ben cbf 150 aldım yeni ama antalyadan izmire getirmem gerekiyor.her türlü yolu denedim ama nakledemedim.sizce bu havalarda sürerek getirebilir miyim?
mont kask eldiven pantolon herşeyim tamam.sizce gelir mi arkadaşlar emin olamıyorum?
ben cbf 150 aldım yeni ama antalyadan izmire getirmem gerekiyor.her türlü yolu denedim ama nakledemedim.sizce bu havalarda sürerek getirebilir miyim?
mont kask eldiven pantolon herşeyim tamam.sizce gelir mi arkadaşlar emin olamıyorum?
her türlü gelir ama kendine güvenin yoksa hiç kasmadan başka bi yol bul.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
kendime güveniyorum ama uzun yola hiç gitmedim soğuktan korkuyorum sadece
Havalar soğuk veya yağmurlu sen en az 4-5 saat motor süreceksin sende yorulacaksın otobüsün altına koyup getirebilirsin hem sende aynı otobüsle gidersin.Giyinirsen yağmurluk veya rüzgar geçirmeyen bir mont soğuk etki etmezde sen motorda kasılabilirsin yani uzun yol kasar motor kullanıcısını sık ara verirsen sorun olmaz.
otobüsler almıyor hocam denedim kaç defa
tüm malzemen tammış anladığım kadarıyla eger oyleyse motor alıyosun sonuçta onunda bi heyecanı var üşümezsin gelirsin bence hemde motoru denemiş olursun antalya izmir arasını pek bilmiyorum yol nasıl o yuzden tam birşeyde diyemiyorum.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
valla motordan anlarım hendim ayrıca motordan anlayan kime sorduysam olur dedi niyetim var bakalım
ağır ağır dinlene dinlene geleceksin o zaman
antalya merkeze gelip oradan arkadaşların dediği gibi ismi çok duyulmamış firmaların şöför yada muavinleriyle konuşursan yardımcı olacaklardır mevsim itibari ile kullanman taraftarı değilim olmadı tren falan varsa onunlada götürebilirsin
o zaman şöyle olabilir şu anda bulunduğun şehirden firmalarla görüşüp işini netleştirmen mantıklı olur
izmirde sorunca da biz bir şey diyemeyiz diyorlar.
ya motorum var binemiyorum deli olecem
kardes havalarda ne var ki? Tam motor havasi. Heleki kiyafetim var diyorsun atla gel motorunla misler gibi. Hava durumuna da bak. Yagmur olmasin yeter. 550km yol gideceksin. 7 saatte gidersin. O yolu cok iyi biliyorum. Cok güzel bi güzergah. Izmirden Aydina zaten otoban. Aydindan Denizliye kadar cift serit, iki gidisi iki gelis. Bi denizliden sonra daglara tirmanacaksin orasi biraz oyalar ve serin olur korkutelinide gectin mi zaten antalyadasin. Sabah erken hareket aldinmi ögleden sonra antalyadasin.
Yok bunlar cok komplike diyorsan otobüsle git otobüsün bagajina bagla getir.
arkadaşım bak sana benden güzel bi akıl. :D
Ben dayımın bana vermiş olduğu kanuni popcorn 90cc scooter ı . Ki bu motorda cok küçük boyutlarda ve ağırlıkta değil. İstanbuldan -kayseriyee 45 tl ye getirttim. Nasıl mı? bu kadar ucuza . Sen Gidip ilk işin LOJİSTİK firmalarını araştırman gerek ya getireceğin yerden ya da bulunduğn yerden. Bu lojistik nakliye firmaları ambar lara sahip ve 1 tır dolusu veya bir kamyon dolusu eşya dolduğunda sen de ismini yazdırınca bu kadar cüzzi bir miktara taşıyorlar haberin ollaaa
4-5 saat mi? cok hayal perestmissin...arkadas daha yeniyim demis..bence cbf150 ile en az 8-9 saat ve fazlasi var azi yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------
Antalyada mutlaka bir ambar vardir...git oraya ve direkt Izmir yonune gelecek ve yeri olan bir kamyon bul..at kasasina adam akilli bagla ve soforun yaninda seyahat et hem muhabbet edersiniz soforunda hosuna gidecektir eminim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
PTT kargoya ver
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
En kolay çözüm nakliye ambarlarıyla görüşüp İzmir e giden müsait bir kamyon bulman. Ben ilk motorumu Akşehirden ankaraya böyle getirtmiştim üstelik eve kadar getirdi kamyon şoförü sağolsun! Kargo firmalarıyla da görüşebilirsin ancak sandığa konulmasını istiyorlar sandık ve kargo ücreti birleşince oldukça tuzlu bir rakam ortaya çıkıyor.
Binerek gitmeni tavsiye etmiyorum mesafe çok uzun ve mevsim şartları kötü olabilir. En azından ilk uzun yol tecrübeni bu koşullarda yapma!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)