Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Choper keway 150 regal raptor 150

REKLAM ALANI

Öncelikle herkeze slm lar ben sımdık bu iki model arasında kaldım regalraptor 150 keway 150 hangısını önerirsiniz asırı vibrasyon olurmu arzaları cok olurmu bakımlarını guzel yparsam hangısı benı uzun ömurlu götürür saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Regal tabiki şüphesiz daha iyidir. Ama vibrasyon konusunda ikiside vibrasyon yapar, çünkü motor güçleri yetersiz. 250 cc V silindir bir motorda dahi belli bir hızdan sonra vibrasyon oluyor. Ayrıca vibrasyon, motorun tüm sistemine zarar verir. Yazdığın motorlar ise, sıralı silindir olduğundan illaki vibrasyon olacaktır. 150 cc olması dolayısıyla 80 i geçtğin anda başlar vibrasyon.

peki görkem 150 c lerden önerebılıcegın varmıdır herkez bu ıkı model en ıyısı dıoo saglamlık yonunden

Motosikleti
    DayDream
    bende 2si arasında kaldım keewayin fiyatı daha uygun olduğu için keeway alıcm ..

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Keeway kullandım 150cc. gayet sağlam, tok, çok şık ve gösterişli duran bir motor.. Macar malı olmalıydı sanıyorum.. tek beğenmediğim noktası direksiyon konumu olmuştu.. chopper havası vermemişti direksiyonu.. ama yinede regalden daha iyi olduğunu düşünüyorum..
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

üstatlar almayı düsündüğüm motor budur http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36261778/detay sorunları 3 tane devir göstergesı calısmıyor hız gostergesı 50 den sonra delırıyor motor aksamı saglam yıne gıdıp bakıcam bırde depoda ezık var ust tarafta resımde gorunuyo depo boyanmıs bunlar buyuk problem cıkarrmı saygılarımla
    RüZgaRDa SEVisEnLER :cherry::cherry:

Motosikleti
    Hysong GV 250
    250 cc regal bence daha uygundur. Ama 150 cc sınıfım olmadığı için hiç araştırmadım. Ama dersen ki ben daha beklerim sonra alırım. Tabiki Hysong GV250 cc öneririm. Japon kalitesinde motordur. Gerek gidişi, gerekse sağlamlığı.

cok saoll görkemm 250 ccc km ne kaar yakar acaba benım arkadasta salgano var 200 bın yakıyo ondan dolayı bu motorlardan cekınıyorum nırmalıde 140 150 yakıyomus

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Baya baya atmış... Ne 200 ü yaa :D Benim araba o kadar yakmıyor. Şuan son zamlarla birlikte, 120 krşu geçmez. Arkadaşının karbüratör ayarında sorun olabilir. Yada hava filtresi tıkanmıştır.

bencede onda bı sorun var normalde kac kurus yakıyor pekı 250cc ler genel olarak rr mısal 250 cc su sogutmalı noram hava sogutmalı faln

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Bende 2 tane chooper var, 120 falan işte. Uzun yolda, ataşehirden silivriye gittim, 9 lira yaktı. Yani 105 km yolu 9 tl ye gittim. 95 falan yaktı.

markalar ne görkem

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı lortdart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    markalar ne görkem
    Hysong GV250

Ramzey 250

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)