Öncelikle merhaba millet.
başlıktada dediğim gibi 2008 yzf r6 almayı düşünüyorum . fakat kararsızım .
sizinde önerilerinizi merak ediyorum . buyurun.
Öncelikle merhaba millet.
başlıktada dediğim gibi 2008 yzf r6 almayı düşünüyorum . fakat kararsızım .
sizinde önerilerinizi merak ediyorum . buyurun.
Hemen mudahele ediyim ki konu gereksiz uzamasin
Sevgili uye , yeni kayit oldugun icin oncelikle tanisma bolumune kendini tanitman gerekiyor
Orda tecrubeni ve yaptigin yollari da eklemeyi unutma.
Daha sonra burda baslik aciyorsun.
Diger uyelerde hemen atlayip konuyu bosuna sisirmesin lutfen. Yeni uyeler ciddi ise zaten kurallara uyacaktir
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bilmiyorumda arkadaşım ben olsam gsxr tercih ederdim..
Tabi karar senin..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
İlk yorum a bayıldım ve katılıyorum
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
bende ilk yoruma bakarak konun silinmesini talp ediyorum. iyi forumlar.
Konunun silinmesine gerek yok , bu sekilde dursun ,
Tanismadan once kendini ve motorunu tecrubeni yaz, sonra bu konuya doner canlandirirsin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Alma .
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Yamaha yerine kesinlikle Suzuki modellerine bakmanı öneririm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben R6 kullanicisi olarak gayet memnunum.birkac problem yasadim ama sorunsuz motor da olmaz heralde.
RIDE or DIE
Çağlar alma diyorum sana burdaki birçok kişide öyle diyecek sana Git bi gt 250 r al en azından biraz acemiliğini at sonra alırsın r6 yı.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
cakalaz önerilerin için teşekkürler ama suziki bana itici geliyor :D
tuna alıcam abi direk r6 alıcam gerekirse ölücem :D bak sen satmayı planlıyorum diyorsun bende almayı planlıyorum :D
Bizler Ekmek Almak İçin Motora Binen İnsanlar Değil,Motora Binmek İçin Ekmek Alan İnsanlarız :wiinkk:
bende çok düşündüm taşındım
ama sonunda acı gerçek aile yüzünden vazgeçtim
çok güzel fümeydi 17.750 ye bırakmıştı ama kısmet diğilmiş napalım
umarım yedek parça sıkıntısı yaşamazsın
aile aile aile kanun kanun kanun hız hız hız ölürsün ölürsün ölürsün
senin durumunu benden iyi anlayan yoktur heralde :/
ama bu bir kara sevda ne baba dinlerim ne ana :D
aslında çok iddialı konuşuyorum. tuna kardeşimin de dediği gibi aslında önce bir 250 likle mi başlasam ki ben bu işe.
hem acemiliği atana kadar benzin fiyatlarıda düşer :D
Bizler Ekmek Almak İçin Motora Binen İnsanlar Değil,Motora Binmek İçin Ekmek Alan İnsanlarız :wiinkk:
Fikirlere Kurşun İşlemez .
doğru söylüyorsun fakat acemeliği atmak şart birden girersem kötü olur sonum :D
Arkadaş forumu okumak sıkıcı hale geldi.Yine küçük cc büyük cc muhabbeti dönecek soruyu sorma şeklin zaten başlı başına hata.
Dersin ki R6nın şu şu şeleri güzel gibi geldi , ama kawadada şu modelin şu şeyleri hoşuma gitti diye biraz daha bilgili soru sorsan güzel cevaplar gelicek.
Neyse hakeden sıkıcı olmaya başladı forum.
600cc alıp öleceğin kesin değil, nasıl ki her sigara içen kanser olmuyorsa.
Ama aklı başında, hayatına değer veren bir insan kendini gereksiz ve aşırı riske atacak işler yapmaz. İntihara meyilli olanlara lafım yok.
Motor bir kara sevda ama motor konusunda kafasının dikine gidenler sıklıkla arkada kalanları üzerler.
Seni tanımam, etmem. Kötülüğünü istemek için bir sebebim yok, alacağın motoru kıskanmak için bir sebebim yok, senin R6 veya Mobilet kullanmanın bana bir artısı/eksisi yok.
Dolayısıyla bu konudaki mesajları iyi oku. Yaşın çok genç, daha R6 kullanacak seviyeye gelmene hem teknik, hem de yasal açıdan uzun zaman var. Acele etme, her şeyi zamanında yaşa.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)