artismisiniz, napacanız aynayı, makyajmı yapacaksınız
artismisiniz, napacanız aynayı, makyajmı yapacaksınız
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
"Aynaları söksem ceza yermiyim " diye soran arkadaşların görebilmesi için forumun yüksek bir yerine asabilirmiyiz bu konuyu mümkünse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
Abartma güzel kardeşim hiçbir çevirmede o kadar vaktini almazlar bizde ayda yaşamıyoruz bizide çeviriyorlar. Anlıyorumki kurallara uyduğun halde çevrilmek seni üzmüş .
Birde tersinden düşün biz motorcular kuralları bu kadar sık ihlal ettiğimiz için uygulama yapılmasına neden olarak Polis teşkilatımızın ne kadar vaktinden çalıyoruz acaba ?.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
evrak kontrolünden sonra merkeze telsizle plaka sorgulatıyorlar ya kardeşim.işte o benim plakamı sorgulamaları çok uzun sürdü.merkezdekiler geç döndü.hatta polis memuru özür diledi benden kaç sefer.hatta küfürde etti niye dönmüyorlar diye.
polisimize saygımız sonsuzdur.istedikleri kadar çevirebilirler.onların görevi.sadece o gün önemli bir işim vardı biraz sıkıntı oldu.ayrıca eşiniz arkanızda iken de hoş olmuyor polisin durdurması kanımca.
Kendi canın, ciğerin 5 para etmiyor belki ama önüne atladığın araç seni ezmemek için karşı yola fırlayıp katliama neden olacak, keşke senin gibi cahil insanlar olmasa trafikte.
Niyazi olacaksın ve iki dünyanı da karartacaksın çünkü yaptığının intihardan farkı yok.
Aynasız motosiklet kullanmak mı..?
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Aynasızları hiç sevmem hoş onlar da toplumum birliğini sağlamak için kamu hizmeti yapıyorlar ama yine de sevmem
aklıma hep takıldı bu aynasızlar gecen yıl ege akdeniz turum olmuştu o tarafta hep aynasızlar var neden acaba???
ya bide utanmadan konu açıyorlar aynasız kullanmaktan ceza yedim diye.. diyecek birşey yok
Utanmakla alakası ne? Adam ceza yemiş ders almış ve başkalarının aynı hatayı yapmamaları için uyarıyor. AYAKTA ALKIŞLIYORUM. Ancak Aynanın hızı kesiceğine de gülüyorum. Zira ergonomik bir aynanın etkisinin yok denecek kadar az olduğu kanaatindeyim.
ayakta alkışlanacak bir durum yok çünkü arkadaş aynasını, takması gerektiği için, daha güvenli sürüş sağlayacağı için, vs değil ceza yediği için takıyor.
yani ayna takmazsanız tehlike yaşayabilirsiniz, kaza yapabilirsiniz değil ceza yiyebilirsiniz diyor.
bknz. kohlbergin ahlak gelişimi
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ayna sürati keser bilmiyormusunuz çıkarın aynaları +100 km/s garanti.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
afiyet olsun
forumun gıcık üyeleri iş başında
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)