gureli adlı üyeden alıntı
Sana katılıyorum arkadaşım fakat nesil degişiyo dedelerimiz motor lafını duyunca ŞEYTAN OYUNCAGI diyo hayatında binmemiş büyük şehirde büyüyen babalarımız o eski 70 li gençligi motor aşkını uzaktanda olsa tatmış ama bilinçsizce nesil degişti akıllısıda biniyo deliside..
Lafım şimdi sana (( croaton )) babanı kandırmayı boşver sen kendini kandırma
eyer kendini bildigine inanıyorsan altına motor aldıgında kendini kaybediyorsan hiiiiç niyetlenme
daha kaç yaşında binici mi oldugunu bile bilmiyoruz fakat farklı bir tutku
ufak düşmeleri yaşamıyan yoktur tecrübe yarına..
babanı kandırmana gelince
Karşısına çık yaşını söyle sende bu yaşları geçtin seninde kanın kıpır kıpırdı sana göre yaşadıkların tecrübe benim kötülügümü istemezsin de benimde arzum üzerime bir ruhsat olsun kendime güvenim olsun benimde birşeyim olsun gibi sinden konuş bence ama babanı tanıyan sensin herşeyden önce onun gözüyle bak senide tanıyan sensin hayatında kötü bir acı olacaksa hiç niyetlenme...
babandan para almayı düşünecegine çalış kendi paranla en basit kanuniye git 100 ytl ye taksitle motor alırsın tecrüben olur (((sakın çın e direk yönelme))) gerçi kanunide aynı fakat senelerini türkiye cumhuriyetlerine vermiş yüzünü kara çıkarmaz sanırım kötünün yanında iyisi buda ayrı bir konu..
Benim babamı kandırana kadar kaç motorumu balyozla yada arabanın arkasında parçaladıgını bilseniz..
KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLEGİMLE..