Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Kaza Anı Mobese Kamerasında

REKLAM ALANI
    txxxr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ???????
    şuanda haberlerde çıkan bilgiyi aktarıyorum..önce ışıklarda resim çekildiler sonra kaza yaptılar...ne olurlarsa olsunlar üzücü..
    öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Him..
    Cidden üzücüymüş...
    Aktardigin bilgiler için çok çok teşekkür ederim...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    baska bi topikte yer aldi bu haber zaten.Gerci aramizda onlarin saka makinalari olmadigini savunanda cok..Ayni b.kun laciverti sonucta neyini savunuyorlarsa..
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    onlar şaka makinası değil crazy perofrmance ve razor team
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    4x4
    Tamam dostum sakin ol saka makinasi degil onlar
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    yazık

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    şaka makinası nedir ?
    (bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış)

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eşşeğin cinsi pek farketmez ha merzifon eşeği ha katar eşşeği
    mühim olan o eşşekler yüzünden gerçek motosikletçileri eşşek yerine koyan eşşek....eşşeklerin daha çok olması
    o eşşeklerede geçmiş olsun demek hiç içimden gelmiyo açıkçası
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı cem_hakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haberin veriliş biçimi korkunçtu. Bütün motorcular sanki azrail, sanki biz araba sürücülerini öldürüyoruz. Teker yapan falan yapan yok görüntülerde. Habercilik anlayışı ne kadar yanlışsa, burada ki bazı saçma yorumlar da o kadar yanlış. Kask yola fırlıyor benim gördüğüm. Diğeri tam görünmüyor kask kafasında olabilir.Kaza yapanlara nasıl kaskız diyebildiniz ben anlayamıyorum. Ben protesto ediyorum bu yanlı haber verilişini.

ATV televizyonunu protesto ediyoruz.
    ATV yi protesto ediyoruz.

(Lütfen aşağıdaki iletişim adreslerine, fax çekelim, telefon ile arayalım, e-mail bombardımanına tutalım.)

Kaza anı: http://haber.mynet.com/detay/yasam/o...ra-kaza/548999

03-01-2011 Pazartesi sabah haberlerinde ATV , Antalya’dan bir motosiklet kazası haberi verdi. Tahmini 30-40 motosikletli kırmızı ışıkta durup fotoğraf çekildiler. Sonra hemen yollarına devam ettiler. Devamında bir motosikletli dalgınlık sonucu belki de, sola çok yanaştı ve sol , alçak bariyerlere çarparak düştü. Arkasında artçısı da vardı. Toplu sürüş sebebi ile hızları gayet düşüktü. Zaten motorlar kuryeci motoru tarzı motorlardı. 150 ya da 125 CC lik vitesli motorlar. Sadece kendilerine ve kaza sonucu zarar verdiler. Ancak dediğim gibi düşük hızla seyir sebebi ile her ikisi de doğruldu. Ciddi bir hasar almadıkları belli idi. Devamında, şansa yoldan geçen ambulans yaralıları alarak devam etti. Kaskları olması belki daha ciddi yaralanmayı engelledi.
    Gelelim habere. Aynen şöyle denildi.
    Motosikletliler tehlike saçıyor. Önce grup olarak durup trafiği aksatıp fotoğraf çektiren motosiklet grubu daha sonra yarışırken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza yaptı. (2 kişi yaralı olduğu halde), 3 motorcu şans eseri yoldan geçen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
    Antalyalılar, bu tehlike saçan motosiklet terörünün bir gün çok daha kötü sonuçlar doğuracağından endişe ve şikayet ediyorlar.
    1.Yarışmıyorlar ve söylendiği gibi aşırı hızlı değiller. Hatta hiç değiller.
    2.Terör estirmiyorlar. Activa çeteleri veya kebapçı da çalışıp, ehliyetsiz kasksız motor kullanmıyorlar.
    3.Trafiği aksatmıyorlar.
    4.Diğer araçları tehlikeye atmıyorlar. Kaza anında bile kendileri yaralanıyor. Bu motorcuların genelinde görülen durumdur.
    5.Motosikletli çarptı diye ölen, araba veya başka araç sürücüsü yok iken, her gün Türkiye’de arabaların dikkatsizliği sonucu, yine arabaların sebep olduğu kazalarda pek çok motorcu ölüyor.

Motosikletlilere bu kadar garez neden. Trafikte yayayı en çok öldüren hatta nerede ise tek öldüren, arabalar, motorlar değilken;yine motorcuların arabaların kurbanı olurken, yollarda her türlü sıkıştırma, tacize maruz kalırken, dikkat edilmeksizin kaza yapmalarına sebebiyet verilirken ve motorcular mağdurken,nasıl bir haber anlayışı ile bunların tam tersi oluyormuş gibi bir haber yapılıyor.
    Bu sebeple, tüm motosiklet kullanıcılarını , bugün ki haberi verme şekli yüzünden, ATV ‘yi protesto etmeye çağırıyorum.

Şikayet metni aşağıdaki gibi olabilir.
    03-01-2011 Pazartesi sabahı, sabah haberlerinde Antalya’da ki motosiklet kazası haberini , inanılmaz bir biçimde çarpıtarak verdiğiniz için, sizi motosiklet kullanıcıları olarak kınıyoruz. Trafikte mağdur olan taraf biz iken, tacize uğrayan taraf biz iken. Kendi hatamızla , kimseye zarar vermeden kendimiz zarar görmüşken bile , bizi trafik canavarı gibi gösteren sizlere soruyoruz. Kaç motorcu çarparak yaya öldürmüştür, kaç motorcu çarparak araç sürücüsü öldürmüştür. Hemen hemen hiç. Ancak hemen her gün, nizami ve kurallar dahilinde motosiklet kullanan arkadaşlarımız, bazen kasıtlı bazen kasıtsız veya dikkatsizlik sonucu, diğer araç sürücüleri tarafından öldürülüyor veya sakat bırakılıyor. Buna rağmen sabah sunduğunuz haber tüm motorcuları, trafik canavarı, dikkatsiz, terör estiren insanlar olarak göstermiştir. Bu yanlı ve yanlış haber anlayışınızı şiddetle kınıyoruz.

Tüm motosiklet kullanıcıları.

ATV iletişim bilgileri:
    ATV Fax : 0212 3544064

ATV Haber bölümü e-mail adresi : haber@atv.com.tr

ATV : 0216 4742020 izleyici hattı
    arkadaşım kusura bakma ama namlı kemal fıkrası geliyor aklıma benim öyle ... böyle ...... diye bi lafı var
    o eşşek sıpaları insan gibi sürselerdi eğer şu an biz düzgün motor kullananlara terörist muamelesi yapılmazdı
    biz burda kurallara uymadığını sanki iyi bir b.k yapmış gibi yazan gerzekleri eleştirdiğimizde bize tepki verenlerin eseridir bu
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    4x4
    Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaka makinası nedir ?
    (bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış)
    saka gibi bir topluluk
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    bunların enternasyonel adı zibidi iyi olmuş diyecegim fakat anasının babasının suçu ne.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hepimiz şakacıyız
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

selo001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400
    acımak mı gerek bilmem ki..
    www.Motosiklet.net

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tövbe aynasız yola mı çıkılır?
    ayna bir nevi can garantisi değilmidir?
    yoksa benmi yanlış biliyorum..
    kask eldiven mont..
    hak getire zaten...
    aynayı neden sökerler onu bilmem...
    yuh ya sende uctun arkdas aynayla can garantisi ne alaka onu çözemedim biri taşladımı yurraa hepsi bişey söylüyor Allah kimseyi bu sitede bi açık verdirtmesin anında eleştiri kusura bakmayın da bazıları düşündüğünden söylemiyor maksat laf olsun torba dolsun muhabbeti başka bişey değil. Bu siteden çok şeyde öğrendim çok yapmacık insanlarda gördüm haa lafım size değil unnamed
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    o kazadaki topluluğun ismini bilmem ama olmamış birlikte sürdüğün arkadaşını yerde bırakmak yakışmamış
    şaka makinalarıda diğer topluluklara göre daha fazla tanınıyor galiba

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki madem bu insanlari taniyorsun bir sey soriyim sana

Bu adamlarin gurup halinde

Aynasiz

Kasksiz

Tek teker cekerek ne isleri var sence antalyanin en islek caddesinde

Ve madem bu sahislar bir gurup ve motorcu bir gurup demekki

Ne halt yemeye polis gelince hepsi kaciyor?

Bana sorsan motocu filan demem bunlara, daha insan olmamislar ki motorcu olsunlar.

Haftaya Antalya Trafik sube Mudurlugu ile sahsen bir gorusecegim , dingonun agirina cevirdiler bu sehri , kontrollerin artirilmasi icin sahsen baski yapacagim.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

ahmetant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xciting 250 i
    Şakacı veya değil ama antalyada bunlardan bir sürü var arkadaşlar,sizinde dediğiniz gibi geçmiş olsun demek gelmiyor insanın içinden.

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki madem bu insanlari taniyorsun bir sey soriyim sana

Bu adamlarin gurup halinde

Aynasiz

Kasksiz

Tek teker cekerek ne isleri var sence antalyanin en islek caddesinde

Ve madem bu sahislar bir gurup ve motorcu bir gurup demekki

Ne halt yemeye polis gelince hepsi kaciyor?

Bana sorsan motocu filan demem bunlara, daha insan olmamislar ki motorcu olsunlar.

Haftaya Antalya Trafik sube Mudurlugu ile sahsen bir gorusecegim , dingonun agirina cevirdiler bu sehri , kontrollerin artirilmasi icin sahsen baski yapacagim.

Katılıyorum...
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuh ya sende uctun arkdas aynayla can garantisi ne alaka onu çözemedim biri taşladımı yurraa hepsi bişey söylüyor Allah kimseyi bu sitede bi açık verdirtmesin anında eleştiri kusura bakmayın da bazıları düşündüğünden söylemiyor maksat laf olsun torba dolsun muhabbeti başka bişey değil. Bu siteden çok şeyde öğrendim çok yapmacık insanlarda gördüm haa lafım size değil unnamed
    Sevgili Kardeşim ,

Sen hani şu motorun ;
    üzerindeki gereksiz parçaların sökülüp , pistonlarının modifiye edildiği , üzerine oturmak yerine yatılarak , ayak yerine el ile vites değitirildiği . kaskın gereksiz montun ütopya olduğu , eldivenlerin kaleci ,aynaların pavyonlara takıldığı diyarlardan yazıyordun değilmi.

Kusura bakma size de , bizede motorcu diyorlar . Ne zamanki size motorcu bizlere ADAM demeye başlarlar vallahi birdaha yazmam eleştiri falan bu sitede.

Saygılar diye bitirmeyi çok isterdim ama ilk defa elim gitmiyor klavyeye kusura bakma.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    bırakıp kaçmaları şerefsizlikten başka bişey değil
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)