Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

arkadaşlar bir sorum var

REKLAM ALANI
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Geçem yaz Mersinden İstanbul a Aras kargo ile 600f gönderdim, 240 tl tuttu. Cbf in hacim ve kilosu f den az olduğu için Antalya İzmirde daha yakın olduğu için eminimki daha uygun bir fiyata götürürler. Bu soğuk kış gününde yaptığın yola deymez..
    GKN MOTORS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    aynalarını söküp otobüse koyup her türlü götüre bilirsin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Sürmenizi tavsiye etmem. Yukarıdaki tavsiyelere kulak verin.

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    ben istanbuldan ambarla getirdim. şimdi satıyorum. eger satılırsa bende izmirden motor alabilirim. biner götürürüz. dönüştede tek tabanca dönerim.

ama acelem var dersen bana özelden ulaş seni nakliyat ambarlarına yönlendireyim.

ben istanbuldan cbf 150 yi 75 liraya getirttim. 100 lira gibi bir paraya izmire götürüsün. yinede konuşursun fiyat konusunu.

Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben istanbuldan ambarla getirdim. şimdi satıyorum. eger satılırsa bende izmirden motor alabilirim. biner götürürüz. dönüştede tek tabanca dönerim.

ama acelem var dersen bana özelden ulaş seni nakliyat ambarlarına yönlendireyim.

ben istanbuldan cbf 150 yi 75 liraya getirttim. 100 lira gibi bir paraya izmire götürüsün. yinede konuşursun fiyat konusunu.
    arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.en mantıklısı ambarla göndermek.
    lakin:
    antalyanın merkezinde olsa sorun değil ama ilçeden almıyorlar.

ben de izmirde olduğum için telefonla işi bağlayamıyorum.en az on tane ambarla görüştüm,ya motoru antalyaya getirmemi istiyorlar,ya da biz izmire çalışmıyoruz diyerek işin içinden çıkıyorlar.merkezde olsa çok rahat olacaktı.

hepinize tekrardan teşekkür ediyorum arkadaşlar.

ozzyx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco grand dink 250
    soforle konus yuzde 80 ı alır ama yazanedekı adamlara soleme alırlar yaklasık 10 defa ıst marmarıs marmarıs ıst ye getırıp goturdum

woxow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow Custom
    Kıyafetinin tam olduğunu yazmışsın. Tam kıyafet hatta ekstra olarak üzerine yağmurluk giyersen terleyebilirsin bile. Ben yaz kış, yağmur çamur binerim, uzun yollara, seyahatlere gittim Honda xl200 le, kıyafet sağlam olduktan sonra bi sorun olmaz. cbf 150 ile gayet güzel gelirsin 80-90-100 km hız civarı, hiç tapa gaz 120 yi zorlamana da gerek yok, normal şeridinden git geçen sollar geçer seni. Korkacak bişi yok motorda Honda hiç bişi olmaz. Hem senin içinde güzel bir tecrübe olmuş olur, daha iyi olur hatta.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı mansurr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.en mantıklısı ambarla göndermek.
    lakin:
    antalyanın merkezinde olsa sorun değil ama ilçeden almıyorlar.

ben de izmirde olduğum için telefonla işi bağlayamıyorum.en az on tane ambarla görüştüm,ya motoru antalyaya getirmemi istiyorlar,ya da biz izmire çalışmıyoruz diyerek işin içinden çıkıyorlar.merkezde olsa çok rahat olacaktı.

hepinize tekrardan teşekkür ediyorum arkadaşlar.
    kardeş hangi ilçesinden alıyorsun motoruda

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş hangi ilçesinden alıyorsun motoruda
    kumluca kardeşim.aldım ama nakledemedim henüz.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı mansurr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kumluca kardeşim.aldım ama nakledemedim henüz.
    ok alanya tarafında olsa yardımcı olayım diye sormuştum en kısa zamanda götürüsün inş.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya sürerek git(ben olsam hiç durmam), yada ambara git konuş.
    112ciyiz

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    bence her türlü gelirsin dostum ama yola çıakrken bence bi gaz teli ve bi debriyaj teli almalısın yedekte bulunmalı her türlü aksiliğe karşı

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)