Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

direksiyonda sallanma var ???

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    herkese iyi günler ve iyi sürüşler dilerim arkadaşlar bende 100lük bir motor var cub ( yuki) motor 3 aylık daha ama şu anda 2 den yukarı atmaya çekiniyorum vitesi çünkü 3. viteste direksiyonda bir sallanma oluyor sağa sola tamirciyede götürmeye çekiniyorum aslında pek güven olmuyor sorun ne olabilir acaba direksiyonu biraz sıkınca sanki artıyor sallanması ama buradan okuduğum kadarıyla fazla sıkmamak gerekiyormuş direksiyonu bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Kardeş tamirciye götürmeye neden çekiniyorsun akhisarda epey tamirci ve motor var
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekerin balansı bozulmuş. Yanak falan taktıysan lastiğe nedeni böyle birşey olabilir yada jant yamulmuş olabilir.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    motorda çelik jant var ve yanak takmadım lastiklere.tamirciye götürmeye çekiniyorum ya daha kötüye giderse diye çünkü akhisar'ın esnafı baya bi paracı ve neyi nasıl yaptıklarını bilmiyorum adam 10 dk'lık iş için bile saatlerce sonrasına gel al diyor mesela o sırada değişmesi gereken parçayı değiştirmeyip farklı tamir yoluna gidebiliyor ve parça değişimiş gibi ücret alıyorlar ondan çekiniyorum. bu arada barok kardeş akhisarı biliyorsun galiba motor ve tamircilerin bolluğunu bildiğine göre

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorda çelik jant var ve yanak takmadım lastiklere.tamirciye götürmeye çekiniyorum ya daha kötüye giderse diye çünkü akhisar'ın esnafı baya bi paracı ve neyi nasıl yaptıklarını bilmiyorum adam 10 dk'lık iş için bile saatlerce sonrasına gel al diyor mesela o sırada değişmesi gereken parçayı değiştirmeyip farklı tamir yoluna gidebiliyor ve parça değişimiş gibi ücret alıyorlar ondan çekiniyorum. bu arada barok kardeş akhisarı biliyorsun galiba motor ve tamircilerin bolluğunu bildiğine göre
    benim ödemişden istanbula dönerken guzergahım orası kalabalık bir motor trafiği görürüm hep ayrıca şunu anlamadım git sonra gel demeyen bir tamirci yok mu başında duracağın
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Hava basincisini kontrol et

Motorun arkasinda buyuk bir Hard Case var ise oda etki eder

Hic biri degil ise rot ayari yapilmali. Gozunde buyutme.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    lastik balans ayarı bozuk olabilir.
    gidon bilyaları bozulmuş olabilir.
    jant göbek bilyaları bozulmuş olabilir.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    maalesef ama daha yeni şimdi öğrendiğim bir tamirci var şimdi bir abimiz tavsiye etti çaşıştığım işyerinden tabi burası aynı zamanda motorun servisi gözü kapalı ver dedi bakalım ne olacak yardımlarınız için çok sağolun teşekkürler. birgün yolunuz akhisara düşerse beklerim bir çay içmeye barok kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------

ama benim anlamadığım şey neden 2. viteste bişey yok 3 vitesten itibaren böyle bişey yapıyor. yada hız arttığı içinmi 3. vitesten itibaren hissettiriyor?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)