Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Kaza Anı Mobese Kamerasında

REKLAM ALANI
    remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yorumlari biraz okudum...
    Artik ben birsey demiyorum....
    Ayna nin önemini tartisiyorsak hala ben yokum baba..

Cok yazik...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Aynı .. un mavisi, kendi kameralarından kaza yapmadıkları şanslı bir günden..

http://facebookvideoindir.gen.tr/sak...-iptal-hq.html

-------------------------------------------------------------------------

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı xburakx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enes ünlü oldun artık herkes seni tanıyor
    birlik olup enese bir ayna alalım
    valla param olsa dediğim gibi diğer mesajlardada belirttim bu aynadan alırdım ve sökmezdimde ama 70 tl aynaya göre deli para bna göre bni baya bi deşifre ettiniz yarın bide eldiven alıyorum haberiniz olsun hadi bakalm...

Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boş insanların boş laflarını boşverin ayna çok önemlidir oraya süs olsun diye takılmıyor AYNA AYNA AYNA bunu bilir bunu söylerim....
    senin gibi yaramışlık yapan yalaka biri daha bu site görmedi, görmeycekte.. Bilgini konuştur çok bilmiş gibi konuşuyosunya ama boş konuşuyosun her mesajın da birine laf vurma adam gibi konuş bizde senden varsa bişey öğrenelim yalakalıktan başka
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

Motosikleti
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin gibi yaramışlık yapan yalaka biri daha bu site görmedi, görmeycekte.. Bilgini konuştur çok bilmiş gibi konuşuyosunya ama boş konuşuyosun her mesajın da birine laf vurma adam gibi konuş bizde senden varsa bişey öğrenelim yalakalıktan başka
    bende katılıyorum bu tür konularda bilerek kasıtlı gıcık konuşmalar yapıyor sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık...
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    enes007 o koso aynalar ebayda 3-5 dolar. Alacağım birkaç parça var. Bir sorun olmazsa bir takımda ayna isterim. Hediyem olur.Gelirse mesaj atarım sana. Yalnız şunu söylim sadece görüntüden ibaretler kalite sıfır..
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enes007 o koso aynalar ebayda 3-5 dolar. Alacağım birkaç parça var. Bir sorun olmazsa bir takımda ayna isterim. Hediyem olur.Gelirse mesaj atarım sana. Yalnız şunu söylim sadece görüntüden ibaretler kalite sıfır..
    sağol abi teşekkür ederim emin ol taktıktan sonra çıkarmam gerçekten çok hoşuma gitti kalitesini bilmem ama hediye olduğu için ayrı bi önem veririm

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    sağol abi diğer modeli çok beğendim.ben baya pahalı zannetmiştim demek avrupada 5-10 dolar arada bariz fark var

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende katılıyorum bu tür konularda bilerek kasıtlı gıcık konuşmalar yapıyor sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık...
    Adam haklı, aynasız motor sürülmez. "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" atasözüne örnek davranışlar sergilemeyin.

Not: O olmayabilir ama ben bu konuda sütten çıkmış ak kaşığım

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla param olsa dediğim gibi diğer mesajlardada belirttim bu aynadan alırdım ve sökmezdimde ama 70 tl aynaya göre deli para bna göre bni baya bi deşifre ettiniz yarın bide eldiven alıyorum haberiniz olsun hadi bakalm...

Bir de motorunun üstünden Şaka Makinası yazısını sildirirsen, o grubu destekleyici mesajlar atmazsan çok güzel olacak abicim...;) Yaşın ufak bazı şeyler sana şaka gibi geliyor anlıyorum, ama hayat hafife alıncak bir unsur değil. Bedelini ya ömrün boyunca ödersin ya da hayatınla. Biz laf olsun torba dolsun diye yırtınmıyoruz burda. Anlayışın için teşekkürler...
    __To Be Or NoT tO be__

Motosikleti
    Alıntı absolit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir de motorunun üstünden Şaka Makinası yazısını sildirirsen, o grubu destekleyici mesajlar atmazsan çok güzel olacak abicim...;) Yaşın ufak bazı şeyler sana şaka gibi geliyor anlıyorum, ama hayat hafife alıncak bir unsur değil. Bedelini ya ömrün boyunca ödersin ya da hayatınla. Biz laf olsun torba dolsun diye yırtınmıyoruz burda. Anlayışın için teşekkürler...
    sende sağol abi yaş 18 içimizde büyük hevesler oluyor bazı şeyleri göremiyoruz

sende sağol abi yaş 18 içimizde büyük hevesler oluyor bazı şeyleri göremiyoruz
    Anlıyorum seni Abicim. Benim amcamın oğlu da senle yaşıt. CıBıR aldık geçen ay. Gitmiş aynaları sökmüş. Abi tipsiz duruyor diyor. Açtım aynasızlık yüzünden kaza yapan arkadaşların o anki hallerini gösterdim, hangisi tipsiz, Karar senin dedim... 1 saat sonra aynaları takmış. Olmadan önlemi almak gerekir. Tipsiz oluyormuş, tuaf duruyomuş diye düşünme. Kim ne derse desin...;)
    __To Be Or NoT tO be__

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Bu tip beyinsiz dangalaklar yüzünden toplumun motosiklete bakış açısı ortada.
    Zaten trafikte ticari araçlar canımıza kast edercesine umursamaz bir cehaletle takılırken birde milleti daha fazla gıcık ediyorlar.Haftasonu kadıköyde sinyalsiz bodoslama yanımdan üzerine kırıpta bacağıma tamponu yaslayan taksiye ters bakış atıp napiyosun,şeridinden gitsene benimi ezicen dedim diye adamın cevap:
    hayvanlık bizdeki sizin gibi motorcuları vurup vurup duvara sağa sola yapıştırmıyoruz akşama kadar,vurup vurup öldüreceksin sizin gibileri...
    Nasıl bir kin nefret oluşuyosa insanlarda.

Motosikleti
    Anlıyorum seni Abicim. Benim amcamın oğlu da senle yaşıt. CıBıR aldık geçen ay. Gitmiş aynaları sökmüş. Abi tipsiz duruyor diyor. Açtım aynasızlık yüzünden kaza yapan arkadaşların o anki hallerini gösterdim, hangisi tipsiz, Karar senin dedim... 1 saat sonra aynaları takmış. Olmadan önlemi almak gerekir. Tipsiz oluyormuş, tuaf duruyomuş diye düşünme. Kim ne derse desin...;)
    sağol abi farkındayım..bursanın neresindensn bnde bursalı sayılırım

sağol abi farkındayım..bursanın neresindensn bnde bursalı sayılırım
    Orhangazi... Sen?
    __To Be Or NoT tO be__

Motosikleti
    toplu tasıma :)
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafada kask yok, motorda ayna yok..

geçmiş olsun..
    plaka yok ehlıyet yok ruhsat yok beyın yok kask yok ayna yok egitim yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------

Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tip beyinsiz dangalaklar yüzünden toplumun motosiklete bakış açısı ortada.
    Zaten trafikte ticari araçlar canımıza kast edercesine umursamaz bir cehaletle takılırken birde milleti daha fazla gıcık ediyorlar.Haftasonu kadıköyde sinyalsiz bodoslama yanımdan üzerine kırıpta bacağıma tamponu yaslayan taksiye ters bakış atıp napiyosun,şeridinden gitsene benimi ezicen dedim diye adamın cevap:
    hayvanlık bizdeki sizin gibi motorcuları vurup vurup duvara sağa sola yapıştırmıyoruz akşama kadar,vurup vurup öldüreceksin sizin gibileri...
    Nasıl bir kin nefret oluşuyosa insanlarda.
    Adam haklı abıcım hayvanlık onlarda... ayrıca ıste bakıs atmıycan tas atıcan sopa atıcan tokat atıcan yumruk atıcan kafa atıcan cunku sadece onlardan anlıyorlar nasıl bır seyıs ata yuru dıye kırbacla vuruyorsa yada nasıl bır hayvanı yapma demek ıcın bır cısımle vuruyorsan yere yada baska bır yere işte onlarada oyle yapıcan vur babam vur cunku ıkı medenı ınsan gıbı konusamazsın boyle ınsanlarla adam sana arkadan carpsa napıyım yurumuyordu suc motorcuda der ben ökuzum carptım demez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------

Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlari biraz okudum...
    Artik ben birsey demiyorum....
    Ayna nin önemini tartisiyorsak hala ben yokum baba..

Cok yazik...
    abicim sen yoksan ben yoksam kımse yoksa ne olucak ınsanlar cehaletten olmeye devam edıcek onun yerıne ınsanları bılınclendırıp motor kulturunu gelıstırsek daha ıyı olmazmı
    for heavy metal we would dıe

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Alıntı Hell Fury adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plaka yok ehlıyet yok ruhsat yok beyın yok kask yok ayna yok egitim yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------

Adam haklı abıcım hayvanlık onlarda... ayrıca ıste bakıs atmıycan tas atıcan sopa atıcan tokat atıcan yumruk atıcan kafa atıcan cunku sadece onlardan anlıyorlar nasıl bır seyıs ata yuru dıye kırbacla vuruyorsa yada nasıl bır hayvanı yapma demek ıcın bır cısımle vuruyorsan yere yada baska bır yere işte onlarada oyle yapıcan vur babam vur cunku ıkı medenı ınsan gıbı konusamazsın boyle ınsanlarla adam sana arkadan carpsa napıyım yurumuyordu suc motorcuda der ben ökuzum carptım demez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------

abicim sen yoksan ben yoksam kımse yoksa ne olucak ınsanlar cehaletten olmeye devam edıcek onun yerıne ınsanları bılınclendırıp motor kulturunu gelıstırsek daha ıyı olmazmı

Ben hayvanlığı konusundaki haklılığını kendisine ilettim zaten

Motosikleti
    cbf500
    Haberin daha sunumu yapılırken ağabeyimin ağzından çıkan söz;
    -GERİZEKALILAR!GERİZEKALILAR!GERİZEKALILAR!
    Bu lafı 3 defa tekrarlayınca dayanamayıp tepki gösterdim
    -Neden öyle söylüyorsun?
    Haber başlayınca bende ağabeyime katıldım.
    Yazık gerçekten yazık.Maksadım kimseye hakaret etmek değil.
    Kazadır olur.Adı üstünde ama bariz şekilde kaza geliyorum demiş.
    Benim asıl kızdığım konu kasksız,korumasız vs...
    Daha 2 gün önce bi paylaşım sitesinde görmüştüm kasksız,korumasız
    artçısıyla tekere kalkan motorcuları.Tabi motorcu denilirse.Yazık!Çok yazık!
    We believe in sky,not to sunroof!

Motosikleti
    Orhangazi... Sen?
    bende osmangazi. mesken-zafer-hipodrom-elmasbahçeler civarında bir çok akrabamız var 1 ay önce 1 hafta bursadaydım heykelde akşam baya modifiyeci genç doluydu geceleri

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)