garaj kumandasi hakkinda bir sorum var
Reklamlar
-
arkadaslar hormann marka kumandali garaj kapim var ancak sadece 1 kumanda mevcut bitane de yedek almak istiyorum.internetten aynisini buldum ama olurmu acaba?neye dikkat etmem lazim.kumandanin arkasinda HSM4-868 CE 0682 yaziyor.
http://www.amazon.de/Hörmann-HSM4-Ha...5282061&sr=8-1
kumanda bu ama calisirmi acaba?
RIDE or DIE
Reklamlar
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
arkadaslar hormann marka kumandali garaj kapim var ancak sadece 1 kumanda mevcut bitane de yedek almak istiyorum.internetten aynisini buldum ama olurmu acaba?neye dikkat etmem lazim.kumandanin arkasinda HSM4-868 CE 0682 yaziyor.
http://www.amazon.de/Hörmann-HSM4-Ha...5282061&sr=8-1
kumanda bu ama calisirmi acaba?
dostum muhtemelen kapıdaki alıcıyla kumandanın kavuşturulması gerekir, yani aynı frekanstan aynı dili konuşmaları gerekir. Sen bu konuyu araba alarmleri yapan bir yere sor, sonuçta onlar yedek kumanda verdiklerinde eşleştirme yapıyorlar, yada araba anahtarı kopyalayan profesyonel çilingirlere (immobilizer falan kopyalayan) bir danış derim, onlar çözüm bulabilir derdine.
-
cagriaksu adlı üyeden alıntı
dostum muhtemelen kapıdaki alıcıyla kumandanın kavuşturulması gerekir, yani aynı frekanstan aynı dili konuşmaları gerekir. Sen bu konuyu araba alarmleri yapan bir yere sor, sonuçta onlar yedek kumanda verdiklerinde eşleştirme yapıyorlar, yada araba anahtarı kopyalayan profesyonel çilingirlere (immobilizer falan kopyalayan) bir danış derim, onlar çözüm bulabilir derdine.
tavsiye icin sagol kardes.simdi bu kumandayi siparis vereyim calismazsa bakicaz artik
RIDE or DIE
-
Kapının yanındaki kutuya kumandayı okutuyorlar, çalışıyor. Bizim binanın oto parkını öyle yapmışlardı.
Orhan KÖNİ
-
aynı model kumandayı aldıktan sonra arkadaşın dediği gibi bi otomüzik dükkanında 5 dk. halledebilirsin sadece frekans ayarı yapıcak okadar.
öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...
-
txxxr adlı üyeden alıntı
aynı model kumandayı aldıktan sonra arkadaşın dediği gibi bi otomüzik dükkanında 5 dk. halledebilirsin sadece frekans ayarı yapıcak okadar.
kumanda ayni da bu okutma isini ben becerebilirmiyim?
RIDE or DIE
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
kumanda ayni da bu okutma isini ben becerebilirmiyim?
kardeşim eski kumandayı götürüyorsun yeni kumanda aldığın yere, eski kumandayı bir cihaza bağlayıp şifresini çözüyorlar, aynı şifreyi yeni kumandaya yüklüyorlar. o kadar 5 dk.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cevap yazarken soruyu soran kişinin nerede olduğuna dikkat ettinizmi?Belçika'da bu işler bizdeki gibi değil.
Aynı marka aynı model bile olsalar bir el kumandasının başka bir garaj kapısını açma ihtimali bol sıfırlı rakamlarla yazılabilen bir ihtimaldir.Aynı frekansta da olsalar gönderdikleri digital kod farklıdır.Alacağınız el kumandasının programlanması gerekir.Bu işide kapının firması yapabilir ancak.Önce ilgili firmayı bulup sormanız iyi olur.
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Cevap yazarken soruyu soran kişinin nerede olduğuna dikkat ettinizmi?Belçika'da bu işler bizdeki gibi değil.
Aynı marka aynı model bile olsalar bir el kumandasının başka bir garaj kapısını açma ihtimali bol sıfırlı rakamlarla yazılabilen bir ihtimaldir.Aynı frekansta da olsalar gönderdikleri digital kod farklıdır.Alacağınız el kumandasının programlanması gerekir.Bu işide kapının firması yapabilir ancak.Önce ilgili firmayı bulup sormanız iyi olur.
soruyu soran kişinin ilk önce nerede olduğuna baktım..zaten siz servisi arayıp sorarsanız tabiki başka kimse yapamaz dicek ben olsam önce servisi arar fiyat alırım cazip bi fiyat söylerse hiç riske girmem servisinde yaptırırım..hee fiyat uçuksa piyasadan yapmaya çalışırım..hee piyasadan yapılmıyosa mecbur servise ama olmaz diye bişey yok araba alarm frekansları 5 haneli kapınınki kaç haneli alabilir bilemem..saygılar
öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
firma alman firmasi burda subesi yok.kapiyida bi tanidigimiz getirdi.
RIDE or DIE
-
yaw... çok özür dileyerek soruyorum..cehalet bende muhtemelen
ama garaj kumandası ile moto sohbet arasındaki alaka nedir?
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
-
prs_bacteria adlı üyeden alıntı
yaw... çok özür dileyerek soruyorum..cehalet bende muhtemelen
ama garaj kumandası ile moto sohbet arasındaki alaka nedir?
motoru garajda muhafaza ediyorum
RIDE or DIE
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu linki okursanız yardımcı olur.Elinizde öğretici kumanda varsa istediğinizi yapabilirsiniz.Firmanın pek çok ülkede şubesi var.Türkiye'de bile var.Verdiğim link Belçika şubesinin;
http://www.hormann.be/fileadmin/horm...nder/HSS_4.pdf
-
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
usta cok tesekkur ederim.bu kumandayi ayarlayabilcek birini bulmam lazim o zaman.ogretici kumandam yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------
prs_bacteria adlı üyeden alıntı
yanlış anlama eleştirisel birşey değil benimki ;)
onu tahmin ettim zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------
ayrıca...allah artırsın
ne çok motorun varmış
sagol kardes.
RIDE or DIE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)