış
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende senin gibi sabırsızım çok şükür teslim ettim dosyalarımı emniyete kartın çıkmasını bekliyorum.bence sen tanıdık falan boşverde kursa git sertifina ne olduğunu iyice bi öğren belkide zamanında millieğitime dosyalarını yollamadılar sertifikan çıkmadı seni sallıyolar bellimi olur?
    şubatta motosiklete binilmez diyosunuz ama ben şubatta motor almayı düşünüyorum akıllı olsak motosiklet sürmezdik zaten
    Zaten kursun sahibi o tanıdık dediğim abi. oraya gittiğimdede orda ders hocaları ve kayıtlarla ilgilenen kız oluyo sadece. son 1 hafta daha beklicem ondan sonra gidip edeceğim küfürlerden ben sorumlu değilim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------

Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkaten anlayamadım saçmaymış
    Bütün ücretleri gününden önce yatırdım sağlık raporunu sorunsuz olsun diye kursa 40 lira verip aldım. Fakat yine beni buldu. Daha saçmasını göremezsin üstad

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    seninle birlikte aynı dönemde sınava girenler ehliyetlerini aldımı? saglık raporunda ne sorun varmış acaba. sorun varsa kendileri nasıl çözecekmiş. açıkca sallanıyorsun 1 hafta bekleme ve dosyanı iste.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seninle birlikte aynı dönemde sınava girenler ehliyetlerini aldımı? saglık raporunda ne sorun varmış acaba. sorun varsa kendileri nasıl çözecekmiş. açıkca sallanıyorsun 1 hafta bekleme ve dosyanı iste.
    Üstteki cevaba katılarak.

Üstelik sağlık raporunda sorun var ise bile 10tl verip özelden yada ücretsiz Sağlık ocağından ( kabul ediyorlarsa) yeniden alabilirsin. Sağlık raporundaki sorun senin ile evrakları teslim ettiğin emniyet arasında bir şey.

Ben dün akşam Beylikdüzünde kar atıştırırken kullandım gece 11 gibi gayet zevkli oluyor yarım saat yetiyor ama sonra deri eldiven de bot da etki etmiyor

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Kursun bağlı olduğu il-ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip şikayette bulunacaksın. Bak nasıl buluyorlar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    @jack hammer çoktan aldılar üstad.

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kursun bağlı olduğu il-ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip şikayette bulunacaksın. Bak nasıl buluyorlar
    Vallahi tanıdık hatrı var diye bişi diyemiyorum. ama hala ses seda yok sonunda bu yorumunuza katılarak gidicem şikayet edicem yetti ya..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)