racing pantolon ne önerirsiniz?
Reklamlar
-
diğer güvenlik ekipmanlarını aldım...sadece pantolon kaldı..herkes üzerine bir kot geçirirsin diyor ama ben profesyonel bir pantolon istiyorum...
bütçe konusunda sorun yok...önerebileceğiniz bir marka ya da model var mı? özellikle yazın rahat giyebileceğim bir pantolon olmasını istiyorum... ve de tr de netten alabileceğim bir pantolon..
paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------
prs_bacteria adlı üyeden alıntı
diğer güvenlik ekipmanlarını aldım...sadece pantolon kaldı..herkes üzerine bir kot geçirirsin diyor ama ben profesyonel bir pantolon istiyorum...
bütçe konusunda sorun yok...önerebileceğiniz bir marka ya da model var mı? özellikle yazın rahat giyebileceğim bir pantolon olmasını istiyorum... ve de tr de netten alabileceğim bir pantolon..
paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim...
herkes kot mu giyiyor ))
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
Reklamlar
-
alpinestar diyorum
-
Montunuzun belden bağlantı fermuarı var ise aynı markanın aynı modelini alıp parçalı tulum şeklinde kullanabilirsiniz.
-
teksann adlı üyeden alıntı
alpinestar diyorum
Alpinstars ok de...hangi modeli?...4 mevsim (cok soguklarda kullanmam zaten) giyilebilecek rahat ve spor bir pantolon?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 ----------
GorkeM adlı üyeden alıntı
Montunuzun belden bağlantı fermuarı var ise aynı markanın aynı modelini alıp parçalı tulum şeklinde kullanabilirsiniz.
Sanirim o dediginiz baglanti olayi yok ...
Montum ; ixs corbin mont
http://www.anesmotor.com/?urun-316-i...eri-Ceket.html
-
Mersin İl Temsilcisi
kushıtanı deri 2 parça alt - üst takım alsaydınız daha hoş olurdu. ister bağlantı aparatıyla tulum veya tek parça kullanabilirdiniz.
www.motomax.com.tr
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...&sub_cat_ID=91
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Hocam bir de bütün ekipmanlarınızı giyip şu motosikletinizle bir fotoğraf çekinseniz de görsek Merak ediyorum doğrusu
-
The Trouble adlı üyeden alıntı
Hocam bir de bütün ekipmanlarınızı giyip şu motosikletinizle bir fotoğraf çekinseniz de görsek
Merak ediyorum doğrusu
mont dışındaki bütün ekipmanları almanyadan aldım...10 gün sonra elime ulaşacak inş...sabırsızlıkla bekliyorum
takımı tamamlayıp en yakın zamanda burada paylaşacağım emin ol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
montun fermuar bağlantısı varmış
linkteki spl-3 ler hoş duruyor ama çok terletir mi ki deri?? tekstil mi almalı?
-
-
Mersin İl Temsilcisi
alpi hep ilgimi çekip ağzımı sulandırmıştır. sanırım bir sonraki ekipmanlarım alpi olacak..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 ----------
prs_bacteria adlı üyeden alıntı
mont dışındaki bütün ekipmanları almanyadan aldım...10 gün sonra elime ulaşacak inş...sabırsızlıkla bekliyorum
takımı tamamlayıp en yakın zamanda burada paylaşacağım emin ol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
montun fermuar bağlantısı varmış
linkteki spl-3 ler hoş duruyor ama çok terletir mi ki deri?? tekstil mi almalı?
fermuar bağlantısız mont görmedim zaten.
evet deri terletebilir ama uygun havalandırmaları vardır. aksi halde 2-3 saat boyunca sporcular pistte kullanamzdı.
eğer ki tekstil istiyorsanız, aldığınız monta uygun bir ürünü yine anesmotor Hakan bey ile irtibata geçerek edinebilirsiniz.
http://www.anesmotor.com/catinfo.asp?cid=13
ama tekstil kışın sıvı geçirir, deri ise hem sıvıya hem de asfalta çok daha fazla dayanıklıdır.
yaz mevsimi veya sıcak zamanlr için de, gerçekten yazlık olarak üretilmiş pantolonlar var. bunun için de anes motor hakan beyle görüşün derim ben.
-
http://www.motosiklet.net/forum/supe...sligi-194.html
En iyi sonucu kullananlara sorarak edinebilirsiniz. Yukarıdaki başlığa bir yazın.
-
-
-
orda var pantolonda bu arada ceket ne renk ?
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
sencer hocam bende bu model pantolona baktım çokda beğendim ama kimseye sormak kısmet olmadı ne dersinb alayımmı bir tane siyahından ?
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
-
teksann adlı üyeden alıntı
orda var pantolonda bu arada ceket ne renk ?
Kirmizi beyaz siyah deri mont:
http://www.anesmotor.com/?urun-316-i...eri-Ceket.html
-
Mersin İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)