Motosiklet mağazalarının adınıza kredi çıkarması?
Reklamlar
-
Merhaba. Bazı ilanlarda görüyorum. Anlaşmalı bankalarımızla adınıza hemen kredi çıkarılır kefilsiz senetsiz vs.. şeyler işte görmüşsünüzdür.
Bunların şartları nedir? Nasıl kredi çıkarıyorlar? Ne kadar çıkarabiliyorlar?
Ben taksitle motosiklet alacağım ama serbest çalıştığım için ödeme gücüm olduğu halde taksitle motor alamıyorum.Kredi çekme imkanımda olmuyor. Kimsede senetle sepetle uzun vadeli satış yapmıyor.
Bu mağazaların yaptığı olayın işleyişi nedir acaba?
Reklamlar
-
mağazaların kredı olayı nasılmı oluyor bordrolu çalışan olmalısın + en az 6 ay kredi kartı kullanmıs ve ödemelerını düzenlı yapmıs olman lazım
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
-
adamların bankalarda tanıdıkları var.eğer kredi kartı ödemelerinde gecikme varsa,yada herhangi bi şekilde bankalarla problem yaşadıysan biraz zor alırsın krediyi gibi geliyor.
-
Her ne olursa olsun bir şekilde düzenli gelir belgelemeniz gerekiyor normal krediler için..
Mağazaların senetsiz,kefilsiz dediği şey gene sizin bankacılık sektöründeki faaliyetlerinize bakar.. Eğer kredi kartı kullanıyorsanız ödemelerinizdeki düzenliliğe, kullanmıyorsanız ise banka müdürünün inisiyatifine kalır iş ki düzenli gelir belgeyemezseniz hiçbir şart altında 5 bin TL nin üzerindeki meblağlar için vermezler kredi..
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Her ne olursa olsun bir şekilde düzenli gelir belgelemeniz gerekiyor normal krediler için..
Mağazaların senetsiz,kefilsiz dediği şey gene sizin bankacılık sektöründeki faaliyetlerinize bakar.. Eğer kredi kartı kullanıyorsanız ödemelerinizdeki düzenliliğe, kullanmıyorsanız ise banka müdürünün inisiyatifine kalır iş ki düzenli gelir belgeyemezseniz hiçbir şart altında 5 bin TL nin üzerindeki meblağlar için vermezler kredi..
Denizbank Cebimde Kredi dediği 15 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi için sadece kimlik ve ikametgah istiyor. Kefil ya da gelir belgesi istenmiyor. Bir ara Finansbank da aynı şekilde kredi vermeye çalışıyordu.
Kredi kartı kullanmıyor ya da kredi kartından sorunlu bir müşteriyseniz gelir belgesi olsa da olmasa da kredi almak zor. Ama düzenli ödediğiniz bir kredi kartınız varsa Denizbank'a bakabilirsiniz. Hatta mesajla anında kredi cevabı geliyordu.
-
Malesef benim bankalarla herhangi bir işim olmadı şimdiye kadar.
Kredi kartı kullanmam.
Kredide çekmedim.
Bordromda yok. Dediğim gibi serbest çalışıyorum, kendi işimin patronuyum yani ( :
Bu şekilde bu memlekette birşeylerin sahibi olunmuyorsa da yapacak birşeyimiz yok malesef..
-
-
Tüm bankacılık ve sigortacılık reklamlarının altında müşterinin hoşuna gitmeyecek/işine gelmeyecek ayrıntılar olduğunu bilmemek için bu dünyada yaşamıyor olmak gerek sanırım
Reklamlara bakarak konuşmak yerine tecrübe ve bilgilerimi aktarmaya çalıştım ben..
Bankayla şimdiye dek işin olmamışsa ve düzenli gelirin yok ise herhangi bir teminat göstermezsen kredi vermiyorlar..
Denemesi bedava elbette, gidip sor bankalara
-
Dostum işin özeti senin yerine kredi başvurusu yapıyorlar hepsi bu, bankalarda bu aralar süper gevşek kredi dağıttığı için almak kolay oluyor. Her ne olursa olsun sen başvuruda bulun sonuçta bişey kaybetmezsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)