Yorumlari biraz okudum...
Artik ben birsey demiyorum....
Ayna nin önemini tartisiyorsak hala ben yokum baba..
Cok yazik...
Yorumlari biraz okudum...
Artik ben birsey demiyorum....
Ayna nin önemini tartisiyorsak hala ben yokum baba..
Cok yazik...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Aynı .. un mavisi, kendi kameralarından kaza yapmadıkları şanslı bir günden..
http://facebookvideoindir.gen.tr/sak...-iptal-hq.html
-------------------------------------------------------------------------
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
enes007 o koso aynalar ebayda 3-5 dolar. Alacağım birkaç parça var. Bir sorun olmazsa bir takımda ayna isterim. Hediyem olur.Gelirse mesaj atarım sana. Yalnız şunu söylim sadece görüntüden ibaretler kalite sıfır..
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Bak birde şu modeli var..
http://www.easy-motorcycle.com/koso-...aki-p-207.html
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
sağol abi diğer modeli çok beğendim.ben baya pahalı zannetmiştim demek avrupada 5-10 dolar arada bariz fark var
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Bir de motorunun üstünden Şaka Makinası yazısını sildirirsen, o grubu destekleyici mesajlar atmazsan çok güzel olacak abicim...;) Yaşın ufak bazı şeyler sana şaka gibi geliyor anlıyorum, ama hayat hafife alıncak bir unsur değil. Bedelini ya ömrün boyunca ödersin ya da hayatınla. Biz laf olsun torba dolsun diye yırtınmıyoruz burda. Anlayışın için teşekkürler...
__To Be Or NoT tO be__
Anlıyorum seni Abicim. Benim amcamın oğlu da senle yaşıt. CıBıR aldık geçen ay. Gitmiş aynaları sökmüş. Abi tipsiz duruyor diyor. Açtım aynasızlık yüzünden kaza yapan arkadaşların o anki hallerini gösterdim, hangisi tipsiz, Karar senin dedim... 1 saat sonra aynaları takmış. Olmadan önlemi almak gerekir. Tipsiz oluyormuş, tuaf duruyomuş diye düşünme. Kim ne derse desin...;)
__To Be Or NoT tO be__
Bu tip beyinsiz dangalaklar yüzünden toplumun motosiklete bakış açısı ortada.
Zaten trafikte ticari araçlar canımıza kast edercesine umursamaz bir cehaletle takılırken birde milleti daha fazla gıcık ediyorlar.Haftasonu kadıköyde sinyalsiz bodoslama yanımdan üzerine kırıpta bacağıma tamponu yaslayan taksiye ters bakış atıp napiyosun,şeridinden gitsene benimi ezicen dedim diye adamın cevap:
hayvanlık bizdeki sizin gibi motorcuları vurup vurup duvara sağa sola yapıştırmıyoruz akşama kadar,vurup vurup öldüreceksin sizin gibileri...
Nasıl bir kin nefret oluşuyosa insanlarda.
plaka yok ehlıyet yok ruhsat yok beyın yok kask yok ayna yok egitim yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------
Adam haklı abıcım hayvanlık onlarda... ayrıca ıste bakıs atmıycan tas atıcan sopa atıcan tokat atıcan yumruk atıcan kafa atıcan cunku sadece onlardan anlıyorlar nasıl bır seyıs ata yuru dıye kırbacla vuruyorsa yada nasıl bır hayvanı yapma demek ıcın bır cısımle vuruyorsan yere yada baska bır yere işte onlarada oyle yapıcan vur babam vur cunku ıkı medenı ınsan gıbı konusamazsın boyle ınsanlarla adam sana arkadan carpsa napıyım yurumuyordu suc motorcuda der ben ökuzum carptım demez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------
abicim sen yoksan ben yoksam kımse yoksa ne olucak ınsanlar cehaletten olmeye devam edıcek onun yerıne ınsanları bılınclendırıp motor kulturunu gelıstırsek daha ıyı olmazmı
for heavy metal we would dıe
Haberin daha sunumu yapılırken ağabeyimin ağzından çıkan söz;
-GERİZEKALILAR!GERİZEKALILAR!GERİZEKALILAR!
Bu lafı 3 defa tekrarlayınca dayanamayıp tepki gösterdim
-Neden öyle söylüyorsun?
Haber başlayınca bende ağabeyime katıldım.
Yazık gerçekten yazık.Maksadım kimseye hakaret etmek değil.
Kazadır olur.Adı üstünde ama bariz şekilde kaza geliyorum demiş.
Benim asıl kızdığım konu kasksız,korumasız vs...
Daha 2 gün önce bi paylaşım sitesinde görmüştüm kasksız,korumasız
artçısıyla tekere kalkan motorcuları.Tabi motorcu denilirse.Yazık!Çok yazık!
We believe in sky,not to sunroof!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)