1 şubatta akaryakıt istasyonlarından yakıt almıyoruz...
Reklamlar
-
Kişilerin uyması halinde , akaryakıt fiyatlarını protesto etmek çin 1 günlük
alım yapmama bile; akaryakıt istasyonlarını büyük ölçüde zorlayacak ve
ödemelerinde aksama yaşamalarına sebebiyet verecektir..
Sonrasında ,her kesim takkesini önüne koymak zorunda kalacaktır..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
bişey yapmak hiçbişey yapmamaktan iyidir. katılım ne kadar yüksek olursa o kadar etkili olur.
-
ben akaryakıtımı Opet'ten alıyorum senelerdir.
aslında akaryakıt firmalarıyla antlaşma yapmalı indirimli yakıt almak için.
boş depo ile motor ve araba gitmiyor malesef,illaki depoyu doldurmalı ara sıra.ama katılımamaçlı 1-7 şubat arası akaryakıt almayacağım.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
bu şekilde biryere varılacagını sanmıyorum... eylem olmadan düzen saglanamaz kanatindeyim... türkiyede herşey kılıfına uydurulur .. benzin almasan nolcak. sen bu düşünceyi uyguladıgında başka insanın haberinin olmasını bırak umursamayacak bile...
çıkılsın adam gibi organizasyon yapılsın... 29 ekimde sehitlerimizi anmak için toplanıyoruz bütün kameralar geliyor... tekrar bi organizasyon yapılsın yollara dokünülsün pankartlar açılsın
protesto için diil ... halkın dikkatini çekip ileri bir tarikte daha büyük kitle ile hareket edilsin... taşin göldeki yarattıgı halkalar gibi büyümek lazım ..
bakalım o taşı atan olacakmı denize o yüzden 1 subatta almışsın almamışsın bi önemi yok
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
bu eylem kelebek etkisi yaratır...bir benzin istasyonunda şu diyalog yaşanır sadece...
Pompacı 1- la Hasan bugün hiç motor gelmedi istasyona farkettin mi...
Pompacı 2- yok hacı yine belim ağrıdı ayakta durmaktan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
motorcu olarak diil... tüm içten yanmalı motor kullanan vasıtalar için düşünmek lazım..
toplu taşımadan başlamak lazım.. ticari ve binek araçlardanbaşlamak lazım... motosiklet pastanın küçük bir dilimi sadece
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
geçen haftalarda (aralık sonuydu sanırım) haberlerde Bolivya' da ki akaryakıt fiyatlarına zamdan sonra yapılan protestolar vardı haberlerde; bende şaşırmıştım bilimum heykel, stadyum ve alkol haberleri arasında gerçek bir haber gördüğüme, Bolivya vatandaşlarının benzin zammı protestosuna değil....
aşağıdaki haver CBC news web sitesinden; sallamasyon yada varsayıma dayalı birilerini töhmet altınca bırakacak çamur at izi kalsın yaklaşımı yok, gerçekler üzerine, acıtan gerçekler.
Bolivia cancels fuel price decree ********
Last Updated: Saturday, January 1, 2011 | 11:22 AM ET
Bolivian President Evo Morales has rescinded a decree issued less than a week ago that raised fuel prices by more than 70 per cent and led to civil unrest.
Bolivian President Evo Morales, right, accompanied by Vice-President Alvaro Garcia Linera, gestures as he speaks during Friday's announcement cancelling a decree that sharply raised fuel prices. (Juan Karita/Associated Press)
The government withdrew its heavy subsidies on gasoline and diesel fuel, saying it could no longer afford them and that much of the cheap fuel was being smuggled out of Bolivia for profit.
The prices had been frozen for six years, and Vice-President Alvaro Garcia Linera said the state was paying $380 million US a year to subsidize gasoline imports.
The decree issued last Sunday triggered the steepest increases in fuel prices in 20 years and was met with widespread resistance.
Transport workers launched what they said would be an indefinite strike and army trucks had to be used to supply bread following a strike by bakers.
Morales on Friday said there was no justification for raising transport fares or food prices right now, and that he was answering the wishes of the people by rescinding the decree.
He made the announcement in a televised address, about 90 minutes before midnight.
kısaca derki; Bolivya Devlet başkanı Eva Morales bir hafta önce açıkladıkları 70%'e varan akaryakıt zamlarını geniş 'protestolar/karşı koymalar' üzerine iptal etti.
Bence biz biraz da hak ediyoruz bu şekilde yaşamayı. Zam yapanları da artık suçlamıyorum, ben olsam bende yapardım sonuçta devlette, akaryakıt firmalarında vatandaşlarıyla/müşterileriyle duygusal değil ticari ilişki içinde. Biliyorlar tabi vatandaşın ne yapıp ne yapmıyacağını ve keyfini çıkarıyorlar pozisyonun, bizler daha bir protestonun ne işe yarayıp ne işe yaramayacağını tartışma evresine kadar gelebilmişken.....
-
-
Bir ara Nihat Sırdar kornalı ve selektörlü protesto eylemi düzenlemişti, her sabah yapılıyordu, bu bir gün benzin almamaktan daha etkili bir protestoydu ama katılım düşüktü ne yazık ki.
-
benzin şimdi 4 tl
yarın öbür gün 5 tl olacak ilerleyen zamanlarda 6 tl 7 tl olacak
bunu kimse durduramayacak,
bende karşıyım ama önüne geçilemeyeceği için artık arabamda motosikletimde km de kaç kuruş 100 km de kaç litre yakıyor hesabı yapmıyorum arkadaş,
bu taşıtlara biniyorsak
bu memlektte yaşıyorsak,
ya bu deveyi güdeceğiz
yada bu diyardan gideceğiz,
benzinden şikayeti olan varsa arabistana gitsin
orada araba bir depoyu 1 liraya dolduruyorlar,
o parada pompa'cının maaşı için alınıyormuş
ben benzin istasyonu işletmiyorum,
bunun içinde savunmuyorum benzin fiyatlarını
ama artık kabullenmek lazım,
doldururum fazerimın deposunu basarım gaza,
boşalınca aynısını yaparım.
-
bu gün depoları doldurdum en az 2 hafta gider.bu arada benzin lt fiyatı 3.96 tl cik olmuş şimdilik.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
Bakın konu nerden nerelere geliyor.
Nedense anlayamadığım birşey var ve buna çok kızıyorum.Bu forum sitesinde nezamanki iktidar partisine üstü kapalı veya alenen bir aleyhinde veryansın yapılsa çıt çıkmıyor;fakat yazılanların aksine bir yorum yapıldığında konu ya kitleniyor yada yazan kişi uzaklaştırma alıyor.
Bu niçin böyle oluyor
Bu forum siyasetin tartışıldığı bir arena ise ona göre yazıp çizelim,yok değilse herkez seviyeli olsun...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
haydaaaa
akşam gelirken benim ışık (E) yanıp söndü durup almaya üşendim şimdi yarın mecbur alıcam depoda ufak kardeşim 40 km idare etse etmezki
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Katılırım tabiiki...1 gün almasak ne kaybederiz?....
Belki kazancımız olur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
aman ha yarın almıyoruz beyler bi şekilde fark edilelim istiyoruz ya bişey yapmadan olmaz
-
2 haftadır almıyorumda binmiyorumda
-
Bırakın bu yerli yabancı kof söylemini. Sermayanin/paranın rengi, cinsi ve milliyeti olmaz. Burada tek ve asli amaç kâr elde etmektedir. Bu konuda her ne yapılacaksa yapılır ve uğurdaki her şey mübahtır. Vatan aşkı, hizmet aşkı gibi prekapitalist söylemler ise bizim gibi yarı-azgelişmiş memleketlerdeki halkın siyasetsiz bir yaşam biçimini onaylama, doğrulama ve üstlerinde hakimiyet kurmalarını onaylamadan başkaca bir şey değildir. Kısaca; yapabileceğimiz başka bir şey yok, o halde ve hiç değilse "yerli" olsun yetersizliği yumartalanıverir.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)