Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor almaya gideceğim nelere dikkat etmeliyim

REKLAM ALANI

SLM ARKADASLAR ONCELIKLE BEN BIR MOTOR ALMAYA KARAR VERDIM BENIM MOTOR SUANDA TEMIS BIR MAXISCOTOR TAKSA AYAPICAM BU MOTORLA 90 KM VIRASYON COK DIO SAHIBI NEDERSINZIZ DEVIR SATI VE HIZ GOSTERGESI CALISMIYOR BIRDE DEPODA UST YUZEYDE BIR EZIKLIK VAR MOTOR SAGLAM DIORR BAKMAYA GITIGIMDE NELERE DIKAT ETMELIYIM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SAYGILAR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36261778/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Xmax250
    bende link açılmıyor

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    oha okadar sorun varsa niye alıyorsun çok pardon ?
    hayır ucuz etin yahnisinin yavan olacağından muhakkak haberin vardır..
    What goes around, Comes back arround...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36261778/detay BUNU DENE BIRDE ARKADASIM

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------

3 parcada sorun var depo onemlı deıl taksa gırıcem benım motorla oburlerı buyuk sorun cıkarırmı devır satı ve hız gostergesı yardım larınız beklıyorum ılana bakarsanız sevınırım

Motosikleti
    Xmax250
    3000km 2007 model çok zor bence doğru söylemiyor

devirsaati ve hız göstergesi kolay ama ddepodaki boya kalkmaya başlamış bile

Nasıl anlarım motorun saglam oldugunu km fazla dır bencede motorun saglamlını nasıl anlayabılırım vıbrasyon olayı nedır bu konularda yardım edersenız sevınırım

Motosikleti
    Xmax250
    tekrardan bakdım motorun üzerinde isim falanda yok büyük bir ihtimal motor boyalı
    en azından depo kesin boyalı
    3000de isim düşecek değil en eski modellerde bile isimlikler duruyor
    başka bak

Evet depo boyalı doru soledın shıbı statık boayyla boaytım demıstı sanıde yanı bıraz hılelı motor dıosun

Motosikleti
    Tvs Apache
    bu fiyata temiz caracal bulunabiliyor.
    Elle tutulabilen , sessizlik vardır..

carakal mı iyi peki kewaymı avcaba ikisinin ne farkı var saygılar

Motosikleti
    Tvs Apache
    Caracal bu , Forumdada illaki karşılaştırmaları vardır
    Elle tutulabilen , sessizlik vardır..

davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Arkadaşlar afedersiniz ama kendimi tutamadığım için birşey söylemek istiyorum, konuyu açan arkadaşımız ya yabancı, Türkçe bilmiyor yada yazmasını bilmiyor. İlkokul çocukları bile daha iyi yazar yahu ! Birkere tamamı büyük harfle yazılmış ki genel ahlaki değerlerimize sığmaz nitekim karşınızdakine bağırıyormuşunuz gibi algılanır. Cümlelerin arasına nokta virgül konur ki okuyanlar anlasın. Yazmasını bilmiyorsanız bügün internette herşeye saniyesinde ulaşılabildiğinden "maxiscooter" kelimesinin doğru yazılışını bulabilirsiniz.
    Kusuruma bakmayın arkadaşlar belki haddime değil ama birde bu konuya (yardımcı olunmak için elbette ) cevaplar yazılmış. Size de bu durum tuhaf gelmedi mi ?

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Şimdi resimdeki maxiscooter sa benim bildiğim maxiscooter ne?

Keşke cavap yazmadan önce okusaydınız diyeceğim ama böylebir yazıda bu şekilde sonuçlar çıkmasını doğal karşılamak lazım.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

davut arkadasım saolasın önerin icin bi dakine dikkate alırım !!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:17 ----------

ya dogru biraz türkçeyi katletmişim haklısınız maxıscootor var bende suan ama ilandaki motorla takas yapıcam onun icin ilandaki motor icin önerinizi bekledim

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Şimdi motoru görmek gerek, ama görmeden senin sölediklerin doğrultusunda bir yorum yapmak isterim. Önerimi dikkate alırsan yararına olur. Birincisi motorda değişen gidon var, bunu kim taktı. Muhtemelen mahalle kenarındaki herhangi bir usta. Ayrıca hız göstergesi çalışmaması demek tamamen bir uydurmacadır. Muhtemelen km telini çekmiştir, ve km teli çekilince uzun zaman açıkta kaldığı için bozulmuştur. Yani motor kesinlikle 3000 km'de değildir. Ayrıca bu motorun piyasası bu kadar imkanı yok etmez. Alt tarafı Keeway Superligt 150 cc..

Birde buna bak, kendi motorum yani. Babam için almıştık, satıyoruz. Şimdi diyeceksin okadar kendi motorunu satmak için mi? Hayır tabiki sadece kıyaslaman için söledim. Motorum 250 cc ve gereğinden fazla temiz fiyatınada bir bak yani..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32100086/detay

Tekrar yineliyorum alman için koymadım ilanı.

sein motor temız guzel ama bu motorlar bayagı yakıyor ama yardımın ıcın tesekurler 150 cc dusunuyorum kardess

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

Saygılar fikir icin
    RüZgaRDa SEVisEnLER :cherry::cherry:

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Bayağı mı? 150 cc daha fazla bile yakabilir. Bende 2 tane 250 cc motor var. Ve 110 krş'dan yukarı yakmıyor. Scooterlarda ise bu 130 krş'u buluyor.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    İlanda verilen motor büyük olasılıkla ciddi bir kaza geçirmiş. Şasi ve ön çatallar düzeltilmiş/değiştirilmiştir, gidonun "Harley gidon (!)" olmasının sebebi de bu kazadır. Depodaki göçük de tamir etmesi zor olacağından geçiştirilmiş, üstü boyanmıştır. Gösterge panelinin çalışmaması da kazadandır.

Tabii bunlar sadece tahmin.

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlanda verilen motor büyük olasılıkla ciddi bir kaza geçirmiş. Şasi ve ön çatallar düzeltilmiş/değiştirilmiştir, gidonun "Harley gidon (!)" olmasının sebebi de bu kazadır. Depodaki göçük de tamir etmesi zor olacağından geçiştirilmiş, üstü boyanmıştır. Gösterge panelinin çalışmaması da kazadandır.

Tabii bunlar sadece tahmin.
    Aynen katılıyorum. Bu motor kesinlikle alınmaz. Yani en azından ben olsam almam

tesekkurler arkadaslar cok sagolun bu sıtneın sayesınde bır taen scootor aldım asya suanda 4500 km deyım ve cok saolun sımdık buyutme zmanı geldı sızın sayenısde yorumlarınızla bı motor alıcam saolun
    RüZgaRDa SEVisEnLER :cherry::cherry:

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)