Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Kaza Anı Mobese Kamerasında

REKLAM ALANI
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ikinize de teşekkürler
    önemli olan aynı akıntıda sürüklenen bir toplumun paçalarıyız. şimdi ne kadar tartışırsak tartışalım şimdi biriniz bir kaza yapsa ya da yolda kalsa durup yardım etmez misiniz

birbirimizden başka bizi anlayacak kimse yok, o yüzden birlik ve beraberlik eşliğin de anlayışlı olalım...

ikinize de nezaketiniz ve olgunluğunuz için teşekkür ederim kardeşlerim
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuh ya sende uctun arkdas aynayla can garantisi ne alaka onu çözemedim biri taşladımı yurraa hepsi bişey söylüyor Allah kimseyi bu sitede bi açık verdirtmesin anında eleştiri kusura bakmayın da bazıları düşündüğünden söylemiyor maksat laf olsun torba dolsun muhabbeti başka bişey değil. Bu siteden çok şeyde öğrendim çok yapmacık insanlarda gördüm haa lafım size değil unnamed
    arkadaşım aynanın önemini hala bilmiyorsan tekerlekli taşıt kullanmıyorsun demektir. haa; kullanıyorsan da maaşallah çok şanslısın arkadaşım. önüne bir kere bakıyorsan arkana da bir kere bakacaksın. bakmazsan seni sollamaya kalkan araç yanından geçerken paniklersin ve düşersin. ve ya arkandan gelirken seni farketmemiş bir sürücüden kaçabilirsin. ve ya yeşilden kırmızıya geçen trafik ışıklarında freni kazıklamadan önce arkana bakarak kırmızıda durmamak için daha da hızlanan omurgasız araba şoferini farkedebilirsin. ve ya sollama yapacakken sol şeritten kaptırıp gelmiş bi ensesi kalının sürdüğü jipin dibinde kalmaktan yırtabilirsin. sonra o jip sahibinden yerde tekmelenerek dayak yemekten de yırtarsın. yola çıkacakken sinyalini görmeyen biri tarafından çarpılmaktan da yırtarsın. yeterince örnek oldu. yetmezse söyle eklemeye devam edeyim.

motorumun kendi aynaları var. kör nokta aynaları bile taktım. kaç kere beni tehlikeye düşürebilecek omurgasızdan kurtardı sayısını bilemem. oto aksesuarcılara gittiğimde aradığım başka bir parça da ek aynalardır ve hala istediğim şekilde bir ayna bulamadığımdan takamadım. günde 30-60 km yol yapan biriyim ve otomobil sürücüleriyle aramda 3 kavga sebebi var.

1. ayna kullanmadan sollamaya çıkan omurgasızlar,
    2. sinyal verme özürlüleri,
    3. sollarken 10 cm yanımdan geçen kişiliği 5 para etmez insanlar.

halen daha kask ayna gibi şeyleri kullanmayanlar için acil tıp doktoru arkadaşımın sözünü aklımda kaldığıyla aktarayım size; "onlar bu ülkenin organ deposu gibi bir şey. ölen bir insandan en fazla 1 saat içinde organların alınması gerekiyor. yeri gelince hasta yakınlarından izin alana kadar organlar ölüyor. hastanede ölenlerin genelde organları hem yaştan hem de hastalıklardan dolayı sorun olabiliyor. oysa kask takmayanlar genç insanlar. ehliyetleri de olduğundan izin kısmını aciliyete göre ayarlayabiliyoruz. vücutlarında sadece basit kırık çıkıkları olmalarına rağmen ölüyorlar ve hastanede öldüğü için de organlarını hemen alabiliyoruz."

siz hala kask takmayın; ülkenin size de ihtiyacı var.

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Hell Fury adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim sen yoksan ben yoksam kımse yoksa ne olucak ınsanlar cehaletten olmeye devam edıcek onun yerıne ınsanları bılınclendırıp motor kulturunu gelıstırsek daha ıyı olmazmı
    Aslinda dibine kadar haklisin..
    Sen yoksan ben yoksam kim olacak..
    Birileri bu adamlara birseyler anlatmali...

Ama bu adamlar hala Kask i olmayan kendine yapar diyorlar..
    Tabiki genelde kendine yapar.. Genelde
    Kask i bile iplemiyorlar...
    Ve bu kisilerde bizim gibi nette görüyor kask takmayipta kafasi parcalanan insanlari degilmi????
    Benim anlamadigim bu..
    Kask i iplemeyen adam aynayi haydi haydi iplemez..

Daha dün aksam sahit oldum..
    Scooter li bir arkadas yerde yatiyordu..
    Ben kazaya sahit olmadim..
    Oradan geciyordum ve motorcunun yerde yattigini gördüm..
    Hemen durdum.. (Basinda zaten 4-5 kisi vardi)
    Motorcunun kafasi aracta dayaliydi..
    Yani kaza yeni olmus..
    Sadece farkettigim cocugun ayaginin bilekten bükülmüs oldugu..
    Sanirim kirilmisti...
    Ama sanirim kafasinda Kask olmasaydi beynide patlamis olacakti..
    Ben o ayagi görünce zaten bir acayip oldum...
    Hemen oradan ayrilmak isteyip aracima bindim ve zaten polis te geldi o an...

Bu arkadaslar hala Kask, Ayna ne ise yarar diyorlar..
    Kafasini cevirip arkaya bakiyormus...

Cogu zaman pes diyorum burada yorumlari okuyunca...
    Yurdum insani bukadar salak olamaz diyorum...

Aynadan, Kask tan tartisiyoruz hala..
    Bunlarin tartismasini yapmak bile abes benim icin...
    Yazik..
    Tartisilacak okadar cok sey varki...
    Ama Kask, Ayna degil...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım aynanın önemini hala bilmiyorsan tekerlekli taşıt kullanmıyorsun demektir. haa; kullanıyorsan da maaşallah çok şanslısın arkadaşım. önüne bir kere bakıyorsan arkana da bir kere bakacaksın. bakmazsan seni sollamaya kalkan araç yanından geçerken paniklersin ve düşersin. ve ya arkandan gelirken seni farketmemiş bir sürücüden kaçabilirsin. ve ya yeşilden kırmızıya geçen trafik ışıklarında freni kazıklamadan önce arkana bakarak kırmızıda durmamak için daha da hızlanan omurgasız araba şoferini farkedebilirsin. ve ya sollama yapacakken sol şeritten kaptırıp gelmiş bi ensesi kalının sürdüğü jipin dibinde kalmaktan yırtabilirsin. sonra o jip sahibinden yerde tekmelenerek dayak yemekten de yırtarsın. yola çıkacakken sinyalini görmeyen biri tarafından çarpılmaktan da yırtarsın. yeterince örnek oldu. yetmezse söyle eklemeye devam edeyim.

motorumun kendi aynaları var. kör nokta aynaları bile taktım. kaç kere beni tehlikeye düşürebilecek omurgasızdan kurtardı sayısını bilemem. oto aksesuarcılara gittiğimde aradığım başka bir parça da ek aynalardır ve hala istediğim şekilde bir ayna bulamadığımdan takamadım. günde 30-60 km yol yapan biriyim ve otomobil sürücüleriyle aramda 3 kavga sebebi var.

1. ayna kullanmadan sollamaya çıkan omurgasızlar,
    2. sinyal verme özürlüleri,
    3. sollarken 10 cm yanımdan geçen kişiliği 5 para etmez insanlar.

halen daha kask ayna gibi şeyleri kullanmayanlar için acil tıp doktoru arkadaşımın sözünü aklımda kaldığıyla aktarayım size; "onlar bu ülkenin organ deposu gibi bir şey. ölen bir insandan en fazla 1 saat içinde organların alınması gerekiyor. yeri gelince hasta yakınlarından izin alana kadar organlar ölüyor. hastanede ölenlerin genelde organları hem yaştan hem de hastalıklardan dolayı sorun olabiliyor. oysa kask takmayanlar genç insanlar. ehliyetleri de olduğundan izin kısmını aciliyete göre ayarlayabiliyoruz. vücutlarında sadece basit kırık çıkıkları olmalarına rağmen ölüyorlar ve hastanede öldüğü için de organlarını hemen alabiliyoruz."

siz hala kask takmayın; ülkenin size de ihtiyacı var.

Arkadaşım sende sorun mu var sabah sabah adamı deli etmeyin destan gibi yazmışsın ben AYNAAAA ÖNEMSİZ DEMİYORUM O YORUMU ABARTI BULDUM BAŞKA SEBEPLERDEN DOLAYI ONDAN DEDİM diğer yazdığım yorumları okusana be adam tek bişeyi tutmuş götürüyosun kendi reytıngın için bana bulaşma ''siz hala kask takmayın ; ülkenin size de ihtiyacı var'' aman ne kadar bağlayıcı olmuş ülkeyle ben yaa bi git Allah aşkına diğer yorumları okuma adetin yoksa tekrar YAZIYORUM AYNANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM KENDİ MOTORLARIMDADA VAR SADECE O YORUMU ABARTI buldum senın şimdiki yorumun gibi
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin gibi yaramışlık yapan yalaka biri daha bu site görmedi, görmeycekte.. Bilgini konuştur çok bilmiş gibi konuşuyosunya ama boş konuşuyosun her mesajın da birine laf vurma adam gibi konuş bizde senden varsa bişey öğrenelim yalakalıktan başka
    sen varken bize düşmez sen çok güzel yapıyosun o işi.yalakalık zaten senin huyun yalaka, yala yala... YARASI OLAN GOCUNUR sen gibi, senin şahsına bir şey dendimi hayır, yaralı olduğun için böylesin gocunup duruyorsun.
    gel istediğini öğretmeye hazırım,hertürlü...

beyler yaş kaç?

Motosikleti
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende katılıyorum bu tür konularda bilerek kasıtlı gıcık konuşmalar yapıyor sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık...
    bozacı'nın şahidide gelmiş yarası olan gocunur daha kaç defa söylemem gerek anlaman için..

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bozacı'nın şahidide gelmiş yarası olan gocunur daha kaç defa söylemem gerek anlaman için..
    durup dururken nerden çıktı bu kıskanıyorsun kardeş kıskanıyorsun cüneytin motorlarını herkes bilir türkiyenin enleri onun altından çıktı.

sen neyin peşindesin de durduk yere konuyu hortlatıyorsun neyn peşindesn
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    durup dururken nerden çıktı bu kıskanıyorsun kardeş kıskanıyorsun cüneytin motorlarını herkes bilir türkiyenin enleri onun altından çıktı.

sen neyin peşindesin de durduk yere konuyu hortlatıyorsun neyn peşindesn
    benim bişey hortlattığım yok, arkamdan hala laf ediyosunuz onu cevaplıyorum niye cevaplıyosam aslında.
    yav neyi kıskancam motormu görmedim al http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmadi-%3B.html git işine allah aşkına,tamam dostum sana türkiye'nin değil dünya'nın en iyi motorlarını altından çıkaranla yani cüneytinle mutluluklar...

Motosikleti
    benim bişey hortlattığım yok, arkamdan hala laf ediyosunuz onu cevaplıyorum niye cevaplıyosam aslında.
    yav neyi kıskancam motormu görmedim al http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmadi-%3B.html git işine allah aşkına,tamam dostum sana türkiye'nin değil dünya'nın en iyi motorlarını altından çıkaranla yani cüneytinle mutluluklar...
    peki.sende cg 125 in ile mutluluklar bendede bi ara deluxe modeli vardı merak etme bundan sonra benle tartışmaya girme bile foruma kirletmeye bnm veya senin hakkın yok.egolarını git başka bi yerde tatmin et. laf dalaşına girme. benim senle son mesajım olsun; devamını getirme.........
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    peki.sende cg 125 in ile mutluluklar bendede bi ara deluxe modeli vardı merak etme bundan sonra benle tartışmaya girme bile foruma kirletmeye bnm veya senin hakkın yok.egolarını git başka bi yerde tatmin et. laf dalaşına girme. benim senle son mesajım olsun; devamını getirme.........

bişey merak ettiğim yok,istersen hayabusan olsun,egolarını asıl tatmin etmek isteyen sensin lastik gibi uzatıyosun,yok kıskançlık seviyesizce şeylerden baas edip duruyosun ben isteyene veririm lafı isteme bende vermeyeyim.bu kadar basit.

Motosikleti
    bişey merak ettiğim yok,istersen hayabusan olsun,egolarını asıl tatmin etmek isteyen sensin lastik gibi uzatıyosun,yok kıskançlık seviyesizce şeylerden baas edip duruyosun ben isteyene veririm lafı isteme bende vermeyeyim.bu kadar basit.
    tamam kardeş sen haklısın yeter bu kadar sıkıcı oldu.....................

Motosikleti
    tamam kardeş sen haklısın yeter bu kadar sıkıcı oldu.....................
    aynen hata bende boşuna uğraşıyorum,hadi sepeti koluna herkes yoluna.

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)