Anket: cbf mi apache mi?
- Katılımcı sayısı
- 131. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Cbf 150 mi Tvs Apache RTR mi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Burakxy adlı üyeden alıntı
Cbf kullanıcıları genelde yağ eksiltme sorunundan yakınıyorlar, ayrıca motorunu pek de dayanıklı bulmayanlar var... Apache için de olumlu yada olumsuz pek bir bilgim yok ama buna rağmen Cbf'lerinden yakınan cbf kullanıcıları yüzünden Ben Apache derim(Hoş iki motorda alınacak motor)
yanlız cbf 150 ciler hem yakınır hem biner. bidaha alacak olsa yine cbf 150 alır topiğinde bu tür mesajda çok
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
arkadaşlar bende düşünüyorum bu ikisinden birini almayı.
honda almak için insan bu kadar düşünür mü ya ya apache çok iyi ya cbf150 çok kötü
karar vermek bu kadar mı zor. yada bu iki motor bu kadar mı yakın birbirine.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
bu arada apache nin fiyatı nedir?
cbf150 3,750 diye biliyorum.
taksit ve ödeme imkanları konusunda bilsi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
servis ağı konusunda sanırım honda önde.
-
Rahatlık, konfor ve dayanıklılık istiyorsan Cbf 150. Seri olsun, kıvrak olsun son sürat önemli diyorsan Apache. Tüm + ve eksilerini düşününce bu kategoride Cbf 150 şu an rakipsiz...
-
evet arkadaşlar ben 30 senelik motorcuyum 10 sene kuryelik yaptım .ybr de cbf de kullandım..cbf en güzelii. beni üzmedi..
-
vatan63 adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar ben 30 senelik motorcuyum 10 sene kuryelik yaptım .ybr de cbf de kullandım..cbf en güzelii. beni üzmedi..
bu arkadaşa katılmamak ne mümkün şimdi alıcak olsam kesinlikle cbf derim
-
Tvs Apache yide yabana atmamak lazım.Bende yeni modelini bekliyorum.İnşallah alacağım.Eski kasası da vardı gayet başarılı sağlam bir motor.Tabii bu benim şahsi fikrim.
-
HELP ME.!!!
Apache nin eski kasasını 1 sene kullandım, ilk motorumdu sıfır almıştım, çok zorladım ve 1 sefer yolda kaldım, 10 bin km boyunca beni üzmedi.
Xt mi sattım malum benzin fiyatları...
Sıfır olucak siyah olucak 2 motor var ve hala karar veremiyorum
TVS ve CBF
Tvs nin kalitesine güveniyorum motor bloğu sakal falan çok yakışıklı, motor dan anlamayan biri racing sanıyor )
CBf e gelince sağlam honda sonuçta ...
Kararsızım....
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
TVS son makinesiyle bence cbf ten daha iyi .
Biri Beni Durdursun !!!!!
-
ThE_Unforgiven adlı üyeden alıntı
TVS son makinesiyle bence cbf ten daha iyi .
Bide bayilere sordum mat siyahı gelicekmiş... nisanda kesin diyorlar.. AMA SİYAH yok.... siyahtan başka da yakışmıyor..
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
Bide bayilere sordum mat siyahı gelicekmiş... nisanda kesin diyorlar.. AMA SİYAH yok.... siyahtan başka da yakışmıyor..
Bi yanlışlık olması lazım.Nisan 1 de siyah sipariş ettiğim motorumu teslim alıyorum.(APACHE) Sarı renginin az geleceğini bana belirtmişlerdi.
-
inzell adlı üyeden alıntı
Artık bu tip kıyaslamalarda Mondial 150 MC'de olmalı.
bence mondiali bu katogoriye koymayın haksızlık olur mondiye o bir çin harikası beş para etmez bi marka kullananlara sorun anlatsınlar yok yok kullanana değil kullanıpta satana sorun neden sattığını
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
bence mondiali bu katogoriye koymayın haksızlık olur mondiye o bir çin harikası beş para etmez bi marka kullananlara sorun anlatsınlar yok yok kullanana değil kullanıpta satana sorun neden sattığını
E kardeşim ozaman honda cbf ve yamaha ybr de çin harikası. 2004 den sonrası ybr lerin hepsi çin cbf doğuştan çin TVS ise hindistan nasıl olcak şimdi ?
Biri Beni Durdursun !!!!!
-
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş cbf mi tvs mi diye bilgi istiyor.Konu iyice amacının dışına çıkıyor.Burada istenilen iki model hakkında yorum yapılırsa arkadaşımızada yardım etmiş olacağız.Honda CBF 150 ve TVS APACHE 150rtr'nin hakkında olumlu ve olumsuz yönlerini yazalım ki arkadaşımızda ona göre karar versin.Sonuç olarak herkes bu sevdaya belli bir para ödüyor.En az sorunlu olanı seçelim.Tabiri caizse kötünün iyisini seçelim..
-
rtr çok havalı bilmeyen büyük cc sanar ama cbf çin motorlarına benzesede ben cbf alırdım henüz rtr piyasaya yeni girdi kötü bir sürpriz yaşamak istemem doğrusu rtr de şimdilik beni cezbeden tek şey görünümü. rtr alacaksan biraz daha bekle acele etme. cbf ciler kızar şimdibak
-
29 Haziran 2011, 21:50
yeni rtr ler alayını tokatlar kalite.hız.güç.yakıt.her konuda zaten istediğinizde bu değilmi???
-
29 Haziran 2011, 23:07
-
29 Haziran 2011, 23:50
Bence TVS...Neden mi : Güçlü motor yapısı 9,95 kw
Sağlam ve Dayanıklı Malzeme
Dijital Gösterge
Ergonomik Dizayn Yapısı
Gazlı Amortisör (MIG)
Yakıt Depo Kapasitesi 16 lt
270 mm Disk Fren
Tip olarakda bana göre TVS daha güzel.
İlk aklıma gelen bunlar.Kazasız sürüşler dileğiyle
-
30 Haziran 2011, 00:37
anaconda84 adlı üyeden alıntı
yeni RTR ler gerçekten çok yakışıklı ve harika benimde niyetim yeni RTRlerden almak ama ne mümkün maddiyat el vermiyor
enjeksiyonlu dijital gösterge depo grenajları filan çok güzel bir makine bence seri atak hızlı az yakar çok kaçar cinsinden yani ama ne yapalım şimdilik yuki 100-7 ye devam
enjeksiyon yok.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
30 Haziran 2011, 03:35
undefined
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)