Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

kaza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kymco super8
    arkadaslar bugun super8imle kaza yaptım ve kask olmasına ragmen ön iki dişim tamamen kırıldı dudagıma da 3 dikiş atıldı ve artık motor sayfası benim için kapandı duygularım cok karısık kendimi berbat hissediyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
    Motosikletini satmaya çalış

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçmiş olsun. Kazadan sonra böyle hissetmen çok normal. Hem duygusal hem de fiziksel bir travma yaşıyorsun, etkisi aylarca sürecektir. Motora dokunma , tamir de ettirme, üzerini örtüp bir köşeye kaldır. Zamanı geldiğinde o seni çağıracaktır. Çok üzüldüm gerçekten, dudak kolay da dişler için zor ve masraflı bir tedavi süreci seni bekliyor. Biraz sabredeceksin. Büyük geçmiş olsun, bu kadarla atlattığınada şükür. Kaskın full face değil miydi ?

apocahpto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun kardeşim. umarım en yakın zamanda iyileşirsin. kask büyükmüydü acaba? dişlerinin kırılması normal gelmedi bana. bu arada kazanın nasıl oldugunu ogrenebilirmiyiz?

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Çok gçmiş olsun üzüldüm de bi sorum olucak, kaskının marka ve modeli nedir? Açıkmıydı kapalımıydı ?
    GKN MOTORS

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Oncelikle gecmiş olsun
    bazen talihsiz bir sekilde duserek tum koruyucu ekipmanlara ragmen yaralanabiliyoruz maalesef.
    Koruycularin amaci kotunun kotusunden korumaktir! bilmem anlatabildimmi, eminim bu gerçekleşmiştir ve sadece 2 dis ve 3 dikisle atlatmissin..buna da sukur
    Hevesin kirilmasin hemen bunlar olagan ve kabul edilmesi gereken gercekler
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

cagriaksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley-Davidson XL883R
    Dostum herşeyden önce çok büyük geçmiş olsun, herzaman için ucuz atlattım diyebilmeli insan, motorada hemen küsme öyle, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum, Allah korusun daha kötü şeylerde olabilirdi.

Bize kazanı anlatırmısın eğer rahat yazacak durumda isen?

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Motosiklete küssün varsın, üstelemeyin
    Psikolojik olarak bir motosiklet sürücüsü olmaya hazır değilmiş. Bir heves almış aleti ve sonuç kendisi için iyi olmamış. Yıllar sonra tekrar dönebilir. Şimdilik küssün zararı yok.

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hevesin kirilmasin hemen bunlar olagan ve kabul edilmesi gereken gercekler
    İşin özü budur çünkü.

necathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora 200 Tiger
    Geçmiş olsun. Bir kaza ile motordan soğumak olmaz. İlk kazamı yaptığımda motora bindim tekrar evime gittim. İlk günleri atlatınca tekrar motor sevdan dönecektir.
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme ...

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    kardeşim Allah başka kaza göstermesin.çok geçmiş olsun şuanki hislerini çok iyi anlıyorum.benzin döküp yakmak istiyorsun motoru.uzak dur uzun bir süre motordan.dişlerini yaptır ve yaralarının iyileşmesini bekle.3-5 ay sonra baharda eğer hala motor aşkın varsa yaptırır binersin.ama iş işten geçti dersen satarsın motoru.inşallah büyük iz bırakmaz bu kaza sende

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------

5 günlük motor kullanıcısı arkadaş.1 hafta önce hangi motoru alayım diye sormuştu.çok geçmiş olsun tekrar

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    öncelikle geçmiş olsun. allah korumuş.

bir çocuk düşün yürümeyi koşmayı, düşe kalka kafasını oraya buraya vurarak ögrenir. moralini bozma kaza insanın başına her halukarda gelir. örnegin yolda yürürken biri gelip ezebilir. yada merdiven basamaklarını çıkarken yada inerken ayagın kayabilir düşersin.

senin için tecrübe olmuş küsmek yerine başına gelen olaydan ders alırsan ilerki yaşamında daha az tehlikeye maruz kalırsın. sonuçta can tatlıdır ama bunu gerçek anlamda ögrenmek için başına bişe gelmesi gerekir ki onu tehlikelere karşı daha dikkatli koruyasın.

tedavini tamamla bu süre zarfında bir müddet ara ver. zaten kış ayındayız havalar ısınınca tekrar devam edersin.

geçen gün bende yatırdım motosikleti tecrübesizlik degil bir anlık dalgınlık önümdeki araçla mesafemi yol şartına göre ayarlayamadım hava çiseliyordu ve motosiklet kaydı fren yapınca. gögsümü orta refüje çarptım hala agrıyor ama çatlak kırık yok.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok büyük geçmiş olsun.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok gçmiş olsun üzüldüm de bi sorum olucak, kaskının marka ve modeli nedir? Açıkmıydı kapalımıydı ?
    Evet bu konuda aydınlatabilir misin? Çok geçmiş olsun...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Büyük geçmiş olsun, genelde ilk hafta olur böyle kazalar dert etmeyin,ağır ağır sıfırdan başlayın. Küsecek birşey yok,motosikletin hatası değildir,lastiğin eski-sertleşmiştir,basıncı yanlıştır, yol problemlidir,karşı taraf hatalıdır... bunlar normaldir.

çok geçmiş olsun dostum keşke hiç olmasaymış ama olmuşa çare yok maalesef.3 ay önce olan kaza sonrasında ben ve motorum pert olduk halen yatalak durmdayım,ama ayağa ilk kalktığım an yapacağım şey yeni motorumu alıp gezmek olacak . lütfen moralini yüksek tut üzülme acını çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
    HONDA CbR 125R
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun. allah korumuş.

bir çocuk düşün yürümeyi koşmayı, düşe kalka kafasını oraya buraya vurarak ögrenir. moralini bozma kaza insanın başına her halukarda gelir. örnegin yolda yürürken biri gelip ezebilir. yada merdiven basamaklarını çıkarken yada inerken ayagın kayabilir düşersin.

senin için tecrübe olmuş küsmek yerine başına gelen olaydan ders alırsan ilerki yaşamında daha az tehlikeye maruz kalırsın. sonuçta can tatlıdır ama bunu gerçek anlamda ögrenmek için başına bişe gelmesi gerekir ki onu tehlikelere karşı daha dikkatli koruyasın.

tedavini tamamla bu süre zarfında bir müddet ara ver. zaten kış ayındayız havalar ısınınca tekrar devam edersin.

geçen gün bende yatırdım motosikleti tecrübesizlik degil bir anlık dalgınlık önümdeki araçla mesafemi yol şartına göre ayarlayamadım hava çiseliyordu ve motosiklet kaydı fren yapınca. gögsümü orta refüje çarptım hala agrıyor ama çatlak kırık yok.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BEN SENDEN DAHA AĞIR KAZA GEÇİRDİM 1 SENE ÖNCE DURDUĞUM YERDE DÖNERKEN YERLERDE NEMLİYDİ. KAYDIM VE KOLUMUN ÜZERİNE DÜŞTÜM KOLDAN 1 ELLERİMDEN DE 3 PARMAĞIM KIRILDI. ÖLÜYORUM SANDIM DOKTOR O KIRIKLARI DÜZELTİP ALÇILAYANA KADAR. HAYATIMDA İLK DEFA BU SEBEPTEN HASTANEYE GİTMİŞTİM. NELER SÖYLEMEDİM AMA İYİLEŞTİKTEN SONRA O SENİ Bİ YERLERDEN ÇAĞIRIYOR ZATEN ZAMANA BIRAK... jack hammer ÇOK GÜZEL KONUŞMUŞ ZATEN FAZLA SÖZE GEREK YOK TEZ ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA GERİ DÖNMENİ DİLERİM...
    :cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    2007 ağustos ayında ilk motorum olan scooter ımı almıştım , çarşıda gezerken birde okula uğruyayım dedim arkadaşlar motoru görsün falan , okulun içinde 50-60 gibi bir hızla giderken yan yatırdım motoru , her tarafım parcalandı kask mont hak getire tabi , kolum dizim ayagım , ama ben motoru garaja binerek götürdüm , hastaneye pansumana motorumla gittim , 1-2 hafta sonra sargılar cıkartıldıgında ben gene motoru boyatmaya binerek gittim , kolumda ve dizimde hala o yaraların izleri duruyor ama yapacak birşey yok olacağı varmış , bak ben küsmedim , umarım sende küsmezsin bu güzel motosiklet aşkına .
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Motosikleti
    kymco super8
    kask tamamen kapalıydı mazgalların oldugu yerde giderken motorun arkası got attı kaldırımın oraya düştüm malesef :( motoruda satışa verdik bakalım iyi dilekleriniz için cok tesekürler kendimi mutlu hissettim bayadır kapatıım kendimi eve:/

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    Alıntı gökova35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bugun super8imle kaza yaptım ve kask olmasına ragmen ön iki dişim tamamen kırıldı dudagıma da 3 dikiş atıldı ve artık motor sayfası benim için kapandı duygularım cok karısık kendimi berbat hissediyorum..
    ne yani bir kaza yabtın diyemi kapandı yoksa motor pert mi oldu eğer kaza içn kapandı diyorsan saçmalıyorsun öyle kişiler tanıyorumki koluu bacağını kırıyor yine devam tutkudur bu sadece kaza yapıncaya kadar yapılabiiilebcek bişey değil
    kalk yerinden kaldığın yerden devam et
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)