Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Babamı Nasıl Kandırırım?

Motovento
    REKLAM ALANI

Millet allah rızası için yardım edin yaa!!!Ewdekileri nasıl alt edip de onlara motor aldırırım??
    Bi abi bana demişti ki;
    Ben babama dedim ki eğer para vermezseniz dandik motor alcam o zamanda kaza ve ölüm ihtimalim artar o yüzden para verin.
    Babasıda çok zorlamamış.Gitmiş HAYABUSA almış....
    Akıl verin napsak avaba? :=)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sen bu yazdıgın hıkayeye ınandıysan, babanı hayatta kandıramazsın.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    kim demişse amma atmış
    biz nie böyle bişi düşünmedik
    belki babam yat alırdı bana

desertnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Alıntı croaton adlı üyeden alıntı
    Millet allah rızası için yardım edin yaa!!!Ewdekileri nasıl alt edip de onlara motor aldırırım??
    Bi abi bana demişti ki;
    Ben babama dedim ki eğer para vermezseniz dandik motor alcam o zamanda kaza ve ölüm ihtimalim artar o yüzden para verin.
    Valla bu hikayeye göre baba aslında razıymış numara yapmış. Ya da baba çok safmış. Ya da çocuk yalan söylemiş.

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    Kandıramazsın
    Babası gitmiş hayabusa almış ha, enteresan
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    pederin almaya niyeti yoksa aldıramazsın.tek çare kendin biriktirip alman.bizim gibi.dimi lespaul?

Motosikleti
    Seyhan 125
    ben gizli aldım ilkini
    sonrakine babam kefil oldu
    o çalındı gene kendim aldım
    sonra bi daha kendim aldım pederden habersiz
    bu seferkinide peder alacam dedi

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Valla hala razı olmadı, küstü konuşmuyor Annemi yumuşattım sanki hafif. Göreceğiz ilerleyen günler ne getirecek
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    benim babam zaten motora sıcak bakıyordu. çünkü kendiside halaa biniyor arada. benim engelim sadece paraydı
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı
    Valla hala razı olmadı, küstü konuşmuyor Annemi yumuşattım sanki hafif. Göreceğiz ilerleyen günler ne getirecek
    Annenle beraber 2 kişi olmuşsunuz ,fazla güç daha iyi işe yarar baban daha hızlı yumuşayabilir .

Bir kere o kandırma düşüncesini kafandan sil onun yerine nasıl razı ederim , ya da efendi uslu kibar bir motor sürücüsü olacağıma nasıl inandırırım yolunu seç ,

Büyük ihtimal baban senin motor almak isteyişine karşı değildir , sağlığının elden gideceğine ve bununda sana vereceği izinden dolayı meydana gelebileceğinden korkuyordur.

Ben büyüğü 18 yaşında 2 oğlu olan bir motorsiklet sürücüsüyüm aynı korku bendede var ; onun adınada zaten BABA lık deniyor.

Motosikleti
    Seyhan 125
    işin yokmu git araba al onla başla boşver

thorrmax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sen birak parayi once izin al

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    babası çocuğu zaten gözden çıkarmış dandik motorla belki ölmez sakat kalır diye gitmiş hayabusa almış
    kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşı oldukça büyük olup parasıda olup yinede ailesi istemediği için motora binemeyenler var. sen bi de ailenin eline bakıyosan yandın
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

yok ki öyle bişey.
    bekliceksin,paran olduğu zaman alıcaksın,bunun 2 ii yararı var bence;heves mi yoksa gerçekten bi sevgimi belli olur,kendi paranla aldığından kıymetini bilirsin,daha çok seversin...
    yorma adamcağızı

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kandırma olayı,Kim kimi nasıl kandırır . aslında herkes kendini kandırır baban, neden motor alma diye diretiyor bunu düşündünmü hiç.Yazılarından belliki yumuşak başlı biri değilsin (babanı kandırmaya kalkıyorsun)Baban seni ve dolasıyle kendini düşünerek motor almana karşı. Herhangi bir kaza sonucu ALLAH göstermesin Ölsen yada sakat kalsan baban ömrü oldukça kendini affedemez . Bir tanıdığımın oğluna İzmir Çeşme de ayni olay oldu ve oğlunu kaybetti zavallı adam aradan 6 yıl geçmesine rağmen hala kendine gelmiş değil .çok güzel bir işi vardı herşeyini bıraktı ne iş ne güç Allahtan atalarından çok büyük mirasları vardı ve satıp yiyorlar. ALLAH korusun yani . sen önce kendin kendini bir tart ölç biç neden motor istiyorum diye amacın hız yapıp hava atmaksa hemen bir yolunu bul ve vazgeç hatta babanı tanısam ona sakın alma derim. evlat acısı çekilmez.şimdi darılırsın ama en azından babanın yanında ve sağlıklısın bunu düşün.

Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gureli adlı üyeden alıntı
    Kandırma olayı,Kim kimi nasıl kandırır . aslında herkes kendini kandırır baban, neden motor alma diye diretiyor bunu düşündünmü hiç.Yazılarından belliki yumuşak başlı biri değilsin (babanı kandırmaya kalkıyorsun)Baban seni ve dolasıyle kendini düşünerek motor almana karşı. Herhangi bir kaza sonucu ALLAH göstermesin Ölsen yada sakat kalsan baban ömrü oldukça kendini affedemez . Bir tanıdığımın oğluna İzmir Çeşme de ayni olay oldu ve oğlunu kaybetti zavallı adam aradan 6 yıl geçmesine rağmen hala kendine gelmiş değil .çok güzel bir işi vardı herşeyini bıraktı ne iş ne güç Allahtan atalarından çok büyük mirasları vardı ve satıp yiyorlar. ALLAH korusun yani . sen önce kendin kendini bir tart ölç biç neden motor istiyorum diye amacın hız yapıp hava atmaksa hemen bir yolunu bul ve vazgeç hatta babanı tanısam ona sakın alma derim. evlat acısı çekilmez.şimdi darılırsın ama en azından babanın yanında ve sağlıklısın bunu düşün.
    abi sen ne dıyosun yaaa.. şurda iki makara yapıyoruz. burası moto sohbet. geyik yapılabılecek tek yer yani. abilik babalık yapacagına, sende şu guzel hikayeye iki makara cumle patlatta insanlar şenlensin.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bir kere birisinden motor ödünç al, baban bir saat gezsin (tercihen deniz kıyısı gibi manzarası güzel yerlerde), yine de motor almaya razı olmazsa yapabileceğin bir şey yok.

Babamın 16'sında motoru varmış, 18'de otomobile geçmiş. Ben şu an 20 yaşındayım, kendi biriktireceğim parayla cbr125 almayı planlıyorum, babamın bana söylediği "4500'e motoru alacaksın, kask ehliyet vs. ile 6 milyara yaklaşacak. 5 milyar da ben vereyim, Palio al". Sakın bu teklifi yeme, Palio da cbr da yalan olur yoksa . Ben de cbr'da ısrarcıyım, önümüzdeki aylarda belli olur ne zaman alacağım. paranın gözü kör olsun

zoki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    babanla iyi geçinmeye bak ne derse onun huyuna git bu aralar laf aralarında motor gördüğün yerlerde falan aa ne güzel motormuş ekonmik cart curt et, daha sonra olur önce anneni de ikna et ama ve ilk olarak bi hayabusa isteme

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Babamı Nasıl Kandırırım?
    --------------------------------------------------------------------------------

Bi abi bana demişti ki;
    şunları sakın unutma;
    1) babanı asla kandıramazsın. ondan daha akıllı değilsin.
    2) kandırmayı değil, güven vererek inandırmayı dene...
    kolay gelsin...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nası HAYABUSA ya. Oha Oha (pardon).
    Eheh Hoca delimisin. cocuguna hayabusa mı almış oda güzel
    Sen bak hoca keyfine. Ben bu hikayede bi arıza seziyorum ama tam anlayamadım. Babana de ki, Xx in babası ona HAYABUSA almıs de, benim babam söle benim babam böle, diye atıp tutuyo, dünyanın en hızlı makinasını altıma verdi oglunun de. Senin o baba dan neyin eksik bari bi scooter al de.. Hatta biraz daha gazlasan mesela adam HAYABUSA alıyo biz seni ikna edemedik daha dersen, HAYABUSA ya bile kasar belki adam. Düşünsene ibre 300 ufacık bi adam motorun üstünde efil efil asfaltta ilerliyo. :D
    Comfirmation Bias

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler