ben de şimdiye kadar Bursa-Ağva-Esenyurt-Bilecik gibi uzun yollar yaptım tek sorunla karşılaşmış değilim.
zatn motora güvenim de ondan kaynaklanıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
yani ben Hatay' a gidiyorum Beykoz' dan Pendik' e değil nasıl bir mantıktır sahilden 60 km ile Hatay' a kadar git demek ya da ben sizi tam olarak anlayamamış olabilirm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------
koruma ve ekipman konusunda daha önceden de yol yaptığım için tam olarak neler giyeceğimi az çok kestirebiliyorum.
bu kırılınca ısı veren torbaları da ilk defa duyuyorum tam olarak nedir bunlar baktım google dan ama mantıklı bi sonuç göremedim liink fln gönderebilirseniz bana sevinirim
ilk yardım çantam, lastikler dubleks olduğu için onun takımını aldım, bir de ayak pompası alıyorum yanıma, yarım lt motor yağı taşıyacağım aslında lazım olmaz 1000 km için ama ihtimal vermek lazım tabi, 1 lt de yedek benzin taşıyacağım,
benzin ibresi son kırmızıyı gösterdiğinde 180 km yaptım yedeğe düşmeden hala da bitmemişti ama ben zorlamadan aldım benzin