Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor Almak İstiyorum Ama Karar Veremedim !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Öncelikle herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum. Ben Ailemi zor güç ikna ettim motor konusunda ,almaya karar verdik ama bütce biraz kısıtlı max 2.500 lira oda taksitli olursa :( peşin almam için Marta kadar beklemeliyim. Peki hangi motoru tercih etmeliyim. SS motor almak istiyorum ama Malesef bütce kısıtlı olunca çin malı almak zorunda kalcam , ama kimse çin malını tercih etmiyor. bana önerebileceğiniz ''SS'' motor varmı örneğin bu 3 motor arasında hangisini almalıyım = Ramzey Rmz , Skyjet 150 (yuan f5) , CBR 125 ( ama cbr almam biraz zor 2.500 zor bulunuyor bulduklarımda ya kazalı yada km si cok oluyor) Eğer bu tip başka motorlar varsa veya satmak isteyen varsa lütfen bi mesaj bıraksın konuşalım anlaşabilirsek Hayırlısıyla almak istiyorum. Herkeze şimdiden teşekkürler Allah Kaza Bela Vermesin(Amin).

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    kardeş mondial 150 mc çin demen imkansız çok iyi motor...

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    cengaver29 öneride bulunduğun için çok teşekkür ediyorum. Ama Malesef böyle ybr tipi değilde daha çok Racer(yarış) tipi istiyorum yani benim için şekli önemli gidip geleceğim yolun toplamı 30 km felan o yüzden şekil önemli hızı felan önemli değil benim için 80 - 90 basması kafi teşekkürler tekrar. Ha bide Kanuni racer 200 e ne dersiniz motor nasıldır kullanan varsa lütfen söylesin iyi veya kötü yanlarını.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bence kanuni racer a bulaşma benim arkadaş 2007 de sıfır aldı fakat taksitler bitmeden sattı satış sebebi ise titreşimden vidalar gevşiyo veya dökülüyo evet herkez gibi bende çine bulaşma demekten kendimi alamıyorum
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Tvs Apache
    Para biriktirmeni tavsiye ederim. cbr 125 sahibi olmak seni daha mutlu edecektir.
    Elle tutulabilen , sessizlik vardır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...200-gs-1/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40844860/detay

bunlara bakabilirsin birde skyjet in var bu tip modelleri bütçene göre ..

Motosikleti
    KUBA CG 150 SPORT
    Ben ikinci el 2006 2007 ybr 125 tavsiye ederim hem ekonomik hem seri ve atak

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    teşekkürler herkeze, saolun ama skyjet almayı düşünüyorum biraz daha beklersem cıldıracam motorsuzluk canıma tak etti artık :D Babamı ikna edebilirsem cbr alırım artıkın bakcaz :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

[QUOTE=cengaver29;2251063]http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...200-gs-1/detay

bunun tarihi biraz eski gibi 2008 de koymus yani garanti satmıştır :( ama yinede çok teşekkür ederim gerekeni yaptın sen
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

motosan 150 ye bak 14 hp güç 140 km hız

Motosikleti
    kymco super8
    bortecine avrupa insanı medeni cünkü insanlara saygı gösteriyor bizim ülkemizde insanlar karsısındaki insana saygı göstermiyor insan olarak görmüyor..

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Güzel kardeşim zor şartlar altında motor almaya karar vermişsin, ailenden zar zor izin koparmışsın, cebindeki bütün parayı ortaya koymuşsun 2500 lira ve bunun üzerine gidip bütün emeğini yarısına bile değmeyecek bir motora veriyorsun... hiç gerek yok bence illa ss sürücüsü olmak istiyorsan önce paranın yettiği daha güvenilir marka fakat ss olmayan bir motor alabilirsin (cross veya naked olabilir). Sonra onu sürerken yine paranı biriktirir ve gider cbr 125 ini alır motor keyfini böylece sindire sindire, hakkını vere vere sürersin
    Enduro forever :cat:
    Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerekirse 3-4 ay daha para biriktir Cbr 125 al. Çinli racingler hiç bi işe yaramıyor ve memnun olanada pek rastlamadım. Zaten bu tür motorları olupta memnun olanlar genelde başka bi motora binmemiş titreşimsiz motorun ne olduğunu bilmeyenler.Tavsiyem biraz daha bekleyip Cbr 125 almandır.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38830886/detay

bu motosikleti degerlendirebilirsin. sahibine sor kredi kartına taksit imkanı var mı diye.

Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu motosikleti degerlendirebilirsin. sahibine sor kredi kartına taksit imkanı var mı diye.
    Bence de uygun gözüküyor. Çin malına verip paranı çöpe atacağına bu şekilde değerlendir bence...
    Enduro forever :cat:
    Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    [QUOTE=BorTeCinE;2251116]teşekkürler herkeze, saolun ama skyjet almayı düşünüyorum biraz daha beklersem cıldıracam motorsuzluk canıma tak etti artık :D Babamı ikna edebilirsem cbr alırım artıkın bakcaz :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

Alıntı cengaver29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...200-gs-1/detay

bunun tarihi biraz eski gibi 2008 de koymus yani garanti satmıştır :( ama yinede çok teşekkür ederim gerekeni yaptın sen
    Hocam İyi akşamlar.
    Ben bi kaç gün Skyjetten kullandım.
    Asla tavsiye etmeyeceğim size.
    Tabi böbrek taşınız yok ise. Çok güzel taş düşürür.
    Titreşimde üsütne yoktur. Boşa alınca artık Grenajların, vidaların titreşimi, sizi 5 dk da bir dinlendirmeye yeter.
    Azer bülbülden farksız olursunuz. Vidaları ne kadar sıkarsanız sıkın 2-3 gün sonra yine atıyor.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Alıntı BorTeCinE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum. Ben Ailemi zor güç ikna ettim motor konusunda ,almaya karar verdik ama bütce biraz kısıtlı max 2.500 lira oda taksitli olursa :( peşin almam için Marta kadar beklemeliyim. Peki hangi motoru tercih etmeliyim. SS motor almak istiyorum ama Malesef bütce kısıtlı olunca çin malı almak zorunda kalcam , ama kimse çin malını tercih etmiyor. bana önerebileceğiniz ''SS'' motor varmı örneğin bu 3 motor arasında hangisini almalıyım = Ramzey Rmz , Skyjet 150 (yuan f5) , CBR 125 ( ama cbr almam biraz zor 2.500 zor bulunuyor bulduklarımda ya kazalı yada km si cok oluyor) Eğer bu tip başka motorlar varsa veya satmak isteyen varsa lütfen bi mesaj bıraksın konuşalım anlaşabilirsek Hayırlısıyla almak istiyorum. Herkeze şimdiden teşekkürler Allah Kaza Bela Vermesin(Amin).
    kendisini görmedim fakat yukinin ss çakması 100cc(maddi olarak üzmez)ne cub ne scooter yıldız diye bi modeli var.1000liraya 3000kmde bulduğum motoru almasaydım hiç düşünmeden onu alıcaktım.
    bi arkadaş olarak sana tavsiyem yakıtını parça fiyatlarını vs vs iyice araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle iş yapma.3sene önce racer aldım beni heryönden üzdü.bütçen doğrultusunda 2el -2010 az km yapmış iyi bişey bulman dileğiyle

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR

satılık

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31745987/detay

bu da benim motor 125 lik ama çok kalıplı duruyo, "250 lik mi bu?" diye çok soran oluyor.

ilgilenir isen cepten ulaşabilirsin.

Bozkurt74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 model kara YBR
    Sevgili Börteçine.
    Bu güne kadar birkaç tane Çin malı motorsiklete bindim,geçmişe parça temini açısından bakarsak sıkıntılı idiler (Fakat günümüzde birçok firmanın parçaları birbirine uyuyor).Bir de titreşim konusunda muzdarip idim.Bunun dışında efendi efendi kullanırsan kısa vadede pek sıkıntı yaşamayacağına inanıyorum.
    Allah gönlüne göre hayırlısını versin.
    Kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Teşekkür ediyorum evet bu cok uygunmuş tam istedğim gibi ama sahibi taksitle verirmi acaba kacırmak istemem cbr 125i ama önce hayırlısı saol ilan için.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

herkeze canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Hepiniz uğraşmıssınız elinizden geleni yapmıssınız çok teşekkürler Allah Kaza bela vermesin motorunuzu büyütme imkanı versin herkeze iyi akşamlar ve bol Mutluluklar inşallah cbr 125 olurda alırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------

Alıntı anılbel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31745987/detay

bu da benim motor 125 lik ama çok kalıplı duruyo, "250 lik mi bu?" diye çok soran oluyor.

ilgilenir isen cepten ulaşabilirsin.
    Anıl Bey size çok teşekkür ediyorum güzel bi motor ama benim ilk önceliğim SS motor almak tabiki nasipten öte yol yok ama kısmet bakalım not ettim size eğer kısmetim sizin motorunuzza illaki olur zaten hayırlı akşamlar.
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR

satılık

ne demek , umarım dilediğin gibi temiz bir ss bulursun ...kolay gelsin

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)