Kaza Anı Mobese Kamerasında
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Reklamlar
-
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
yuh ya sende uctun arkdas aynayla can garantisi ne alaka onu çözemedim biri taşladımı yurraa hepsi bişey söylüyor Allah kimseyi bu sitede bi açık verdirtmesin anında eleştiri kusura bakmayın da bazıları düşündüğünden söylemiyor maksat laf olsun torba dolsun muhabbeti başka bişey değil. Bu siteden çok şeyde öğrendim çok yapmacık insanlarda gördüm haa lafım size değil unnamed
arkadaşım aynanın önemini hala bilmiyorsan tekerlekli taşıt kullanmıyorsun demektir. haa; kullanıyorsan da maaşallah çok şanslısın arkadaşım. önüne bir kere bakıyorsan arkana da bir kere bakacaksın. bakmazsan seni sollamaya kalkan araç yanından geçerken paniklersin ve düşersin. ve ya arkandan gelirken seni farketmemiş bir sürücüden kaçabilirsin. ve ya yeşilden kırmızıya geçen trafik ışıklarında freni kazıklamadan önce arkana bakarak kırmızıda durmamak için daha da hızlanan omurgasız araba şoferini farkedebilirsin. ve ya sollama yapacakken sol şeritten kaptırıp gelmiş bi ensesi kalının sürdüğü jipin dibinde kalmaktan yırtabilirsin. sonra o jip sahibinden yerde tekmelenerek dayak yemekten de yırtarsın. yola çıkacakken sinyalini görmeyen biri tarafından çarpılmaktan da yırtarsın. yeterince örnek oldu. yetmezse söyle eklemeye devam edeyim.
motorumun kendi aynaları var. kör nokta aynaları bile taktım. kaç kere beni tehlikeye düşürebilecek omurgasızdan kurtardı sayısını bilemem. oto aksesuarcılara gittiğimde aradığım başka bir parça da ek aynalardır ve hala istediğim şekilde bir ayna bulamadığımdan takamadım. günde 30-60 km yol yapan biriyim ve otomobil sürücüleriyle aramda 3 kavga sebebi var.
1. ayna kullanmadan sollamaya çıkan omurgasızlar,
2. sinyal verme özürlüleri,
3. sollarken 10 cm yanımdan geçen kişiliği 5 para etmez insanlar.
halen daha kask ayna gibi şeyleri kullanmayanlar için acil tıp doktoru arkadaşımın sözünü aklımda kaldığıyla aktarayım size; "onlar bu ülkenin organ deposu gibi bir şey. ölen bir insandan en fazla 1 saat içinde organların alınması gerekiyor. yeri gelince hasta yakınlarından izin alana kadar organlar ölüyor. hastanede ölenlerin genelde organları hem yaştan hem de hastalıklardan dolayı sorun olabiliyor. oysa kask takmayanlar genç insanlar. ehliyetleri de olduğundan izin kısmını aciliyete göre ayarlayabiliyoruz. vücutlarında sadece basit kırık çıkıkları olmalarına rağmen ölüyorlar ve hastanede öldüğü için de organlarını hemen alabiliyoruz."
siz hala kask takmayın; ülkenin size de ihtiyacı var.
-
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
arkadaşım aynanın önemini hala bilmiyorsan tekerlekli taşıt kullanmıyorsun demektir. haa; kullanıyorsan da maaşallah çok şanslısın arkadaşım. önüne bir kere bakıyorsan arkana da bir kere bakacaksın. bakmazsan seni sollamaya kalkan araç yanından geçerken paniklersin ve düşersin. ve ya arkandan gelirken seni farketmemiş bir sürücüden kaçabilirsin. ve ya yeşilden kırmızıya geçen trafik ışıklarında freni kazıklamadan önce arkana bakarak kırmızıda durmamak için daha da hızlanan omurgasız araba şoferini farkedebilirsin. ve ya sollama yapacakken sol şeritten kaptırıp gelmiş bi ensesi kalının sürdüğü jipin dibinde kalmaktan yırtabilirsin. sonra o jip sahibinden yerde tekmelenerek dayak yemekten de yırtarsın. yola çıkacakken sinyalini görmeyen biri tarafından çarpılmaktan da yırtarsın. yeterince örnek oldu. yetmezse söyle eklemeye devam edeyim.
motorumun kendi aynaları var. kör nokta aynaları bile taktım. kaç kere beni tehlikeye düşürebilecek omurgasızdan kurtardı sayısını bilemem. oto aksesuarcılara gittiğimde aradığım başka bir parça da ek aynalardır ve hala istediğim şekilde bir ayna bulamadığımdan takamadım. günde 30-60 km yol yapan biriyim ve otomobil sürücüleriyle aramda 3 kavga sebebi var.
1. ayna kullanmadan sollamaya çıkan omurgasızlar,
2. sinyal verme özürlüleri,
3. sollarken 10 cm yanımdan geçen kişiliği 5 para etmez insanlar.
halen daha kask ayna gibi şeyleri kullanmayanlar için acil tıp doktoru arkadaşımın sözünü aklımda kaldığıyla aktarayım size; "onlar bu ülkenin organ deposu gibi bir şey. ölen bir insandan en fazla 1 saat içinde organların alınması gerekiyor. yeri gelince hasta yakınlarından izin alana kadar organlar ölüyor. hastanede ölenlerin genelde organları hem yaştan hem de hastalıklardan dolayı sorun olabiliyor. oysa kask takmayanlar genç insanlar. ehliyetleri de olduğundan izin kısmını aciliyete göre ayarlayabiliyoruz. vücutlarında sadece basit kırık çıkıkları olmalarına rağmen ölüyorlar ve hastanede öldüğü için de organlarını hemen alabiliyoruz."
siz hala kask takmayın; ülkenin size de ihtiyacı var.
Arkadaşım sende sorun mu var sabah sabah adamı deli etmeyin destan gibi yazmışsın ben AYNAAAA ÖNEMSİZ DEMİYORUM O YORUMU ABARTI BULDUM BAŞKA SEBEPLERDEN DOLAYI ONDAN DEDİM diğer yazdığım yorumları okusana be adam tek bişeyi tutmuş götürüyosun kendi reytıngın için bana bulaşma ''siz hala kask takmayın ; ülkenin size de ihtiyacı var'' aman ne kadar bağlayıcı olmuş ülkeyle ben yaa bi git Allah aşkına diğer yorumları okuma adetin yoksa tekrar YAZIYORUM AYNANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM KENDİ MOTORLARIMDADA VAR SADECE O YORUMU ABARTI buldum senın şimdiki yorumun gibi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
sen varken bize düşmez sen çok güzel yapıyosun o işi.yalakalık zaten senin huyun yalaka, yala yala... YARASI OLAN GOCUNUR sen gibi, senin şahsına bir şey dendimi hayır, yaralı olduğun için böylesin gocunup duruyorsun.
gel istediğini öğretmeye hazırım,hertürlü...
-
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
bende katılıyorum bu tür konularda bilerek kasıtlı gıcık konuşmalar yapıyor sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık...
bozacı'nın şahidide gelmiş yarası olan gocunur daha kaç defa söylemem gerek anlaman için..
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
bozacı'nın şahidide gelmiş
yarası olan gocunur daha kaç defa söylemem gerek anlaman için..
durup dururken nerden çıktı bu kıskanıyorsun kardeş kıskanıyorsun cüneytin motorlarını herkes bilir türkiyenin enleri onun altından çıktı.
sen neyin peşindesin de durduk yere konuyu hortlatıyorsun neyn peşindesn
-
durup dururken nerden çıktı bu kıskanıyorsun kardeş kıskanıyorsun cüneytin motorlarını herkes bilir türkiyenin enleri onun altından çıktı.
sen neyin peşindesin de durduk yere konuyu hortlatıyorsun neyn peşindesn
benim bişey hortlattığım yok, arkamdan hala laf ediyosunuz onu cevaplıyorum niye cevaplıyosam aslında.
yav neyi kıskancam motormu görmedim al http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmadi-%3B.html git işine allah aşkına,tamam dostum sana türkiye'nin değil dünya'nın en iyi motorlarını altından çıkaranla yani cüneytinle mutluluklar...
-
benim bişey hortlattığım yok, arkamdan hala laf ediyosunuz onu cevaplıyorum niye cevaplıyosam aslında.
yav neyi kıskancam motormu görmedim al
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmadi-%3B.html git işine allah aşkına,tamam dostum sana türkiye'nin değil dünya'nın en iyi motorlarını altından çıkaranla yani cüneytinle mutluluklar...
peki.sende cg 125 in ile mutluluklar bendede bi ara deluxe modeli vardı merak etme bundan sonra benle tartışmaya girme bile foruma kirletmeye bnm veya senin hakkın yok.egolarını git başka bi yerde tatmin et. laf dalaşına girme. benim senle son mesajım olsun; devamını getirme.........
-
peki.sende cg 125 in ile mutluluklar bendede bi ara deluxe modeli vardı merak etme bundan sonra benle tartışmaya girme bile foruma kirletmeye bnm veya senin hakkın yok.egolarını git başka bi yerde tatmin et. laf dalaşına girme. benim senle son mesajım olsun; devamını getirme.........
bişey merak ettiğim yok,istersen hayabusan olsun,egolarını asıl tatmin etmek isteyen sensin lastik gibi uzatıyosun,yok kıskançlık seviyesizce şeylerden baas edip duruyosun ben isteyene veririm lafı isteme bende vermeyeyim.bu kadar basit.
-
bişey merak ettiğim yok,istersen hayabusan olsun,egolarını asıl tatmin etmek isteyen sensin lastik gibi uzatıyosun,yok kıskançlık seviyesizce şeylerden baas edip duruyosun ben isteyene veririm lafı isteme bende vermeyeyim.bu kadar basit.
tamam kardeş sen haklısın yeter bu kadar sıkıcı oldu.....................
-
tamam kardeş sen haklısın yeter bu kadar sıkıcı oldu.....................
aynen hata bende boşuna uğraşıyorum,hadi sepeti koluna herkes yoluna.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)