aynalar süs için konmuş gereksiz ztn
aynalar süs için konmuş gereksiz ztn
Mustafa Kemal Atatürk
yok abi ben bu konuya yorum yapmam
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
otopsici oda bi yorum değilmi be
Mustafa Kemal Atatürk
seninkide güzel bi fikir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
vallla ßen Ayna oLsada olmasada dönüp arkama bakıorum, Kaskda takıyorum.
hani Yüksek cc de motorum oLsa ayna şart tabiki. ama 100 CC Olan motorumda Ne hız var Ne Kalite, En azından Görüntü war motorumda Modifiye Çok güzeL gidiyo Ayna oLmayınca daha Bi görünümü şık olacağını düşünüorum. birde Antalyada hep çevirme oLuyo önümdeki motorun aynaları yoktu ve ceza yemedi. İnş ßende yemem sökecem aynaları :D belki lazım olursa ßirgün yine takarım
Hükmün Varsa Yargıla Paşam.
aynasız bir araç olabilirmi?
yoksa benmi yanlış biliyorum...
hayatta ellemem aynalara..
en çok dikkat ettiğim unsurdur ayna...
Seninki bir bakış açısı değil, dümdüz cehalet.
Motosiklet kullanımında en hayati şeylerden biri yoldaki durumun farkında olmaktır. Aynaları kullanmayan, kullanmayı bilmeyen birisi motosiklet kullanmayı bilmiyordur, kaza yapma olasılığı yüksektir. Üzerinde ayna bulunmayan motosikletler kanunen trafiğe çıkamazlar, çıkmaları durumunda ilk çevirmede trafikten men edilirler (bağlanırlar).
Motorun aynalarını sökmek güzel görüntü sağlamaz, bilhassa "ben apaçiyim, ben motor kültüründen bir gram nasiplenmedim" mesajı vemeye yarar. Aynaları olmayan bir motorla diğer apaçiler hariç hiç bir motorcudan saygı göremezsin.
Seneler once off road yaparken motor beni ustunden attiktan sonra takla atmisti ve 2 aynasida kirildi.Eve donene kadar aynasiz kendimi aptal gibi, ne bilim gerizekali gibi sanki boyle sarhos-uyusturulmus gibi falan hissettim.Takdir edersinizki hersey goreceli.Bana cok ters gelen bu duygu ve haller kimi insanlar tarafindan sevilip benimsenebiliyor
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sök güzel kardeşim. aynayı sök zaten kötü görüntü.
e elin deymişken gidonu da sök ne işe yarar ki, hem gidonsuz acayip güzel olur.
e elin deymişken farları da sök yada kapat. ne işin olur ışıkla fln. delikanlı adamın altında ne o öle ışıklı ışıklı.
seleyi de sök, tekeride. yenilsin içilsin, hesap önemli değil. maksat muhabbet...
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)