Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ucuz we ilk motorum olucak

REKLAM ALANI
    can_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    Sizden biraz bilgi istiyorum..1.200 ytl gibi bi bütceye(6 aya kadar oluşucak) hiç motorsiklet tecrübesi olmayan bana bi scooter lazım.. öyle ibreyi sona getiriim hava atiyim diye bi derdim yok.siz nası bişi tercih edersiniz? yada 2.el motor mu almalıyım(sonuçta az kullanılacak) 50cc gibi bişey sanırım yeterli olur ama 100>cc çin malı motorlar da ucuz... sizce ne yapmalıyım? önereceğiniz modeller hakkında bilgi de verirseniz sevinrim. teşekkürler
    love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    ya haftada taş çatlasa 30 km yapacak alacağım motor. limitlerde deil,daha normal biçimde kullanılacak buna rağmen sorun çıkarır mı acaba? çünkü 1700ytl gibi bi şey vermek istemiyorum bu kadar az kullanılacak bi motora. çin malı konusunda haklısın ama bilemiyorum ne yapmalıyım..

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    http://www.motomax.com.tr/sc_motomax_hurricane50.asp
    fiyat 1399
    en azından keeway markası diğer motorlar arasından sıyrılabilecek kadar kaliteli bir marka.zaten istediğin bütçeye 0 olarak ancak 50cc bir motor alabilirsin.ben bir göz at derim...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    bisanın getirdiiği akülü bisikletler var 1000ytl ondan al akün bitince pedalla idare edersin
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    valla hocam o bütbeçeye anca ikinci el bişe alırsın.ehliyet kask mont falan düşünmüyosundur sanırım.fazla yolda yapmam diyosun.bari ikinci el bi honda al derim.sıfır çin motor alcağına o paraya ikinci el bi japon malı al.tabi ehliyet alıcaksan zaten bütcen düşecektir.birazdaha eklemen şart

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Kullanacağını söylediğin mesafe için Çin mallarının o kadar da sorun yaratacağını sanmıyorum.(Gerçi boş dursalar da sorun çıkarabiliyorlar.)Ama senin de dediğin gibi 2.el ama daha çok desteklenen markalardan birine ait bir scooter senin daha sorunsuz motosiklet keyfi yaşamanı sağlayacaktır.Unutma ki Çin mallarının sağlamlığı da bir şans işi.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)

1200 ytl'ye ancak çin malı olur,gidipte bmw alamazsın

Alıntı yavuzk2004 adlı üyeden alıntı
    aman çin malı alma diyorum sen çekersin
    forıumdaki toplu çin malı alım listelerinede katılmanı tavsiye etmiyorum çünkü bu siteye ne zaman girsem çin malları hakkında bir şikayet okuyorum..
    bu nasıl iştir anlamadım gitti anlayan varsa bana bi zahmet akıl versin.adam diyorki 1,200 ytl bütçem var ne alayım,çıkıyor biri aman çin malı alma diye akıl veriyor,şimdi soruyorum arkadaşım neden almasın sebebini açıkla bizde ögrenelim diyeceksinki sitede kullanan herkes şikayetçi o konuda haklısın doğru ama ya şikayetçi olmayanlar bu paraya çin malından başka bir şey gelmez kaldıki çin malı alsa bile bence hiç pişman olmaz bundan 8 ay önce as150t aldım iyikide almışım gerçekten işime baya bi yaradı verdiğim parayı hakediyor sadece 3 sefer bakımlar için servise gittim.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    1200 ytl ye ancak çin malı alınır ya da 2.el bir scooter alınır. 2. elde de honda today filan alırsın ancak. şu da var eğer 2. el alacağın motoru üstüne alacaksan kayıt işlemleri 300ytl yi geçer. bence mondial 100kh al. 990ytl fiyatı 100ytl civarı plaka masrafı var. toplam 1100 ytl ye halledersin. dediğim motor 97cc olduğu içinde vergi ödemezsin. sadece plaka takarsın. ayrıca cup modelleri basit oldukları için arızalarda tamirleri daha kolaydır.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    iyi ve temiz 2.el bi japon bulabilsem çin malından daha iyi olucak ama sonuçta bnm iyi olduğum konu 4 tekerler.2tekerde yeniyim we 2.el bi motorun ne durumda olduunu bilmediğim için pek güvenemiyorum... çin malı olarak önerileriniz nedir? bu arada kask-eldiven ve diz bel dirsek korumalarım var ehliyet de almamayı düşünüyorum sonuçta fazla trafikte kullanmicam.

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    ben çin mallarından mondial 110 kh diyorum. adresi veriyim bak istersen.
    http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial10.htm

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    Alıntı can_sen adlı üyeden alıntı
    iyi ve temiz 2.el bi japon bulabilsem çin malından daha iyi olucak ama sonuçta bnm iyi olduğum konu 4 tekerler.2tekerde yeniyim we 2.el bi motorun ne durumda olduunu bilmediğim için pek güvenemiyorum... çin malı olarak önerileriniz nedir? bu arada kask-eldiven ve diz bel dirsek korumalarım var ehliyet de almamayı düşünüyorum sonuçta fazla trafikte kullanmicam.
    isteğine uygun mondial marka scooter'lar

mondial 50rc 1090 ytl http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial9.htm
    mondial 125rt 1245 ytl http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial11.htm
    mondial 50tt 1200 ytl http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial1.htm
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Motosikleti
    bmw f 650+asya 125t
    gel sana benim asya 125 t yi vereyim zaten satilik ilanini da vermistim
    350 km. de harika durumda ben cabuk doydum gittim enduro aldim oda yatiyor simdi. ayrica cin mali karsitlari icinde soylemek istedigim bir sey var gercekten herzaman sikayet soz konusu olmuyor. Cin malindan memnun olanlarda var arkadaslar

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    şu 50rc hoşuma gitti baya 110kh biraz moped gibi ama otomatik değil ve motorsiklet tecrübesini daha ii mi verir acep? 110 kh hoş gerçekten... 50tt neden bu kadar pahalı onu anlamadım 125rt 1245ytl 50tt 1200ytl garip...

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Tercihini bilemem ama 110KH'deki yarı otomatik vites sistemi ileride düşünebileceğin vitesli motosiklet modellerini kullanmaya alışırken sana kolaylık sağlayacaktır.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bende 110ft var aynı vites sistemleri kh yle. yarı otomatik kullanınca motosiklet tecrübem gerçekten arttı. motor frenini kullanmak gibi avantajları var. 50tt filan hiç tavsiye etmem arkadaşım. yarı otomatiklerle kıyaslanamaz bile. 50tt 50km/h yapıyor en fazla. kalkışta da çok zayıf. mobiletlet yanından geçer 50cc scooter alırsan . o fiyata 100 KH en iyisi gerçekten. en az 70-80 yapar ayrıca çoğundan da ivmelenmesi iyidir. ben bu vitese alıştım şimdi debriyajlı motorların hiç birinde zorluk çekmiyorum kawasaki z750 dahil.

yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kahraman34 bana sorduğun sorunun cvbını kendin vermişsin. senin şansına motorun sağlam çıkmış, motoru alırken benimkisi sağlam çıksın diye dua mı edicez. al en basit örnek: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8429 burda mağdur bir kişi çin malı aldığına bin pişman istersen daha çok topic çıkarırım bu siteden..
    ben fikrimi söylüyorum, bu fiyata başka motor alınmaz tamam, isteyen çin alır isteyen başka bişey, derdini ben çekmicem sonuçta...

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    mondial 125rt 1245 ytl http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial11.htm
    bu motor senin parana göre tavsiye edilenler arasındaki en iyi alternatif bence.mtor zevkini de bunla doya doya yaşarsın.
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    keeway in tipi güzel ama ben 50TT den memnunum
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

zangif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum sana tavsiyem benimde kullanmakta olduğum 100 kh modeli mondail veya parca sıkıntısı cekmeyeceğin bir firmadan bu tarz bir cup alman cin mallarının icinde firmalara göre kalitede değişiklik göstermekte 100 kh modeli olan motorlarda vites avantajında olacaktır ranpalarda pek zorluk cekmeyeceksin şimdiden eğer alırsan hayırlı olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler