tamam en iyisini seçecem nede olsa herşey kafada başlar
tamam en iyisini seçecem nede olsa herşey kafada başlar
güzel bir şeye benziyor....ikitelli ipkas sanayisinin orda yuki plaza var.. yakından incelemeye çalışacağım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bunun çakması işte
filipinlere gidince orjinalinin üzerinde bi resim çektirip yüklerim siteyede
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
motoru alıp deneyen yokmu???
tasarım berbat bence :S
hoşuma gitmedi. motosanın bi 125 liği var o daha hoş bence.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
bu motoru aldım kullandım diyen yokmu biraz bilgi aktarın almak istiyenler forum eski de olsa girip okuyabilir.... lütfen.....
normalde cupları hiç sevmem ama bu güzel gibi duruyor :D
Öyle 3 aşağı 5 yukarı değil . 1 aşağı , 2 3 4 5 6 yukarı :pl:
[I][B][U][COLOR="#FF0000"]~ Honda CBR125R[/COLOR][/U][/B][/I]
5 para etmez..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
sekli süper belki lifan yerine bunu alabilirım
hacı şu lifan'ı al da kurtulalım alacağın motor uçak falan değil, 250cc altı motorların hepsinde bi arabaya göre konfor olarak bi at yada eşeğe binmiş gibi hissedersin. Yılbaşı için memlekete gittim de kapalı garajda beni bekleyen arabama binip biraz gezince motora göre uçak gibi olduğunu fark ettim.
yukinin ithalatçısı yıllarca juki marka dikiş tekstil makinaları üretmiş ve ithal etmiş bir firma. 2-3 senedir de çinli ithal ediyor.
marka kalitelidir veya değildir bilemem ama motosikletlere konan isimler oldukça dandik.
bakınız : http://www.mutlual.com/pinfo.asp?pid=1839
"beyefendi " diye motosiklet ismi mi olur ?
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Türkçe isim verildiği halde ismi bişeye benzeyen tek motor Fanatik 150 scooter'dır bence. onun dışındakiler saçmalık.
Çok can yakar bu.. Kimi ameleler normal 100 lük cupla bile altında ss varmış gibi davranırken bunu alınca siz düşünün artık..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
yukinin sitesinde neden yok acaba bu model?
---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
ayrıca arora die bi markada kartal adı altında belki bir senedir var bu motor.
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:51 ----------
https://www.arora.com.tr/?/motorsikl...100-16a-kartal
Valla bu modeli ilk arora çıkardı 100 lük diye biliyorum resimlerden falan çok güzel gözüküyo ama yanına gelince çok küçük duruyo bunlar yaw... Bende takasa bile girmeyi düşünmüştüm aroranın bu modeliyle...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)