Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

kaza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbr 600 rr 2007
    çok geçmiş olsun dostum...buna şükür...

kaskın markasını çok merak ettim....
    5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kymco super8
    kaskın markasını bilmiyorum ancak güzel bi marka degildi çin olabilir

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    kardeş sanırım içindeki motor sevdası bırakmadı seni....motorunu yaptırdın sanırım.satılık yazmıyor

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    geçmiş olsun..

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.
    Diş kırıklığının verdiği psikoloji çok başka. Herşeyden önce dişlerini hallettir.
    Dudağın da çabuk bir şekilde iyileşir inşallah..
    Motordan da soğumazsın herhalde...
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

dişin konusunda üzülme ... emin ol eskisinden daha iyi olacak şekilde düzeltilebilir.. yani dudagında estetik dikiş attırdıysan ve e vitamin destegi alıyorsan görünüşünde bir değişiklik olmıcaktır için rahat olsun.. daha kötü kazalardan büyük yaralarla cıkan arkadaslarım var ve hala yakışıklılar en önemli ilaç moraldır .. moralını asla bozma .. unutma motorsiklet bir tutkudur ;)

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Kask kalitesi çok önemli... Fakat daha önemlisi kaskı takarken çene bağlantısını daima kilitli tutun. Unutmayınız, kaskınız ARAİ dahi olsa çene bağlantısı olmazsa kafanızda durmaz. Bu kazada özellikle bu kusur mu vardı bilmek mümkün değil ama full face bir kask ile kaza yağıp dişlerinizi kırdıysanız ya kask kaza anında kafanızdan çıktı yada kafanıza çok büyük bir kask takıyordunuz. Her durumda da sonuç değişmez, geçmiş olsun.
    Gökhan YAŞDAL

Motosikleti
    kymco super8
    Alıntı anil89tas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş sanırım içindeki motor sevdası bırakmadı seni....motorunu yaptırdın sanırım.satılık yazmıyor
    motoru yaptırmadım depoya cektim sürmeye devam ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------

Alıntı teksann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dişin konusunda üzülme ... emin ol eskisinden daha iyi olacak şekilde düzeltilebilir.. yani dudagında estetik dikiş attırdıysan ve e vitamin destegi alıyorsan görünüşünde bir değişiklik olmıcaktır için rahat olsun.. daha kötü kazalardan büyük yaralarla cıkan arkadaslarım var ve hala yakışıklılar en önemli ilaç moraldır .. moralını asla bozma .. unutma motorsiklet bir tutkudur ;)
    evet dudagıma estetik dikiş atıldı e vitamin destegi almıyorum valla cok saolasın bu yazı beni cok mutlu etti teksann nerelisin sen

yasdal Kask kalitesi çok önemli... Fakat daha önemlisi kaskı takarken çene bağlantısını daima kilitli tutun. Unutmayınız, kaskınız ARAİ dahi olsa çene bağlantısı olmazsa kafanızda durmaz. Bu kazada özellikle bu kusur mu vardı bilmek mümkün değil ama full face bir kask ile kaza yağıp dişlerinizi kırdıysanız ya kask kaza anında kafanızdan çıktı yada kafanıza çok büyük bir kask takıyordunuz. Her durumda da sonuç değişmez, geçmiş olsun.

kask tamamen baglıydı ve kapalıydı kafama biraz büyük geliyordu ondandır geçmiş olsun dileleriniz için tesekkür ederim arkadaslar

adanalıyım yaşar adlı bir arkadaşım var cross motor ile yaptıgı kazada çenesi dagıldı ..ve inan şimdi eser yok benm burnum yarılmıştı bir kazada ( motor kazası değil ) dikiş bile atamadılar e vitamini sürüyordum hergün izi bile yok şimdi

Motosikleti
    Yamaha R1
    az önce bir haber okudum. bir moto kuryeye fenerbahçeli bir futbolcu lüks cipiyle çarpıp kaçmış : ( kuryelerin ne şartlarda üç kuruş para için çalıştıklarını bilirim.kadere bak ki adama lüks cipiyle çarpıyor. batsın bu dünya vallahi

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşta motorcu ruhu (şimdilik) yok ve o ruh kendisinde olgunlaşacağa (şimdilik) benzemiyor. Bu bir eksiklik değildir. Herkes manyak olamaz. Veya herkes bir başka çeşit manyaktır. Bizimki de bu, biz bu tür manyaklarız. Düşer kalkar ama her halükarda devam ederiz, yeri gelir kanayan yaralarımızdan önce motorlarımıza bakarız. Bizim için doğal olan bu durum başkaları için korkunç ve anlaşılamaz olabilir.

Bu arkadaşımızın yaptığını daha önce de yapanlar oldu bu forumda. İyi yaptılar, karışmayalım Psikolojik olarak motorculuğa hazır değillermiş, kimbilir belki içlerinde bu aletleri oyuncak sananlar bile vardı. Şimdilik uzak olsunlar, zamanla ne yapacakları gene belli olmaz.

Şu günlerde yaşadıkları belki onları ileride bizlerden iyi motorcu yapacak, belki de ömürlerinin sonuna kadar bir daha motosikletin adını bile anmayacaklar. Kendileri için ne hayırlıysa o olsun, boşverin
    akil olan başka konuşuyor

herkes motor sürecek diye bir kaide yok
    bu işi becerebiliyor olmak insanı özel yapmaz; insanoğlunun meziyetleri farklı farklı
    bu arkadaş, başka mevzularla da alakadar olabilir pekala
    geçmiş olsun
    Allah, cümlemizi kazadan beladan muhafaza etsin

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)