direksiyonda sallanma var ???
Reklamlar
-
herkese iyi günler ve iyi sürüşler dilerim arkadaşlar bende 100lük bir motor var cub ( yuki) motor 3 aylık daha ama şu anda 2 den yukarı atmaya çekiniyorum vitesi çünkü 3. viteste direksiyonda bir sallanma oluyor sağa sola tamirciyede götürmeye çekiniyorum aslında pek güven olmuyor sorun ne olabilir acaba direksiyonu biraz sıkınca sanki artıyor sallanması ama buradan okuduğum kadarıyla fazla sıkmamak gerekiyormuş direksiyonu bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Reklamlar
-
Kardeş tamirciye götürmeye neden çekiniyorsun akhisarda epey tamirci ve motor var
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Tekerin balansı bozulmuş. Yanak falan taktıysan lastiğe nedeni böyle birşey olabilir yada jant yamulmuş olabilir.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
-
anaconda84 adlı üyeden alıntı
motorda çelik jant var ve yanak takmadım lastiklere.tamirciye götürmeye çekiniyorum ya daha kötüye giderse diye çünkü akhisar'ın esnafı baya bi paracı ve neyi nasıl yaptıklarını bilmiyorum adam 10 dk'lık iş için bile saatlerce sonrasına gel al diyor mesela o sırada değişmesi gereken parçayı değiştirmeyip farklı tamir yoluna gidebiliyor ve parça değişimiş gibi ücret alıyorlar ondan çekiniyorum. bu arada barok kardeş akhisarı biliyorsun galiba motor ve tamircilerin bolluğunu bildiğine göre
benim ödemişden istanbula dönerken guzergahım orası kalabalık bir motor trafiği görürüm hep ayrıca şunu anlamadım git sonra gel demeyen bir tamirci yok mu başında duracağın
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Hava basincisini kontrol et
Motorun arkasinda buyuk bir Hard Case var ise oda etki eder
Hic biri degil ise rot ayari yapilmali. Gozunde buyutme.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
lastik balans ayarı bozuk olabilir.
gidon bilyaları bozulmuş olabilir.
jant göbek bilyaları bozulmuş olabilir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)