şuanda haberlerde çıkan bilgiyi aktarıyorum..önce ışıklarda resim çekildiler sonra kaza yaptılar...ne olurlarsa olsunlar üzücü..
şuanda haberlerde çıkan bilgiyi aktarıyorum..önce ışıklarda resim çekildiler sonra kaza yaptılar...ne olurlarsa olsunlar üzücü..
öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...
Him..
Cidden üzücüymüş...
Aktardigin bilgiler için çok çok teşekkür ederim...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
baska bi topikte yer aldi bu haber zaten.Gerci aramizda onlarin saka makinalari olmadigini savunanda cok..Ayni b.kun laciverti sonucta neyini savunuyorlarsa..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
onlar şaka makinası değil crazy perofrmance ve razor team
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Tamam dostum sakin ol saka makinasi degil onlar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yazık
şaka makinası nedir ?
(bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
arkadaşım kusura bakma ama namlı kemal fıkrası geliyor aklıma benim öyle ... böyle ...... diye bi lafı var
o eşşek sıpaları insan gibi sürselerdi eğer şu an biz düzgün motor kullananlara terörist muamelesi yapılmazdı
biz burda kurallara uymadığını sanki iyi bir b.k yapmış gibi yazan gerzekleri eleştirdiğimizde bize tepki verenlerin eseridir bu
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
bunların enternasyonel adı zibidi iyi olmuş diyecegim fakat anasının babasının suçu ne.
hepimiz şakacıyız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
acımak mı gerek bilmem ki..
www.Motosiklet.net
yuh ya sende uctun arkdas aynayla can garantisi ne alaka onu çözemedim biri taşladımı yurraa hepsi bişey söylüyor Allah kimseyi bu sitede bi açık verdirtmesin anında eleştiri kusura bakmayın da bazıları düşündüğünden söylemiyor maksat laf olsun torba dolsun muhabbeti başka bişey değil. Bu siteden çok şeyde öğrendim çok yapmacık insanlarda gördüm haa lafım size değil unnamed
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
o kazadaki topluluğun ismini bilmem ama olmamış birlikte sürdüğün arkadaşını yerde bırakmak yakışmamış
şaka makinalarıda diğer topluluklara göre daha fazla tanınıyor galiba
Peki madem bu insanlari taniyorsun bir sey soriyim sana
Bu adamlarin gurup halinde
Aynasiz
Kasksiz
Tek teker cekerek ne isleri var sence antalyanin en islek caddesinde
Ve madem bu sahislar bir gurup ve motorcu bir gurup demekki
Ne halt yemeye polis gelince hepsi kaciyor?
Bana sorsan motocu filan demem bunlara, daha insan olmamislar ki motorcu olsunlar.
Haftaya Antalya Trafik sube Mudurlugu ile sahsen bir gorusecegim , dingonun agirina cevirdiler bu sehri , kontrollerin artirilmasi icin sahsen baski yapacagim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şakacı veya değil ama antalyada bunlardan bir sürü var arkadaşlar,sizinde dediğiniz gibi geçmiş olsun demek gelmiyor insanın içinden.
Sevgili Kardeşim ,
Sen hani şu motorun ;
üzerindeki gereksiz parçaların sökülüp , pistonlarının modifiye edildiği , üzerine oturmak yerine yatılarak , ayak yerine el ile vites değitirildiği . kaskın gereksiz montun ütopya olduğu , eldivenlerin kaleci ,aynaların pavyonlara takıldığı diyarlardan yazıyordun değilmi.
Kusura bakma size de , bizede motorcu diyorlar . Ne zamanki size motorcu bizlere ADAM demeye başlarlar vallahi birdaha yazmam eleştiri falan bu sitede.
Saygılar diye bitirmeyi çok isterdim ama ilk defa elim gitmiyor klavyeye kusura bakma.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
bırakıp kaçmaları şerefsizlikten başka bişey değil
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)