arkadaslar en fazla 250 tl ye kısa bel vücuda oturan bi mont almak istıyorum asıl istediğim korumalı derı mont almak ama onuda 285 tl den ucuza bulamadım tekstıl montlarıda ınternette gordugum halıyle guvenemıyorm bana ne tavsiye edersınız ??
arkadaslar en fazla 250 tl ye kısa bel vücuda oturan bi mont almak istıyorum asıl istediğim korumalı derı mont almak ama onuda 285 tl den ucuza bulamadım tekstıl montlarıda ınternette gordugum halıyle guvenemıyorm bana ne tavsiye edersınız ??
ben 15 gün önce prohell in montunu aldım 170 tl, 3 katlı, her katını ayrı ayrı sökebiliyorsun, soğuk havalarda da kullandım çok memnunum. yaz gelince yazlık olarak ta kullanabileceğin güzel kullanışlı bir mont.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
revit in monza modelini aldım 218 tl ye siyah beyaz. kışlık olmadığı kesın ince bir mont ama karlı havada bıle kullanmama rağmen üşümedim ,boyun bölgesi ruzgar alıyor sadece biraz ki zaten atkı kullanıyorum . mont resımlerde gorundugunu gibi deıl gercekten cok şık duruyor ve ınanılmaz rahat . onden once cok mont denedım ama hepsı kaba ve rahatsız geldı bu gercekten cok hafıf ve rahat motora bınmedıgım zaman korumalıkları cıkartıp gunluk mont olarak kullanmaya devam tşkrler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
civardaki mağazalarda prohele pek denk gelmedım ınternette mevcut ama mont giymeden alınmaz bence .bazı modelde s oluyo bazısında m aldıgım mont ise L beden :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)