şaka makinası veya razor ikiside farketmez benim bildiğim hep aynı tipler çoğu aynasız ve kasksız. Umarım bazıları bunun şaka olmadığını anlayabilmiştir.
şaka makinası veya razor ikiside farketmez benim bildiğim hep aynı tipler çoğu aynasız ve kasksız. Umarım bazıları bunun şaka olmadığını anlayabilmiştir.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
apaçi dedikleri bunlar oluyor bende motor kullanıyorum niye bişey demiyorlar sen gıcık olursan polisde gıcık olur, sonuçta hepsi bizim iyiliğimiz için uğraşıyorlar bunun gibileride çıkıp polisin arkasından saydırıyor yazık başka bişey denmez.
Tarkan1981 sözüm sana değil, sözün sahibi kendini bilir.....
Biri bana aynanın ne işe yaradığını anlatabilirmi,
sol aynanın civatası yalama olmuş, baktım tek ayna kaldı, diğerinide söktüm, böyle daha güzel bence,
aynasızlar a bende katıldım
Hala anlamadın değilmi ?
Diyorumki. Kaskını takmayanlar yüzünden aynı kefeye koyulmuş ve ceza yemişsin. Ve hala kask takmamalarına kim ne diyebilirki yazıyorsun. En başta senin bunu dememen lazım. Yarın bende sen ve senin gibi ayna kullanmayanlar yüzünden aynasızlıktan ceza yiyebilirim. Adamların ellerini alıştırıyorsunuz. Polis her motoru kesin aynası yoktur kesin kask takmıyordur kesin hız yapmıştır kesin serserinin tekidir diye ön yargı ile karşılıyor. Sonra sen buna karşı çıkanlara ön yargılı diyorsun..
Neyse anlamak istemeyene anlatmak zor iş. Ne yazsam boş. Umarım başına bir iş gelmeden doğruyu bulursun...
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
sayın admin,
rica etsem konuyu kilitlermisiniz cıngar çıkmadan
neden yazdığım mesaj gözükmüyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
acayüp adlı arkadaş demek istediğini anladım çevremdeki bilinçsz kişiler yüzünden ben ve başkaları kurunun yanında yaş hesabı aynı muamelede yargılanıyor .bende farkındayım ama extrem_015 bana kafayı takmış her konuda her mesajımda dalga aşağılayıcı hakarette bulunuyor ne iş
KAZA YAPAN ARKDAŞLARIN DURUMLARININ İYİ YE GİTMİŞ OLDUGU ÖGRENİLDİ...!!!
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ..!!
B BLOK 4.KAT TA YATTIGI ÖGRENİLDİ
HERHANGİ Bİ CİDDİ SORUUU YOKMUŞ GAYET İYİ YMİŞ DURUMU
...TÜM ARKDAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE..!!
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Kaza yapanlara acil şifalar.
İnşallah bu kazadan kendine hisse düşenler ders çıkarır.
Dünyanın yeni bir Osmanlı'ya muhtaç olduğunun idrakinde olan Enes kardeşim, motorunda aynanın da gerekli olduğunun idrakinde olursun umarım.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
enes ünlü oldun artık herkes seni tanıyor
birlik olup enese bir ayna alalım
arkadaşlar ( BU SİTE KATILIMCILARI İÇİN SÖYLÜYORUM ) hepimiz aynı gemideyiz, küreklerimizi aynı yöne doğru çektikçe istediğimiz yere varabiliriz.
birbirimizin hatalarını daha yapıcı şekilde aktarmaya çalışsak ve kırıcı olmadan anlayıp cevaplamaya çalışsak en doğrusunu yapmış oluruz bence.
önemli olan iyi niyet ve iyi temennilerde bulunmak...
Allah hepimizi korusun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ilk dikkatimi çeken çogunun kaskı yok ve grup sürüşü bilinci yok çok dagınık serbest hareket ediyolardı bizim gezilerimizde dikkat ettigimiz şey bu zaten tek şerit aralıklarla ve full koruma ile motor işi şakaya gelmiyor ben bunu anladım bineceksek ne gerekiyorsa onu yapmak lazım
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Bu arkadaşların gurup sürüşünden haberleri yok sanırım Şakacıların gene gurup sürüşü tecrübeleri var allahtan 100 motor birbirine girmiyor..Herneyse Kask takalım ayna takalım ehliyetsiz motora binmiyelim toplumsal mesajımızıda burada verelim keşke herkes bu forumdaki kadar bilinçli olsa ? Bende teker yapıyorum yalan yok amaa ! 1 kere trafikte akrobatik hareketlere kalkışmadım genelde kapalı mekanlarda Selametle
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)