çok geçmiş olsun dostum...buna şükür...
kaskın markasını çok merak ettim....
çok geçmiş olsun dostum...buna şükür...
kaskın markasını çok merak ettim....
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
kaskın markasını bilmiyorum ancak güzel bi marka degildi çin olabilir
kardeş sanırım içindeki motor sevdası bırakmadı seni....motorunu yaptırdın sanırım.satılık yazmıyor
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.
Diş kırıklığının verdiği psikoloji çok başka. Herşeyden önce dişlerini hallettir.
Dudağın da çabuk bir şekilde iyileşir inşallah..
Motordan da soğumazsın herhalde...
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
dişin konusunda üzülme ... emin ol eskisinden daha iyi olacak şekilde düzeltilebilir.. yani dudagında estetik dikiş attırdıysan ve e vitamin destegi alıyorsan görünüşünde bir değişiklik olmıcaktır için rahat olsun.. daha kötü kazalardan büyük yaralarla cıkan arkadaslarım var ve hala yakışıklılar en önemli ilaç moraldır .. moralını asla bozma .. unutma motorsiklet bir tutkudur ;)
Kask kalitesi çok önemli... Fakat daha önemlisi kaskı takarken çene bağlantısını daima kilitli tutun. Unutmayınız, kaskınız ARAİ dahi olsa çene bağlantısı olmazsa kafanızda durmaz. Bu kazada özellikle bu kusur mu vardı bilmek mümkün değil ama full face bir kask ile kaza yağıp dişlerinizi kırdıysanız ya kask kaza anında kafanızdan çıktı yada kafanıza çok büyük bir kask takıyordunuz. Her durumda da sonuç değişmez, geçmiş olsun.
Gökhan YAŞDAL
motoru yaptırmadım depoya cektim sürmeye devam ediyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------
evet dudagıma estetik dikiş atıldı e vitamin destegi almıyorum valla cok saolasın bu yazı beni cok mutlu etti teksann nerelisin sen
yasdal Kask kalitesi çok önemli... Fakat daha önemlisi kaskı takarken çene bağlantısını daima kilitli tutun. Unutmayınız, kaskınız ARAİ dahi olsa çene bağlantısı olmazsa kafanızda durmaz. Bu kazada özellikle bu kusur mu vardı bilmek mümkün değil ama full face bir kask ile kaza yağıp dişlerinizi kırdıysanız ya kask kaza anında kafanızdan çıktı yada kafanıza çok büyük bir kask takıyordunuz. Her durumda da sonuç değişmez, geçmiş olsun.
kask tamamen baglıydı ve kapalıydı kafama biraz büyük geliyordu ondandır geçmiş olsun dileleriniz için tesekkür ederim arkadaslar
adanalıyım yaşar adlı bir arkadaşım var cross motor ile yaptıgı kazada çenesi dagıldı ..ve inan şimdi eser yok benm burnum yarılmıştı bir kazada ( motor kazası değil ) dikiş bile atamadılar e vitamini sürüyordum hergün izi bile yok şimdi
az önce bir haber okudum. bir moto kuryeye fenerbahçeli bir futbolcu lüks cipiyle çarpıp kaçmış : ( kuryelerin ne şartlarda üç kuruş para için çalıştıklarını bilirim.kadere bak ki adama lüks cipiyle çarpıyor. batsın bu dünya vallahi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)