Niyetim cbf150 ama baktığımda apache birazdaha iri yarı gibi duruyor sizce f/p olarak hangisi? birde servisin yolunu unutturacak
cbf
apache
Niyetim cbf150 ama baktığımda apache birazdaha iri yarı gibi duruyor sizce f/p olarak hangisi? birde servisin yolunu unutturacak
bu kawasaki bir başka dostummm
aha artık bu kıyaslamadan herkez bıktı ama bu başlık genede iş yapar))
Mustafa Kemal Atatürk
işin içine ybr yide katyapar o zmn
Mustafa Kemal Atatürk
apache al kardeşim bende beygiri daha iyi cbf ye göre torkuda aynı sayılır düzdede daha iyi gidiyor apache :D
bak başladı bile haberler bittiye yavaş yavaş merak etme
Mustafa Kemal Atatürk
hehehe bende başka forumlarda bakıyordum çoğunluk apache demiş titreşim var diyorlar kullanan varmı acaba bunu
Cbf kullanıcıları genelde yağ eksiltme sorunundan yakınıyorlar, ayrıca motorunu pek de dayanıklı bulmayanlar var... Apache için de olumlu yada olumsuz pek bir bilgim yok ama buna rağmen Cbf'lerinden yakınan cbf kullanıcıları yüzünden Ben Apache derim(Hoş iki motorda alınacak motor)
cevaplar için çok teşekkürler motorcu sanada kafama koydum zatımı zattığım gibi kredi çekip alayım apache
Ben bir ybr 125 kullanıcısıyım ve motorumla uzun yolculuklara çıkmaktan hoşlanırım. Cbf150'yi kullanmamama rağmen hakkında olumlu olumsuz birçok şey okudum forumlardan. Buna benzer yorumları elbette sen de okumuşsundur. Cbf 150'yi kullanmadığımdan herhangi bir yorum yapmayacağım. Ancak Apache'yi kullanmış bir insan olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki tam bir vibrasyon makinesi... Ybr ile yol yapan biri olarak Apache ile kesinlikle uzun yola gidemem. Sadece 4 km kullandım ve kollarımdan maruz kaldığım titreşim beni sersemletmeye yetti. Ancak sağlamlığına gücüne ya da kalitesine bir şey diyecek değilim. Hatta düzde Ybr'yi de Cbf'yi de çok rahat geride bırakıyor. 140 km'ye rahat bir şekilde ulaşıyor. Ancak sürüş konforu olarak kötü... Ben bu sınıftaki motosikletlerin az yakan çok gezdiren amaçlı motosikletler olduklarını düşünerek hız yapabilme özelliğini eliyorum ve gerisini de sana bırakıyorum.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
Apache biraz daha kaslı biraz daha heybetli geliyor bana.Hem de sorduğum kişiler çok memnun.Apache derim bende.
Apache'nin görüntüsü daha hoş, ancak CBF hakkındaki abartılı olumsuz yorumlara rağmen son derece iyi bir motor. Ben CBF'i tercih ettim, tekrar aynı tercihi yapacak olsam yine CBF alırdım. 3 yıldır çok ciddi kahrımı çekti, en ufak rahatsızlık vermedi.
fuarda bi cbf 150 ye bide mondial 150mc ye bindim 150 mc yi övenler lütfen şakayı bi tarafa bırakalım bisiklete binsem daha sağlam hissederim motorun her yerinden güvensizlik parça ucuzuluğu yatıyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)