Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kask ve mont

REKLAM ALANI
    TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forum sakinleri, direksiyon sınavını da geçmemle birlikte randevumu aldım.

Mont ve kask almayı düşünüyorum. Bütçeme göre seçimlerimi yaptım. Bu markaları kullananlar var mı? Görüş alabilir miyim? Bu fiyatlara daha güzel mont var diyenler varsa bağlantı adresi verirse sevinirim.

Mont: http://www.motomaxonlineshop.com/mai...309-72-41.html

Kask : http://www.otosever.com.tr/?urun-720...K-KIRMIZI.html
    Türkçe giderse, Türkiye gider!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    mont güzel, hatta teşekkür ederim bana da yardımcı oldu.ama kask için aynısını söyleyemeyeceğim.size önerim LS2 nin herhangi bir modelini kullanabilirsiniz.çeneden açılan modelleri 180 lira civarı.bir çok polisin kafasında görmişsünüzdür LS2 açılan kaskı

Yazdıkları özellikler doğruysa mont gerçekten güzel. Önemli değil. Polislerin Shoei taktığını sanıyorum.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hayırlı olsun şimdiden ehliyetiniz..

Mont uygundur gibime gelmekle birlikte deri almanızı öneririm.. Hem koruma katsayısı tekstil montlara göre daha fazla hem de rüzgar geçirmeme özelliği tekstillere göre onlarca defa daha iyidir, deri montların..
    Aşağıdaki linkte 150 TL civarında montlar var bir bakmanızı öneririm..
    http:// w w w . hudsonderi.com/catinfo.asp?cid=6

Kask için o markayı ilk kez duyuyorum, sertifikası olmasına karşın gene aynı paralara Lazer, LS2 gibi daha bilindik markalara yönelmekte yedek parça ihtiyacı açısından fayda vardır diye düşünüyorum..
    Ama Kaska ayırdığınız bütçeyi biraz daha arttırarak daha profesyonel kasklara bakabilme şansınız varsa çok daha iyi olur..Nolan, Schuberth, Zeus gibi markaları öneririm kask konusunda..

Not: Polislerin LS2 taktığını görmedim, gördüklerimin hepsi Nolan marka kask kullanıyordu..

anil89tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sıfırdan
    hepsi değil.Kocaelide İzmit Lisesinin önündeki kavşakta bekleyen bir memurda Ls2 delta.175km/s hızdan sonra ses yapıyor demişti sırıtarak.genel anlamda memnun musun dediğimde herhangi bir şikayetim yok dedi

@Osbourne Teşekkür ederim. Deri mont olayını düşündüm fakat benim motosikletim mâlum xt 125 yakışmaz diye http://www.hudsonderi.com/?urun-274-...torsiklet.html bu bağlantıdaki montu eledim. Mine marka olarak ispanya malı ve kask haricinde montu ve pantolonu var ama güzel değil. Kaskın özellikle vizörü beni benden aldı diyebilirim

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı anil89tas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepsi değil.Kocaelide İzmit Lisesinin önündeki kavşakta bekleyen bir memurda Ls2 delta.175km/s hızdan sonra ses yapıyor demişti sırıtarak.genel anlamda memnun musun dediğimde herhangi bir şikayetim yok dedi
    Doğrudur, ben görmedim demiştim zaten..Belki ile göre değişiyordur kask markaları, alımları il teşkilatları yapıyorsa..

Alıntı TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Osbourne Teşekkür ederim. Deri mont olayını düşündüm fakat benim motosikletim mâlum xt 125 yakışmaz diye http://www.hudsonderi.com/?urun-274-...torsiklet.html bu bağlantıdaki montu eledim. Mine marka olarak ispanya malı ve kask haricinde montu ve pantolonu var ama güzel değil. Kaskın özellikle vizörü beni benden aldı diyebilirim
    Valla yakışma olayını boşverip kesinlikle deri mont almanızı ısrarla öneriyorum
    Hem deriden daha güzel bir giyim kuşam materyali var mıdır şu hayatta

Şaka bir yana sadece görüntü ise mesele, kesinlikle boşverip deri alın bence..

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    ben sana bu kask yerine 100 tl olan ls2 cartoon kaskı öneririm , 25 tl karşılıgındada o istediğin vizörden alabilirsin .
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...1263-0-73.html

Fena değil, ama kullanan birileri varsa yorumları almak banada yardımcı olur.

+ Bazı Polis lerde Caberg de gördüm (eyüp)

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    LS 2 175 değil 100km/s üzerindeki her hızda ses yapıyor. Deri mont konusunda da hem fikir değilim. Tekstil ve iyi marka bir monttan ne soğukta ne de yağmurda daha iyi koruyamaz. Nefes alamaz. Terinizi dışarı atamaz. Neticede organiktir. Tekstilin korumasını sağlaması için tekstil montu 150 ye alacaksanız deriye 600 falan vermeniz gerekir.

Dıfı iyi markadır. Motomax da bu korkunç indirimleri ile meshur bir firma zaten. Güvenerek alabilirsiniz
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

İşte arkadaşlar sormak istediğim de bu Mıne 120'yle giderken ses yapar mı? Ama hiç kullanan yok sanırım.

@Atahualpa çok dehşet indirim var. Ben pek indirim olduğu düşüncesinde değilim. Sürekli böyle Normal fiyatı hiç görmedim.

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    ya ben anlamıyorum şu ses olayını , hangi sesi alıyor rüzgar sesimi motor sesimi neyin sesi bu
    ls2 ile 160 a çıktım motor sesinden başka hiçbir ses duymadım .
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Motosikleti
    RR 250E-9
    Alıntı Alper41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben anlamıyorum şu ses olayını , hangi sesi alıyor rüzgar sesimi motor sesimi neyin sesi bu
    ls2 ile 160 a çıktım motor sesinden başka hiçbir ses duymadım .
    Rüzgar uğultusu almıyor musun hiç ? Ya da daha önce iyi bir kask kullandın mı ? Schubert S1 Pro vs. Çok iyi bir kask ile kıyaslarsan sanırım anlayabilirsin dediğimi. Eğer kullandı isen ve bir fark yoksa da ciddi şanslısın demektir. Cumartesi Çeşme yaptık otobandan bu lanet kask vardı kafamda. Kaskın içinde fırtınalar esiyordu. Allahtan kulak tıkaçlarım kulağımda idi.

@Tutkulu Acemi

Motomax bu ürünleri alırken bant kapatıyor. Yani o üretim serinin tamamı motomax a geliyor. Bunlar mağazalarına dağıtılıyor. Esas maliyeti çıkardıktan sonra indirime sokuyorlar. Oldukça yetkili bir ağızdan almışlığım var bu bilgiyi. Ha bir de Garajj diye bir bölümü var ki esas cennet orası

Isaac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yayayayayaya.....
    Kaza istatistiklerinde verilen, en çok yara alan bölgenin eller olduğudur. Sonuçta yer ile ilk temas eden bölge olmasının bir sonucu. İkinci olarak da baş bölgesi yaralanıyor. Yani görünenin en önemli ikilinin eldiven-kask ikilisi olduğu.

O sebeple size önerim mutlaka ve mutlaka kask ve montun yanına eldiven de almanız. Hatta bütçeniz yetersiz ise mont yerine eldiven almanız.

Bütçeniz yetersiz ise biraz para biriktirip tüm ekipmanları almak çok daha sağlıklı olacaktır.

Saygılar.

Eldivenim, dizliğim, belliğim var(aslında yarım kaskım da var). Balaklavadan sayılabilecek boyunluğum var. Mont'ta da karar kıldım. Kask konusunda hâla sıkıntılarım var. Hiç mine kullanan yok sanırım... :(

Motosikleti
    RR 250E-9
    Sen boşver mine i. O fiyata daha iyi olmasa bile güvenirliliğini ispat etmiş markalar var. Anes motor da Lazer Vertigo 175 TL sanırım.

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    seçtiğiniz mont gayet güzel, kaskı önermiyorum öyle adı sanı duyulmamış kasklardan almayın. kafamız en önemli yer bilinen bir markayı tercih edin.
    mont konusunda bir önerim olacak, bütçeniz müsaitse 1 yazlık 1 kışlık mont alın. 4 mevsimlik montları önermiyorum, malum yazlar artık 35-40 derece sıcak oluyor hiçbir 4 mevsimlik mont fileli bir yazlık mont kadar iş göremez. terden sucuk gibi olursunuz 4 mevsimlik ile.

farukyayla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan.Honda NT 700 Deauville
    mont güzel ben kullanıyorum tavsiye ederim

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nitro marka herhangi bir ürün kullanan varmı acaba forumdan?
    nitro ingiliz markasıymış.

alakası yok belki ama ,benim izlediğim bi ingiliz dizisi vardı o dizide sürekli ingiliz mallarının kalitesizliğiyle ilgili espriler yapılıyodu onun için artık ingiliz mallarına tepkiyle yaklaşıyorum
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)