Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor almaya gideceğim nelere dikkat etmeliyim

REKLAM ALANI

s.a. arkadaşlar yerin dbine soktugunuz motorun sahıbı benım bnde 2. el aldım eylul ayında ne bı kaza gecırdım nede bı hılesı var kendını gormedıgınız motoru resımden bu kadar ıyı tanımak gercekten cok ıyı motorculuk ıster tebrık edıyoruz sızı ben bu kadar anlamam motordan arkadasada gelıp gormesını aklına yatmayan bı sey olmassa alıp almamakta kendı karar verecegını soyledım tahmınlerınızın hıc bırı tutmadı acıkca soyleyeyım ha 2. sahıbı oldugum ıcın cok net keskın ıddalarda bulunamıyorum ama ben kullanırken ne bı sıkıntısı oldu nede yolda kaldı depoyu boyatmadım yapmasıda en fazla 50 tl nası o hale gelmıs gercekten bılmıyorum cokta ırdelemedım ama kaza sonucu bı depo tam ortasından hasar almam bunu her motorcu cok basıt anlayabılır ayrıca gıdon paslanmasın dıye ben boyattım elektrostatık boyayla ve goruntu acısından daha ıyı oldu yandakı yazılar konusunda bı sey dıyemıyorum bende daha oncede vardı bunun aynısı ve yandakı yazılar duruyodu ama 3000 de oldugunu yururunden anlıyorum canavar gıbı calısıyo cunku motoru alıcak arkadasada yeterınce acık ve net belırttımkı geldıgınde ıstedıgı ustaya gotururuz baktırırz dedım cıkabılıcek masrafları fıyattan duserız dedım ayrıca bana hos gorunmeyen bı sey varkı benım motoruma kotu dıyen arkadasların hepsı baska bı ılan sunmus arkadasa buda bana pek hos bı davranıs olarak gelmıyo kotuleyıpte baska bı motor veya elındekı bı motoru gostermek bılmıyorum ne derece dogru hepınıze kazasız belasız yollar dılıyorum ben motorumdan emınım sorunu varsada alıcıyla halledılır herkese ıyı aksamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Xmax250
    varkı benım motoruma kotu dıyen arkadasların hepsı baska bı ılan sunmus
    ben kendisine ilan sunmadım,en azından herkes deme
    3000 de oldugunu yururunden anlıyorum
    yürürken 3000deyim mi diyor
    2007den belli sadece 3000km
    sen şimdi fazla binilmedi diyeceksin dururken mi devir saati kmsaati motor yazıları depo çökmüş
    apartmanın 1.ci kattan küçük tüp düşse o kadar çökmez
    en azından sert bir cisim gelse boya çok daha fazla atar
    biz bir ara ybr125 bakıyorduk
    motor 85i geçmiyordu sahibi motorun henüz açılmadığını söylemişdi
    motor 49.000den 5.000e düşürülmüş
    alıp almamak kendisine kalmış

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı redda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a. arkadaşlar yerin dbine soktugunuz motorun sahıbı benım bnde 2. el aldım eylul ayında ne bı kaza gecırdım nede bı hılesı var kendını gormedıgınız motoru resımden bu kadar ıyı tanımak gercekten cok ıyı motorculuk ıster tebrık edıyoruz sızı ben bu kadar anlamam motordan arkadasada gelıp gormesını aklına yatmayan bı sey olmassa alıp almamakta kendı karar verecegını soyledım tahmınlerınızın hıc bırı tutmadı acıkca soyleyeyım ha 2. sahıbı oldugum ıcın cok net keskın ıddalarda bulunamıyorum ama ben kullanırken ne bı sıkıntısı oldu nede yolda kaldı depoyu boyatmadım yapmasıda en fazla 50 tl nası o hale gelmıs gercekten bılmıyorum cokta ırdelemedım ama kaza sonucu bı depo tam ortasından hasar almam bunu her motorcu cok basıt anlayabılır ayrıca gıdon paslanmasın dıye ben boyattım elektrostatık boyayla ve goruntu acısından daha ıyı oldu yandakı yazılar konusunda bı sey dıyemıyorum bende daha oncede vardı bunun aynısı ve yandakı yazılar duruyodu ama 3000 de oldugunu yururunden anlıyorum canavar gıbı calısıyo cunku motoru alıcak arkadasada yeterınce acık ve net belırttımkı geldıgınde ıstedıgı ustaya gotururuz baktırırz dedım cıkabılıcek masrafları fıyattan duserız dedım ayrıca bana hos gorunmeyen bı sey varkı benım motoruma kotu dıyen arkadasların hepsı baska bı ılan sunmus arkadasa buda bana pek hos bı davranıs olarak gelmıyo kotuleyıpte baska bı motor veya elındekı bı motoru gostermek bılmıyorum ne derece dogru hepınıze kazasız belasız yollar dılıyorum ben motorumdan emınım sorunu varsada alıcıyla halledılır herkese ıyı aksamlar
    arkadaşım ister kusura bak ister bakma kaza yapmış 150 cc bir motor sonuçta onun edeceği en fazla 800 tl dir o da demirine verilir nasıl bu kadar uçuk fiyat yazıyosunuz anlamış değilim
    bu benim görüşümdür ve başkada bişey demem
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

meyto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv250
    Alıntı lortdart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl anlarım motorun saglam oldugunu km fazla dır bencede motorun saglamlını nasıl anlayabılırım vıbrasyon olayı nedır bu konularda yardım edersenız sevınırım
    bence hiç bulaşma yardım olursa. motoruna bakma gibi bir sansın yok. ya tamirciye götürceksin. yadaaa motorun yanına gittin elinle sanzumana bak soguk olmalı. sonra marsa bas. tek marsta almalı. almıyosa sorun var demektir zaten. calısıyorsa bin motora. vites gecişlerinde boşluk varmı. 1,2,3,4,5 viteste sıyırma varmı. debriyaj kavrıyomu. bunlarda sorun yoksa . saglam olma ihtimali yüzde 60 gibidir. göstergeler ve depo sorun değil ama onlarda bi maliyettir neticede. bence 2200 o motora cok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

vibrasyon ise titremedir.. 80 90 kmh gecince titrer ve depo kısmından zırıltılar gelir. onlarda bu modellerde normaldir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

Alıntı redda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes hakikaten o fiyat abartılı bence.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

Alıntı gorkemuls adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi motoru görmek gerek, ama görmeden senin sölediklerin doğrultusunda bir yorum yapmak isterim. Önerimi dikkate alırsan yararına olur. Birincisi motorda değişen gidon var, bunu kim taktı. Muhtemelen mahalle kenarındaki herhangi bir usta. Ayrıca hız göstergesi çalışmaması demek tamamen bir uydurmacadır. Muhtemelen km telini çekmiştir, ve km teli çekilince uzun zaman açıkta kaldığı için bozulmuştur. Yani motor kesinlikle 3000 km'de değildir. Ayrıca bu motorun piyasası bu kadar imkanı yok etmez. Alt tarafı Keeway Superligt 150 cc..

Birde buna bak, kendi motorum yani. Babam için almıştık, satıyoruz. Şimdi diyeceksin okadar kendi motorunu satmak için mi? Hayır tabiki sadece kıyaslaman için söledim. Motorum 250 cc ve gereğinden fazla temiz fiyatınada bir bak yani..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32100086/detay

Tekrar yineliyorum alman için koymadım ilanı.
    bu motoru görmek isterim hemde hemen

dıyorum ya bende bırader motorun eksıksız ederı bu ama alıcı gelır bakar ustaya gıderız bu bu masrafı var der onları satıs fıyatından duserız kımse gelıpte para etmıcek motora para vermez zaten ıcıne sınerse alısverıs yapılır

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    bu motoru görmek isterim hemde hemen [/QUOTE]

İsterseniz gösterebilirim motoru...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:46 ----------

Alıntı meyto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence hiç bulaşma yardım olursa. motoruna bakma gibi bir sansın yok. ya tamirciye götürceksin. yadaaa motorun yanına gittin elinle sanzumana bak soguk olmalı. sonra marsa bas. tek marsta almalı. almıyosa sorun var demektir zaten. calısıyorsa bin motora. vites gecişlerinde boşluk varmı. 1,2,3,4,5 viteste sıyırma varmı. debriyaj kavrıyomu. bunlarda sorun yoksa . saglam olma ihtimali yüzde 60 gibidir. göstergeler ve depo sorun değil ama onlarda bi maliyettir neticede. bence 2200 o motora cok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

vibrasyon ise titremedir.. 80 90 kmh gecince titrer ve depo kısmından zırıltılar gelir. onlarda bu modellerde normaldir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

kardes hakikaten o fiyat abartılı bence.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

bu motoru görmek isterim hemde hemen

İstediğinizde gösterebilirim. Motor bizzat kendi evimizin garajında durmaktadır.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)