Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Kaza Anı Mobese Kamerasında

REKLAM ALANI
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şaka makinası veya razor ikiside farketmez benim bildiğim hep aynı tipler çoğu aynasız ve kasksız. Umarım bazıları bunun şaka olmadığını anlayabilmiştir.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Alıntı Tarkan1981 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim antalya polisine saydırıyorsun , ama ehliyetsiz aynasız kullanıyorsun

ne iş anlamadım.

Saygılarımla.
    apaçi dedikleri bunlar oluyor bende motor kullanıyorum niye bişey demiyorlar sen gıcık olursan polisde gıcık olur, sonuçta hepsi bizim iyiliğimiz için uğraşıyorlar bunun gibileride çıkıp polisin arkasından saydırıyor yazık başka bişey denmez.
    Tarkan1981 sözüm sana değil, sözün sahibi kendini bilir.....

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apaçi dedikleri bunlar oluyor bende motor kullanıyorum niye bişey demiyorlar sen gıcık olursan polisde gıcık olur, sonuçta hepsi bizim iyiliğimiz için uğraşıyorlar bunun gibileride çıkıp polisin arkasından saydırıyor yazık başka bişey denmez.
    Tarkan1981 sözüm sana değil, sözün sahibi kendini bilir.....
    ben polise saydırmadım kask taktığım halde neden plakama kasksızlıktan ceza geliyor onu anlamıyorum.
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben polise saydırmadım kask taktığım halde neden plakama kasksızlıktan ceza geliyor onu anlamıyorum.
    Bunu anlaman çok kolay. İstinasız herkes kask taksa . Kask cezası diye bir sıkıntı olmasa............
    Neyse bu sorduğun sorunun cevabını yine senin biz yazınla vermek lazım...

2 sayfa önce yazdığın birşey

ya anlamadığım bişey var kask takmaması kendini ilgilendirir ve acısınıda çeker

kaska takmamasının kendinden başka kimseye zararı yok neden bu kadar ön yargıyla bakıyorsunuz 3 senedir aynasız motor kullanıyorum uzun yol hariç hiç aynaya gerek duymadım çünkü arkama bakıyorum ve önmdeki araçla mesafemide kontrol ediyorum
    sizin gözünüzde herkes apaçi.......

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1A0SyvzKs
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Yat kalk dua et plakana gelen ceza ile kurtulmuşsun
    seni durdursalar motoru bağlamak zorunda kalacaklar

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "kargalar sürüyle, kartallar yüksek uçar" sözü geldi aklıma nedense....

insanlık adına üzüldüm ama bunların "motosikletçi" olarak tanımlanmasına daha da üzüldüm...
    Aynen katılıyorum..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu anlaman çok kolay. İstinasız herkes kask taksa . Kask cezası diye bir sıkıntı olmasa............
    Neyse bu sorduğun sorunun cevabını yine senin biz yazınla vermek lazım...

2 sayfa önce yazdığın birşey
    ben zaten kaskı takıyorum ihmal de etmem çevremdeki arkadaşlarıda sürekli uyarırım
    ama ayna işine bi türlüü alışamadım.
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Biri bana aynanın ne işe yaradığını anlatabilirmi,
    sol aynanın civatası yalama olmuş, baktım tek ayna kaldı, diğerinide söktüm, böyle daha güzel bence,
    aynasızlar a bende katıldım

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    ben zaten kaskı takıyorum ihmal de etmem çevremdeki arkadaşlarıda sürekli uyarırım
    ama ayna işine bi türlüü alışamadım.
    Hala anlamadın değilmi ?
    Diyorumki. Kaskını takmayanlar yüzünden aynı kefeye koyulmuş ve ceza yemişsin. Ve hala kask takmamalarına kim ne diyebilirki yazıyorsun. En başta senin bunu dememen lazım. Yarın bende sen ve senin gibi ayna kullanmayanlar yüzünden aynasızlıktan ceza yiyebilirim. Adamların ellerini alıştırıyorsunuz. Polis her motoru kesin aynası yoktur kesin kask takmıyordur kesin hız yapmıştır kesin serserinin tekidir diye ön yargı ile karşılıyor. Sonra sen buna karşı çıkanlara ön yargılı diyorsun..
    Neyse anlamak istemeyene anlatmak zor iş. Ne yazsam boş. Umarım başına bir iş gelmeden doğruyu bulursun...
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Hala anlamadın değilmi ?
    Diyorumki. Kaskını takmayanlar yüzünden aynı kefeye koyulmuş ve ceza yemişsin. Ve hala kask takmamalarına kim ne diyebilirki yazıyorsun. En başta senin bunu dememen lazım. Yarın bende sen ve senin gibi ayna kullanmayanlar yüzünden aynasızlıktan ceza yiyebilirim. Adamların ellerini alıştırıyorsunuz. Polis her motoru kesin aynası yoktur kesin kask takmıyordur kesin hız yapmıştır kesin serserinin tekidir diye ön yargı ile karşılıyor. Sonra sen buna karşı çıkanlara ön yargılı diyorsun..
    Neyse anlamak istemeyene anlatmak zor iş. Ne yazsam boş. Umarım başına bir iş gelmeden doğruyu bulursun...
    ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ

Motosikleti
    Hala anlamadın değilmi ?
    anladım tamamdır sağoll

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ
    tamam sen haklısın merak etme bi kaç ay sonra B+A2 elimde.

meyto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv250
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kazanın antalya'da meydana gelmesi, 20 kişilik grup olması ve kırmızı ışıkta durarak hatıra fotoğrafı çektirmek gibi bir şey yapmaları bana bu grubun şaka makinası olabileceğini düşündürüyor..
    katılıyorum bencede onlardır belliydi zaten

sayın admin,
    rica etsem konuyu kilitlermisiniz cıngar çıkmadan

Motosikleti
    neden yazdığım mesaj gözükmüyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------

acayüp adlı arkadaş demek istediğini anladım çevremdeki bilinçsz kişiler yüzünden ben ve başkaları kurunun yanında yaş hesabı aynı muamelede yargılanıyor .bende farkındayım ama extrem_015 bana kafayı takmış her konuda her mesajımda dalga aşağılayıcı hakarette bulunuyor ne iş

KAZA YAPAN ARKDAŞLARIN DURUMLARININ İYİ YE GİTMİŞ OLDUGU ÖGRENİLDİ...!!!

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ..!!
    B BLOK 4.KAT TA YATTIGI ÖGRENİLDİ
    HERHANGİ Bİ CİDDİ SORUUU YOKMUŞ GAYET İYİ YMİŞ DURUMU
    ...TÜM ARKDAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE..!!

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cüneyt kardeşim. bugün ilk kazamı yaptım. yagmur hafif hafif çileniyordu kavşaga yaklaşınca önümdeki araç fren yaptı hızım 40 dı ön frene bastım hafif kaydı bıraktım arkayla beraber bastım yagmur yeni başladıgından yol sabun kalıbı gibi olmuş yatırdım motoru sol tarafa. sol aynam kırıldı ve debriyaj maneti hafif egildi. motor koruma demiri oldugundan motosiklette hiçbir sorun oluşmadı. bende çok şükür bişe yok gögsümü refüje çarptım şimdi biraz acıyor ama kırık çatlak oldugunu düşünmüyorum.

bunları neden mi yazdım.

motosikleti kaldırıp eve geldim gelirken yaptıgım kazadan sol aynamın olmamasından çok tedirgin oldum. üzerimi degiştirip ilk işim ayna almak ve debriyaj manetini değiştirmek oldu.

istanbuldan bir arkadaşım geldi. kendisi honda servis ustası ve yılların deneyimli motorcusu. antalyadaki aynasız motosikletler gözünden kaçmadı ve bana neden bu motosikletlerde ayna yok bunlar istanbulda olsa çok yaşamazlar dedi.

1-kask takan biri geri bakışlarda görüş açısını daraltır
    2-kafaya binen agırlık nedeniyle boynunuzu geriye çevirdiginizde kask yokken daha rahat çevirirsini
    3 kask diger araçların motor seslerini duymanızı engeller

bunlar kask takmanın olumsuz yanlarıdır. peki bu açıgı ne kapatır? ayna

enes bu yazımı görmedin galiba ayna konusu ciddi bir iştir şakası olmaz.

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Kaza yapanlara acil şifalar.

İnşallah bu kazadan kendine hisse düşenler ders çıkarır.

Dünyanın yeni bir Osmanlı'ya muhtaç olduğunun idrakinde olan Enes kardeşim, motorunda aynanın da gerekli olduğunun idrakinde olursun umarım.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Xmax250
    enes ünlü oldun artık herkes seni tanıyor
    birlik olup enese bir ayna alalım

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    arkadaşlar ( BU SİTE KATILIMCILARI İÇİN SÖYLÜYORUM ) hepimiz aynı gemideyiz, küreklerimizi aynı yöne doğru çektikçe istediğimiz yere varabiliriz.
    birbirimizin hatalarını daha yapıcı şekilde aktarmaya çalışsak ve kırıcı olmadan anlayıp cevaplamaya çalışsak en doğrusunu yapmış oluruz bence.

önemli olan iyi niyet ve iyi temennilerde bulunmak...
    Allah hepimizi korusun
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    4 teker
    ilk dikkatimi çeken çogunun kaskı yok ve grup sürüşü bilinci yok çok dagınık serbest hareket ediyolardı bizim gezilerimizde dikkat ettigimiz şey bu zaten tek şerit aralıklarla ve full koruma ile motor işi şakaya gelmiyor ben bunu anladım bineceksek ne gerekiyorsa onu yapmak lazım
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Bu arkadaşların gurup sürüşünden haberleri yok sanırım Şakacıların gene gurup sürüşü tecrübeleri var allahtan 100 motor birbirine girmiyor..Herneyse Kask takalım ayna takalım ehliyetsiz motora binmiyelim toplumsal mesajımızıda burada verelim keşke herkes bu forumdaki kadar bilinçli olsa ? Bende teker yapıyorum yalan yok amaa ! 1 kere trafikte akrobatik hareketlere kalkışmadım genelde kapalı mekanlarda Selametle

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)