haydı arkadaşlar spora başlıyoruz bisikletlerı hazırlayın
haydı arkadaşlar spora başlıyoruz bisikletlerı hazırlayın
tabi hemen başlayalım hükümet bunu görüp hemen toplanırlar
Alınan karar..
Bisikletlere plaka takılacak ruhsatsız gezilemeyecek herhangi bir enerji tüketimi olmadığı için (insan yerine koyan yok nasıl olsa) vergiside yüksek tutulacak,otoparklarda bisikletler park ücreti ödeyecek vs vs vs aa unutmadan köprü geçişlerinde de öderiz..
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
valla dedıklerının olmayacağıda yok hanı beklenır bunlardan ben 2 hafta önce kendıme vergıden muaf yedek bır motosıklet aldım .Bunun araştırmasını yaparken rasladığım şu meğer ne kadar cok 100 cc motosıklet kullannan varmış ruhsatta 97 cc neyse sonra bayi ye uğradım halı hazırda benım arkamdan 4 tane daha satılmış motorları hazırlıyorlardı .Şimdi korkarım lafın gelişi tabiii bunu fark eden devlet yenı yılda emınım bunları vergı sınıfına alacaktır yanı alması umrumda değil ama hakıkaten kırsal kesımde daha az gelırle yaşayan ınsnların bunu umursayacağını sanıyorum yanı kısaca bunlar yapar abı
arkadaşlar sütle çalışan motor icat edilsin,
ciddiyim. benzinin yarı fiyatı hem
üstelik süt üretelim derken hayvancılık gelişir, besi hayvanı sayısı artar
hem bu esnada et de ucuzlar. misal, motor hararet yapınca kenara çekeriz.
motorun üstüne yatıracağımız ucuz etler bir anda ızgarada pirzola olur.
motor soğuyunda süt de zaten ayran oluverir, açarız radyatör kapağını,
mis gibi ayran içeriz. oh ne güzel.
ben bunları yazarken benzine hala zam gelmediyse şayet son sözüm odur ki :
yetmez ama evet!
sezen aksunun sevdiğim bir parçası var ohhh ohhh suyundanda ohh ohh buyundanda koy koy
HANİ BENİM EVETİM EVETİM... SANA POMPA VERECEĞİM ALMASSAN
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
hazirandan sonra açılacak başlıklar
benzin 5 tl yi geçti.
sonrada devam edip gidecek.
Sadece
...
Beni etkilemiyor, her seferinde 20 TL lik alıyorum, Şaka bir yana Allah yardımcımız olsun.
iyi birileri gelsinde benzini icat etsin...
arkadaşlar bu yaşananlar öncedende vardı.eskiler hep anlatır tüp-gaz ekmek-yağ bunlar için millet sıraya giriyormuş fiyatlar uçukmuş.ecevit zamanını zaten hiççç. sorma....
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
bunların önceden de olması şimdi yapılanların mazereti olamaz, şimdi yapılanları haklı çıkarmaz.
ayrıca geçmişin koşullarını geçmişin şartları ile değerlendirmek bize yanlış varsayım ve karşılaştırmalardan korur. istersen işe bir kaç tarih kitabını karıştırmakla başla ve geçmişin hangi şartlarında (iç, dış, ekonomik vs...) bu söylediklerinin ortaya çıktığını, aynı şartların bugün olup olmadığını düşünerek söylediklerini tekrar gözden geçir ve düşünce özgürlüğünün aynı zamanda olayları DOĞRU şekilde anlatmak olduğunu, bir şeyleri YANLIŞ anlatmanın ise düşünce özgürlüğü, kendi ifade etme hakkında dayanan bir eylem olup olmadağını kendine sor.
yanlış bilmiyorsam zammı devlet ayarlamıyor, akaryakıt şirketleri yapıyor.
Yorum yok!
demekki tatil planlarında ya km'den kısacaz yada bütçeye 300-500 ilave yapacaz.
Bi eylem düzenlemek lazım artık motorcular olarak, nihat sırdarın programında 4lüleri yakmakla olacak iş değil bu , harekete gecmezsek 5 lirayıda görürüz. Eğer diyorsanız bende para çok gibi , o zaman oturun zamlanın . Bu gidişle alkole sigaraya tamamen yasakta gelicek yakında iranlaşacağız ohh ne güzel
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
burasi sanki motosiklet ile ilgili bilgi paylaşım ortamından uzaklaşmaya başlamış. yapmayı derim arkadaşlar. bu ülkede herkes birer ekonomist herkes mühendis herkes siyasetçidir ve kimse kimseye laf anlatamaz, boşuna yorulmayalım.
benzin zamları ile ilgili protestomuzu çıkalım yapalım ancak tartışmanın ve kutuplaşmanın yeri burası değil isteyen istediğine oyunu verir kimsede karışamaz.
kimsenin dostlukları bozulmasın kısır tartışmalar için.
bu arada birisi et demiş ithalat demiş hem bir ziraat yüksek mühendisi hemde bir ekonomist olarak sorularınız varsa özelden yanıtlıyorumm
Yine söylüyorum toplanmakla protesto etmekle olmayacak bu iş kapılarında hepimiz motorlarımızı yaksak kendimizi assak yine kâr etmez,neden mi çünkü onlara bi zararı yok, zarar verecek ekonomimizi sallayacak birşey yapılmalı bu ülke de bir gün hayatın durması demek çok büyük zarar demek ...
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)