Plastik torbalar ve yaratıcı motosiklet sürücüsü
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam...
Az önce Long Way Down'u seyrediyordum. Charley Boorman ile Ewan McGregor'un Afrika macerası. Henüz seyretmediyseniz, mutlaka seyredin. Herneyse, bir sahneye takıldım ve üzerine yazı yazdım..
Yazıyı blogumdan okuyabilirsiniz.. http://motorla.wordpress.com/
Peki, sizin de böyle pratik yöntemleriniz, tavsiyeleriniz var mı?
Reklamlar
-
Bungee cord ve ahtapot (6 bungee'nin bir araya bağlanmışı gibi bir şey) motora ek yükleme yapmak için çok iyidir, ancak çok dikkatli bağlanmalı. Ne zaman motora lastiklerle yük bağlasam 3-4 kilometre gider, durur, kontrol eder, yoluma öyle devam ederim. Çöp torbasını ayakkabıya bağlamak iyi taktiktir, ancak durunca o torba öyle bir kayar ki insan düşmeyi bile beceremez
Ek olarak, hava çok soğuyunca göğüse gazete koymak çok işe yarar. Beklenmedik bir anda hava soğuyunca dizliği ters takmak (kaval kemiğini koruyan kısım baldıra gelecek şekilde) üst bacağın aşırı üşümesini engeller, ancak kaza anında dizlik yokmuş gibi olur.
-
Hocam bu belgeseli satın mı aldınız, internetten mi indirdiniz. ? Ben epeyce internetten indirmek için aradım bulamadım, Yurtiçindeki dvd/cd mağazalarda da yok ...
-
ben de cevap bekliyorum.link verebilir misiniz?
-
Blogunuzdaki yazıları okudum ve çok beğendim tebrikler...
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
-
Teşekkürler... linki yollayamıyorum, site kullanım kurallarından ötürü maalesef... haklı bir uyarı almış bulunmaktayım.
-
songiden adlı üyeden alıntı
Teşekkürler... linki yollayamıyorum, site kullanım kurallarından ötürü maalesef... haklı bir uyarı almış bulunmaktayım.
Tivibu üyeliği başlatın ayda 1 TL ye national geografic kanalında yayınlanıyor.
Ben epey seyretmiştim.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
Dün akşam ben de gördüm TV'de.. Ama dublajla çekilmiyor doğrusu. Arada bir sürü espri ve en önemlisi, motorların sesi kayboluyor
-
Charley Boorman a hastayım ya manyak adam 2-3defa izlemişliğim vardır long way down dan önceki belgeseli izlemediysen onuda izle oda güzel
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
izlemez olur muyum hiç.. sanrıım 3 kere izledim o seriyi
bir de charley'nin "race to dakar" var.. o da mutlaka izlenmeli..
en son yaptığı "by any means" var.. içinde motosiklet olmasa da keyifli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)