Navking Navigasyondan Anlayan Varmı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar, bir abimiz navking maxi-k280 model naviasyon almış, sesli yönlendirme çalışmadığı için bana verdi şuna bi bak diye ama bende işin içinden çıkamadım. Ayrıca bilgisayara bağladığımdada "bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor.bu sorunu çözmede yardım almak için bu iletiyi tıklayın." yazıyor. Kısacası aleti görmüyor. Yokmudur çözümünü bilen.
Reklamlar
-
Cihaz islanmis ve devresi kisa devre yapmis olabilir. Elektornik uzamani birinden yardim alir isen daha detayli bilgiye ulasirsin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
alet daha yeni, bozulacak bi durumu bile olmadı
-
en iyi çözüm garantiye göndermek sanırım .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Pc bağlantısı için pcye tanıtım yapmanız gerekir cd si ile.
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, bir abimiz navking maxi-k280 model naviasyon almış, sesli yönlendirme çalışmadığı için bana verdi şuna bi bak diye ama bende işin içinden çıkamadım. Ayrıca bilgisayara bağladığımdada "bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor.bu sorunu çözmede yardım almak için bu iletiyi tıklayın." yazıyor. Kısacası aleti görmüyor. Yokmudur çözümünü bilen.
Usb Aygıtının Tanınmamasının Sebebi Pc De Birden Fazla Usb Bağlı Olmasıdır Woltaj Yetersizliği Kısaca Yani Bilgisayarda Sadece Maus'un USB Bağlı Kalsın Yada Klawyenin Diğerlerini Sök Navigasyonu Tak Pc Yeniden Başlat Sorun Düzelir.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
-
navigasyonu kapalı konumda iken usb girişine takıp sonra açmayı denediniz mi hiç. belki ondandır. benim navigasyonda da o sorun olmuştu. yani teknik bi arıza yoktur. çeşitli şekillerde tekrar takın bence.
Kullanma klavuzunda sesli yönlendirmenin nasıl yapılacağı kesin yazıyodur.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
Mersin İl Temsilcisi
2 tane navking cihazım oldu. sağlam markadır.
navking.com.tr den iletişim telefonundan ara, teknik destek veriliyor...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
garantiye gönder en iyisi yazılımsal bir problem olabilir.
-
Biz de şirkete almıştık ( ben almıştım ) alalı 2 sene olmuştur bir kere düzgün çalışmadı viyadük üstündeyken sağa dön diyordu şirkete ait olmasa camdan fırlatacaktım kesinlikle berbat bir cihaz kaç kere güncellendi fayda yok,görüntü gidip ses kalıyor, gerçi son sürümü denemedim ondan da ümidim yok
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
-
yazılımsal bir sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü hiçbir şekilde çalışmadı alet.
cdyi kur filan denmiş ama dünkü bilgisayar kullanıcısıda değilim kurdum tabiki. açma kapama olayınıda her türlü kombinasyonla denedim. voltaj yetersizliğini ise sanmıyorum çünkü aleti çok rahat şarj ediyor, zaten sorun aslında bilgisayarın görmemesi değil, aletin ne olduğunu anlamayamaması. neyse zaten abimize geri verdim yapamadığım için, mümkünse bunu değiştir dedim, 14 gün içinde geri verilebiliyomuş zaten.
-
Aynı cihaz bende de var. Media- Markt'den almıştım. Daha aldığım gün kurcalamaktan karma karış ettim. Aldığım yere geri götürdüm. Ayarlayıp bana hemen verdiler. Arada 15 gün geçmedi bu sefer sesli yönlendirmesi gitti. Tekrar aldığım mağazaya gidip benim elektronik özürlü olduğumu söyledim. Sağolsunlar oradaki yakışıklı gençler tekrar ayarlayıp bana verdiler. Üstelik "ağabi sen bunu çok defa daha bozacan bu iş bunu gösteriyor" diyerek bana kendi cep telefon numaraları verdiler. Darda kalırsam kendilerinden telefonla da yardinm alabileğimi söylediler.
Sizdeki cihazı aldığınız yere kontrol ettirmenizi öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)