Genel olarak soyle bir durum var forumda, cinli motor basliklarinda direk onyargiyla kotu seyler yaziliyor ama fiyatini dusununce cinliler girmese piyasaya cogumuz motora zor binerdi, Hintli TVS Apache ilk geldi Turkiyeye, hemen kotuleme basladi, yok Ybr125 yok CBF150 varken para verilmez diye, baslik aciyorsun su motor nasil diye, adam gormemis duymamis motoru ama cinli ya direk eksileri siraliyor sana 10milyarlik motor oneriyor, ben bilmiyor muyum 10milyarlik motor 1 milyarliktan iyi
kullanici diyor 150 basiyor
yorumlayan kisi atiyor diyor
sana birsey diyeyim ben Kymco CK125 ile uzun yol yapacaktim forumda danistim 700-800km civari oglen 12 gibi cikip aksam kararmadan varmak uzere ( yaz donemi ) baslik actim uzun yol icin nelere ihtiyacim var, gider mi v.s. seklinde, o zaman KYMCO CK125 basliginda dahi uzun yol bilgisi yok, herkes 125cc gitmez, yolu 2ye bol, gece otelde kal oyle devam et, her saat mola ver, yanina yedek tel v.s. v.s bir suru seyler vardi iste, foruma acmadan once hazirdim gitmeye, okuyunca dedim acaba gitmez mi? Sonra da dusundum neden gitmesin, ne olabilir ki? Yolda kalirsan olabilir kac milyarlik arabalar otobusler kaliyor, ama oyle abartilacak gibi degildi, 2-3 saatte bir mola verdim, 100-120km yoluna gore, sonucta aksama vardim hic sorunsuz olarak, yolun son 100kmsi Karadeniz dag yolu artik dusun yani, eve gidince cok yorgun olurum diye dusundum ama nerde gayet guzel dinlendim ve ertesi gun hicbir agri sizi olmadan tekrar yola ciktim 300km yaptim dugune gittim geri geldim, sonuc sen istersen hersey olur alirsin sorun yasarsin olabilir ama onyargili olma hic, seni mutlu ediyor mu o yeterli olan, sonucta gorunen kadari ile dokuntu birseye benzemiyor, 30.000km yapmis bu yolu kendi tekerlekleri uzerinde yapmis itmeyle degil, direk kullanicilarina danis bence, ben genelde memnun olduklarini biliyorum