flame thrower diye de anılıyor ancak ben de pek sağlıklı bulmayanlardanım motor ömrü için.
benzeri bir istek bende de var ama böyle bir yola girişmek istemiyorum, alternatif fikirler düşünüyorum.
Bende yaza kadar yapmayı düşünüyorum
egsozdaki katalizör iptal edilmesi gerekli
motorun endiksiyon bobinine gelen 2 kabloyu roleye bağlıcaksınız rolenin 2 cıkış ucundan 1.si motorun endiksiyon bobinine diğeride egzozdaki bujinin endiksiyonuna bir butondan da roleyi kontol edilecek yani butona bastınız zaman motorun ateşlemesi kesilecek egzoza gidecek ateşleme ciğ benzin yanacak yapacam en yakın zamanda
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
4.vitesin son devrine kadar bas, sağdaki kırmızı düğmeden ateşlemeyi kes, 2-3 tam gaz ver, kırmızı düğmeyi aç.
kestikten sonraki tam gazla verdiğin benzin yanmayacak, ateşlemeyi açtığında 50cm lik alev ve silah sesi şeklinde patlama olacak. 1-2 gün yap bunu, sonra egzozdaki susturucular düşecek, motor kendi kendine yapacak, egzozdan olacaksın yani:-p
112ciyiz
al sana alev kiti 114 $ a
istersen ikişer üçer takarsın
http://www.hotlicksexhaust.com/
Kardeş benim motorum gt 650 üzerinde tiger performans egzost var 8000 devire çıkıp gazı bırakınca direk patlayıp 1 metre kadar alev atıyor ekstradan bi kit takmama gerek yok
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
geri dönüşüm sistemli motorlarda bu olay nasıl gerçekleşiyor acaba
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
tuncay! ordan hazırlasana abime alevli malevli birşeyler. -gerek yok altancım.biz size hazırladık alevli malevli birşeyler. ...
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Dünyanın en pahalı benziniyle çalışan motorlarda belki de dünyanın en gereksiz işlerinden biri.
Ben daha silindirin içinde yakacak benzini zor buluyorum, keyifle gaz açamıyorum siz bir de fazladan ekzozun içinde yakma planları yapıyorsunuz.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
al motora uydur tak:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lev-kiti/detay
krank kırma dikkat et motor yığılınca bütün direnç kranga biner bunu düşünerek bırak gazını 8000 gibi yüksek bi devirden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:08 ----------
yapmak istedigimin aynısı ama çok pahalı be abi..
[B]Kawasaki er 5 arıyorum ısparta çevresinde takasa girebilirim :) [/B]
[COLOR="Red"] [B] MT ISPARTA [/B]:cat:[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)