Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Yuki'nin yeni ss çakması Cub'u 'YILDIZ'

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Yuki'nin model isimleri arasında bi "Panpa" eksik, yuki'nin bu konuya acilen el atmasını bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi güldüm buna ha
    -Hangi motora biniyorsun ?
    -Beyefendi'ye biniyorum
    -!?!?!?
    daha fenası var senatör diye motora rastladım.görüntüsü gidişi güzeldi ama binilebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yuki'nin model isimleri arasında bi "Panpa" eksik, yuki'nin bu konuya acilen el atmasını bekliyorum

pampa renonun bir modeli http://www.auto-types.com/photo-gall...ual-34000.html

Motosikleti
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha fenası var senatör diye motora rastladım.görüntüsü gidişi güzeldi ama binilebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

pampa renonun bir modeli http://www.auto-types.com/photo-gall...ual-34000.html
    O dediğinizi biliyorum ama o pampa m ile, benim dediğim hilal cebeci'nin panpişleri olayındaki panpa

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cubların standart lastiği 17'' mi? bunda çok sırıtmış da

ogozgugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuki rs 100 cup
    kardeş emin olun çok güzel bir motor 5 ay oldu kullanıyorum tıkır tıkır motor ile fazla ilgilenme fırsatı bulamıyorum ancAK şehir içi gidebileceğim yerlere gidiyorum cumartesi pazarları havanın soğukluğuna rağmen çevre illere manisa izmir vs. yerlere gidiyorum motoru hor kullanan birisiyim 8000 km de ve yağını kendim değiştirdim normalde motorun ilk yağı değişmeden basmak biraz tehlikeli ve sakıncalıdır motor kullanan çoğu kişi bunu bilir ama heves işte tek kişi 115 km ye çıktım ama motorun heryeri titremeye başladı bakıma götürdüm biraz hor kullandığımdan ve kasislerde bile yavaşlamadığımdan dolayı motorun bütün civataları gevşemiş 10 tl civata parası verdim ve şuan ilk günkü gibi harika çok rahat tavsiye edebilirim pişman olmazsınız motoru çoğu erkek 125 lik ya da 150 lik sanıyor arkadaki 100 lük yazısını görmedikleri sürece ve motor park halindeyken bile üzerine binenler oluyor hoş bi duygu gerçekten ancak dikkat edilmesi gereken gerçek ve tek nokta motorun granajlarına bir zarar gelmemesi, tavsiye edebileceğim tek renk siyah motorun videosunu çektim pati falan çektirirken yükleyebilecek olan varsa gönderebilirim YETERİNCE AYDINLATTIYSAM NE MUTLU BANA AMA GERÇEKTEN EMİN OLUN ÇOK GÜZEL BİR MOTOR PİŞMAN DEĞİLİM 10 TL BENZİN 100 KM YOL DEPOSU 15 TL YE DOLUYOR PAZARTESİ MAVİSİNİ ARKADAŞIM ALICAK VE YATIRARAK DÖNÜŞLER SESİ FALAN ÇOK HARİKA KOLTUK RAHAT BAZEN diyer motorlarla 45-50 km yol yapıyorum örnek breton tekrar eve geldiğimde yorgunluktan saatlerce uyuyorum ama buna bindiğinde titremesi başlarda vardı şuan yok arora kartal ile karşılaştırıldığında özellikleri aynı ancak arora elektirkli bisiklete benziyo yanyana koyduk

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

Alıntı 35Alperen35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya cub model çinli de olsa gene de diğer modellerden her zaman daha sorunsuz olduğu söylenir motoru yatıktır sürekli yağ içinde yüzer motoru fakat bu model daha yeni olduğundan şahsen ben kullanan tanımıyorum bence bekle incelemeler gelsin çünkü bu kadar alımlı grenajlar çok dandik de olabilir. He tabi ilk defa ben alır şansımı denerim diyeceksen bişey diyemem
    GRANAJ KONUSUNA DA AÇIKLIK GETİREYİM MOTORU CİDDİ CİDDİ HOR KULLANIYORUM ÖN KALDIR PATİ ÇEKTİR 1.VİTESTE 40-50 GÖRMEYİ DENE FALAN BUNLAR Bİ YANA MOTORLA 2 KERE KAZA YAPTIM 1 İ YOL BUZ TUTMUŞ KAVŞAKTAN HIZLI VE YATIRARAK DÖNDÜM MOTOR SÜRÜKLENDİ GİTTİ DİYERİNDE KASİS KIYINDAN GEÇEYİM DEDİM KIYISI ALÇAKTAYMIŞ TEKRAR YOLA GİREYİM DEDİM LASTİĞİ SÜRTTÜRDÜM DÜŞTÜM ŞUAN NE GRANAJDA Bİ ÇİZİK NE BAŞKA BİŞEYY VAR BUNU ANLAMADIM HİÇ YIOKTAN GRANAJIN ÇİZİLMESİ LAZIMDI SAĞLAM MOTOR
    Ask ilkokulda KOMEDİ, Orta okulda TRAJEDİ, Lisede DRAM, İmam hatipte HARAMDIR...

son mesaj çok eski...
    motorun son hali ne performans ve yakıt ne alemde...
    kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Yuki muki ne yapacan oni

Normal vatandaşa gel yuki parasına 4 büyüklerden verelim desen gene yuki alır işte ne yaparsın
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    Cub ne kadar basit olursa o kadar iyidir az sorun çıkarır böyle entrikalara gerek yok.
    ferad bunu beğendi.

Motosikleti
    yuki rs 100 cup
    12 BİN km ye geldim 6 ay falan oldu ufak tefek arızalar dışında subop ayarı falan aşırı zorlamktan conta patlattı birde debriaj balatası değişti başkada bi sıkıntım olmadı allaha şükür
    Ask ilkokulda KOMEDİ, Orta okulda TRAJEDİ, Lisede DRAM, İmam hatipte HARAMDIR...

Alıntı ogozgugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 BİN km ye geldim 6 ay falan oldu ufak tefek arızalar dışında subop ayarı falan aşırı zorlamktan conta patlattı birde debriaj balatası değişti başkada bi sıkıntım olmadı allaha şükür
    buraya kadar normal zaten....ufak tefek arıza hepsinde çıkar...güle güle kullan...

Motosikleti
    yuki rs 100 cup
    saolasın senin nasıl gidio

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    aynı tipte motoru honda yamaha vs getirse satış rekoru bile kırar ama yukiyle çok zor
    Kiraz'' bunu beğendi.
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

adonis84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    lintex mach, kanuni tiger 250
    aynı motor asya da ar aynı kasa aynı tip hiçbi fark yok

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti ama yakıt konusunda benim de endişelerim var.Pek gerçekçi durmuyor.

Motosikleti
    Alıntı Kiraz'' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti ama yakıt konusunda benim de endişelerim var.Pek gerçekçi durmuyor.
    65km sabit hızla hiç durmadan dümdüz bir yolda 100km yol yaparsan 1.7litre yakar. Normal kullanırsan 2 litre yakar. Çok gazlarsan 2.5 litre yakar. Daha da fazlası olmaz 100'lük cub motor bu.
    Kiraz'' bunu beğendi.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bugün bu motorun beyazı organizeden önümden geçti. Ön kısmı sportif iki kişi geliyorlar.
    Bu ne len dedim. Üstündekilerde şişko değilki motor kaybolsun. Sadece ön taraf gözüküyor.
    Ben adamlarda nasıl toto var. motoru kapamışlar diyerek den senaryo yazarken yanımdan geçtiler gittiler.
    Bi baktım cup anaaa bu ne la böyle dedim. Bir cup için güzel kasa yapmışlar. Şahsi fikrim güzel olmuş. Her yerde birbirinin aynısı cup vardı. iyi oldu.
    Hem zaten cuplar az yakıyor. Gerçi piyasada tek olduğu için parça sorunu çıkabilir. ama çok sportif olmuş. Bende kenbo125 sport kullandım. ama ondanda sport du beyaaa
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    geçenlerde arkadan gördüm cbr 125 e benziyor hafif yanına geldim birşeye benzetemedim sesi falanda cup gibi değil daha tok gidişide güzel

ozcanaykul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Değişik bişeymiş hoş görünüyor

Motosikleti
    yuki rs 100 cup
    Kafanızı şişirmek istemem ama yakıt konusuna da bi açıklık getirmek istiyorum motormda king egzoz var yani daha fazla yakıyor ama ses daha dolu oluyor 300 km gittim tek seferde 6 saat sürdü manisadan bodruma bu motorla 27 tl yaktı tek kişi-iki kişi manisadan izmir çeşmeye gidiş 80 km 11 tl lik benzin yaktı ama şehir içi 5 tl aldım yakıt 43 km gitti benzin bitti

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    hocam bende de yukinin paşa modeli vardı depoyu full dolduruyordum şehir içinde 145km gidiyordum.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)