Motordaki aynalarımı söksem bi cezası varmı ? hiç kimsede yokta .
Motordaki aynalarımı söksem bi cezası varmı ? hiç kimsede yokta .
Cezası Var Haddi Pahalı Bir Cezası Var Bende Ayna Kullanmayı Sevmeyen Birisiyim Apaçilikten Deil Sürüşü Etkilediği Şöförü Yanılttığı İçin Cisimleri Yakın Gösteriyor Aynaya Bakarken Önündeki Çukuru Göremiyosun En Güzeli Kafanı Çevirip Bakıp İşini Sağlama Almakta Aynasız 3 Sene Motor Kullandım Polisler Sadece Aynalar Nerde Die Sordu Bende Gereken Yanıtı Werdim Ceza Kesmediler Ama Cezasının Pahalı Olduğunu Duymuştum.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
saoLasın kardeş verdiğin cevap neydi merak ettim doğrusu ßende onu diyim durdururlarsa
cezası yok.polis gelirse yanına ceza maddesini göster de hiç bişey yapamaz.ama kaza yaparsan bizi bağlamaz bu durum
tersten göreceğini bile bilen neden tersten bakmayı deniyorsun?hiç kullanmayacak kadar ustalaştıysan sök.ben antalyada bir apaçi gördüm, kask, ayna, sinyal hak getire elemanda.ama yolda giderken dönüp arkasına bakıyor ama motor sağa sola kesinlikle oynamıyor o sırada.ben denedim, yarım metre çıktım yoldan.sen bilirsin.akıl alma kimseden, bildiğini yap
sen bu soruyu sormak için mi kayıt açtırdın?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
çıkar kanka.hatta bana ver.benimkilere bişey olursa takarım aynasız ve kasksız binmedim Allah'a şükür motora.seçim senin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:50 ----------
evet hakLısın, Selektör ve Korna basanlara uyuz oluorum Sol şeritte ilerlerken sağ Şeritten gidersem yoL bozuk veya başka bi araç ağır ilerliyor Sanki soL şerit sadece arabalar için yapıLır.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hey Allahim..
Aynalari cikar kardesim..
Önündeki cukurlari görmene engel oluyorsa cikar hemen aynalarini...
Hem bu aynalar nasil engel oluyor görüsüne bizede anlat..
Bizlerde cikaralim su aynalari...
Zaten bir ise yaradiklari yok o meretlerin...
Senin gibi kafamizi cevirip bakariz..
Bizim Peter burada ehliyetsiz babam motorumu ittirebilirmi diye soruyor, yurdum insaninin sordugu soruya bak...
Aslinda girmiyecektim böyle polemige artik ama duramiyorum yine..
Ama okuyunca nutkum tutuluyor...
Yahu biri cikipta su arkadaslara aynalar ne ise yariyor bir anlatsin..
Ben kalbini kirmadan anlatamiycam cünki....
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)