Anket: hangi motor
- Katılımcı sayısı
- 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
z750
-
fz6 fazer
-
600f
-
gsr 600
bir kaç seçenek.. motor yardımı ?
Reklamlar
-
arkadaslar 10.000 - 10.500 arası param var spor tourıng veya naked bır makıne alabılırım fakat her kafadan bır ses cıktıgı ıcın
fz6 fazer
z750
gsr 600
cbr 600 f dıyenler var
hatta er6n bıle dıgenler var bu fıyatlara bu motorlardan hangısı alınır hepsınden 3 asagı 5 yukarı bu fıyat aralıgında mumkun LUTFEN KULLANICI YORUMLARINI tercıh edelım.. parca performans servıs agı emınım herkes 600 f dıycek ama bu durumua gore bende bır secım yapıcam yorumlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
Reklamlar
-
-
suanda gsr 600 önde bıde oy kullananlar nedenlerını yazarsa sevınırım
-
750cc , Daha agresif bir gorunum daha hos renkler
Kawasaki bence cok daha iyi bir motor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
600f olarak kullandım ben oyumu
servis ve parça imkanları diğerlerine nazaran daha rahat. super touring rahatlığını bire bir yaşatan neredeyse tek ss
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
-
-
fazer 6 rahatlığı çok iyi tipide
2.seçenek olarak cbr 600 f oda çok güzel parça olsun servis olsun daha iyi.
-
hocam valla aşağı yukarı aynı özelliklerde hepsi ama z750 hem 750 cc ve tipi çok çok daha güzel bence.
http://img114.imageshack.us/i/000003...4apa3.jpg/sr=1 inanılmaz gerçekten.
-
-
-
okan_style adlı üyeden alıntı
ortalık fena karıstı :D
Bırak ortalığın karışmasını Yapılan yorumlarda ki motorlara karşı olan yaklaşımını yazsan, bizde ona göre cevap vererek aydınlatsak seni ve topik bir işe yarasa
-
ne istediğine bağlı birazda, hem naked olsun hemde ss gibi gitsin istiyorsan GSR 600'ü öneririm. Fazer ile karşılaştıracak olursak GSR 600 fazer'dan çok-çok daha iyi...(ayrıca GSR 600- GSX R motorunun birazcık ehlileştirilmişini kullanmakta)
-
Burak_34 adlı üyeden alıntı
Bırak ortalığın karışmasını
Yapılan yorumlarda ki motorlara karşı olan yaklaşımını yazsan, bizde ona göre cevap vererek aydınlatsak seni ve topik bir işe yarasa
yukardaki listenin hepsine bindim ama surus tecrubemi yazar isem tum aksami harcamam gerekir. Arkadas ozel bir sey belirmediginden genel secim yapiyor tum uyeler. Spesifik bir istek olsa ona gore cevap gelirdi eminim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
yukardaki listenin hepsine bindim ama surus tecrubemi yazar isem tum aksami harcamam gerekir. Arkadas ozel bir sey belirmediginden genel secim yapiyor tum uyeler. Spesifik bir istek olsa ona gore cevap gelirdi eminim
Tabii ki öyle katılıyorum. Demek istediğim, mesela ben 600f ile ilgili yorum yaptığımda o da 600f ile ilgili fikirlerini ya da çelişkilerini yazsa, bize cevap hakkı doğar ve bu şekilde bilgi alışverişi olur
-
Kisaca soyle diyim
FZ6 Fazer
Surusu Rahat
Yakit Tuketimi Orta
Uzun yolda Orta seviyede yorucu
Gosterge paneli hos
Egzozlari ve durusu karizmatik
Servisi Rahat Ikinci eli rahat
Yuksek oldugundan virajlarda rakiplerine gore daha sikintili
Kawasaki Z750
Surusu Rahat ama biraz Race gibi bel agrisi yapiyor
Uzun Yolda Cok rahat bir motor degil
Yakit Tuketimi 750cc olusundan biraz yuksek
Gosterge paneli cok hos
Egzoz performans ile degisince guzel verim veriyor
Servis Sikintili ama kolay kolay bozulmaz
Ikinci el dusuk
Viraj kabileyeti ve son hizi rakiplerinden cok daha iyi
Suzuki GSR600
Surusu Rahat
Yakit tuketimi orta seviyede
Uzun yolda orta rahat
Gosterge paneli normal
Servis ve ikinci el orta seviyede
Egzozlari guzel ama performans takmak biraz sikintili(Tam uymuyor)
Viraj kabiliyeti cok guzel, Suzuki saglam motor yapiyor ama rakiplerine gore
biraz kalipsiz ve yalin bir motor
Honda CBR 600F
Surusu Rahat
Yakit Tuketimi orta
Uzun yolda biraz yorucu sonucta race kasa kaliplarina hakim
Gosterge paneli kullanisli ama basit
Servis ve ikinci el hayli tatminkar
Egzoz modifiyesi ile CBR 600R dan ayirt etmek hayli zor
Viraj kabiliyeti hayli iyi sonucta race bir kasaya sahip
Sahsi gorusum arkada oturanin kici basi acilmasin diye race ten cevrilmis bir motor, Turkiyede seveni cok ben bir turlu bir kaliba sokamadim.
Umarim yeterli dir
-
ben cıplak motorları sevıyorum cbr600f efsane ama bence bunların arasında z750 derim cok hoş bi goruntusu var
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
yapılan butun yorumlara tesekkurler... bu motorların hepsınden cevremdeki arkadaslarıma mevcut ama kımse kullandıgı motoru alma demez oyuzden tarafsız ortama tasıdım.. ayrıca herkese cevap yazıp forum kirliligi yapmak ıstemedim sonucta fıkırlerınızı yakından takıp edıyorum gsr 600 ve 600f arasında kaldım netıcede kawasaki sıkıntısı pıyasanın ortasında buyuk bır sorun fazer bana gore cadde motoru olmıycak kadar endronun 4 sılındırlısı 600f ve gsr 600 un saglamkıları tarıtısılmaz bıle ama sorun benım gorusum degıl sızın goruslerınızı alıp kendi fikrimi sekıllendırmek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler