Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Kaza Anı Mobese Kamerasında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Silverwing 600 - 2008
    haberin veriliş biçimi korkunçtu. Bütün motorcular sanki azrail, sanki biz araba sürücülerini öldürüyoruz. Teker yapan falan yapan yok görüntülerde. Habercilik anlayışı ne kadar yanlışsa, burada ki bazı saçma yorumlar da o kadar yanlış. Kask yola fırlıyor benim gördüğüm. Diğeri tam görünmüyor kask kafasında olabilir.Kaza yapanlara nasıl kaskız diyebildiniz ben anlayamıyorum. Ben protesto ediyorum bu yanlı haber verilişini.

ATV televizyonunu protesto ediyoruz.
    ATV yi protesto ediyoruz.

(Lütfen aşağıdaki iletişim adreslerine, fax çekelim, telefon ile arayalım, e-mail bombardımanına tutalım.)

Kaza anı: http://haber.mynet.com/detay/yasam/o...ra-kaza/548999

03-01-2011 Pazartesi sabah haberlerinde ATV , Antalya’dan bir motosiklet kazası haberi verdi. Tahmini 30-40 motosikletli kırmızı ışıkta durup fotoğraf çekildiler. Sonra hemen yollarına devam ettiler. Devamında bir motosikletli dalgınlık sonucu belki de, sola çok yanaştı ve sol , alçak bariyerlere çarparak düştü. Arkasında artçısı da vardı. Toplu sürüş sebebi ile hızları gayet düşüktü. Zaten motorlar kuryeci motoru tarzı motorlardı. 150 ya da 125 CC lik vitesli motorlar. Sadece kendilerine ve kaza sonucu zarar verdiler. Ancak dediğim gibi düşük hızla seyir sebebi ile her ikisi de doğruldu. Ciddi bir hasar almadıkları belli idi. Devamında, şansa yoldan geçen ambulans yaralıları alarak devam etti. Kaskları olması belki daha ciddi yaralanmayı engelledi.
    Gelelim habere. Aynen şöyle denildi.
    Motosikletliler tehlike saçıyor. Önce grup olarak durup trafiği aksatıp fotoğraf çektiren motosiklet grubu daha sonra yarışırken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza yaptı. (2 kişi yaralı olduğu halde), 3 motorcu şans eseri yoldan geçen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
    Antalyalılar, bu tehlike saçan motosiklet terörünün bir gün çok daha kötü sonuçlar doğuracağından endişe ve şikayet ediyorlar.
    1.Yarışmıyorlar ve söylendiği gibi aşırı hızlı değiller. Hatta hiç değiller.
    2.Terör estirmiyorlar. Activa çeteleri veya kebapçı da çalışıp, ehliyetsiz kasksız motor kullanmıyorlar.
    3.Trafiği aksatmıyorlar.
    4.Diğer araçları tehlikeye atmıyorlar. Kaza anında bile kendileri yaralanıyor. Bu motorcuların genelinde görülen durumdur.
    5.Motosikletli çarptı diye ölen, araba veya başka araç sürücüsü yok iken, her gün Türkiye’de arabaların dikkatsizliği sonucu, yine arabaların sebep olduğu kazalarda pek çok motorcu ölüyor.

Motosikletlilere bu kadar garez neden. Trafikte yayayı en çok öldüren hatta nerede ise tek öldüren, arabalar, motorlar değilken;yine motorcuların arabaların kurbanı olurken, yollarda her türlü sıkıştırma, tacize maruz kalırken, dikkat edilmeksizin kaza yapmalarına sebebiyet verilirken ve motorcular mağdurken,nasıl bir haber anlayışı ile bunların tam tersi oluyormuş gibi bir haber yapılıyor.
    Bu sebeple, tüm motosiklet kullanıcılarını , bugün ki haberi verme şekli yüzünden, ATV ‘yi protesto etmeye çağırıyorum.

Şikayet metni aşağıdaki gibi olabilir.
    03-01-2011 Pazartesi sabahı, sabah haberlerinde Antalya’da ki motosiklet kazası haberini , inanılmaz bir biçimde çarpıtarak verdiğiniz için, sizi motosiklet kullanıcıları olarak kınıyoruz. Trafikte mağdur olan taraf biz iken, tacize uğrayan taraf biz iken. Kendi hatamızla , kimseye zarar vermeden kendimiz zarar görmüşken bile , bizi trafik canavarı gibi gösteren sizlere soruyoruz. Kaç motorcu çarparak yaya öldürmüştür, kaç motorcu çarparak araç sürücüsü öldürmüştür. Hemen hemen hiç. Ancak hemen her gün, nizami ve kurallar dahilinde motosiklet kullanan arkadaşlarımız, bazen kasıtlı bazen kasıtsız veya dikkatsizlik sonucu, diğer araç sürücüleri tarafından öldürülüyor veya sakat bırakılıyor. Buna rağmen sabah sunduğunuz haber tüm motorcuları, trafik canavarı, dikkatsiz, terör estiren insanlar olarak göstermiştir. Bu yanlı ve yanlış haber anlayışınızı şiddetle kınıyoruz.

Tüm motosiklet kullanıcıları.

ATV iletişim bilgileri:
    ATV Fax : 0212 3544064

ATV Haber bölümü e-mail adresi : haber@atv.com.tr

ATV : 0216 4742020 izleyici hattı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı cem_hakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haberin veriliş biçimi korkunçtu. Bütün motorcular sanki azrail, sanki biz araba sürücülerini öldürüyoruz. Teker yapan falan yapan yok görüntülerde. Habercilik anlayışı ne kadar yanlışsa, burada ki bazı saçma yorumlar da o kadar yanlış. Kask yola fırlıyor benim gördüğüm. Diğeri tam görünmüyor kask kafasında olabilir.Kaza yapanlara nasıl kaskız diyebildiniz ben anlayamıyorum. Ben protesto ediyorum bu yanlı haber verilişini.

(Lütfen aşağıdaki iletişim adreslerine, fax çekelim, telefon ile arayalım, e-mail bombardımanına tutalım.)

03-01-2011 Pazartesi sabah haberlerinde ATV , Antalya’dan bir motosiklet kazası haberi verdi. Tahmini 30-40 motosikletli kırmızı ışıkta durup fotoğraf çekildiler. Sonra hemen yollarına devam ettiler. Devamında bir motosikletli dalgınlık sonucu belki de, sola çok yanaştı ve sol , alçak bariyerlere çarparak düştü. Arkasında artçısı da vardı. Toplu sürüş sebebi ile hızları gayet düşüktü. Zaten motorlar kuryeci motoru tarzı motorlardı. 150 ya da 125 CC lik vitesli motorlar. Sadece kendilerine ve kaza sonucu zarar verdiler. Ancak dediğim gibi düşük hızla seyir sebebi ile her ikisi de doğruldu. Ciddi bir hasar almadıkları belli idi. Devamında, şansa yoldan geçen ambulans yaralıları alarak devam etti. Kaskları olması belki daha ciddi yaralanmayı engelledi.
    Motosikletliler tehlike saçıyor. Önce grup olarak durup trafiği aksatıp fotoğraf çektiren motosiklet grubu daha sonra yarışırken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza yaptı. (2 kişi yaralı olduğu halde), 3 motorcu şans eseri yoldan geçen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
    Antalyalılar, bu tehlike saçan motosiklet terörünün bir gün çok daha kötü sonuçlar doğuracağından endişe ve şikayet ediyorlar.
    2.Terör estirmiyorlar. Activa çeteleri veya kebapçı da çalışıp, ehliyetsiz kasksız motor kullanmıyorlar.
    3.Trafiği aksatmıyorlar.
    4.Diğer araçları tehlikeye atmıyorlar. Kaza anında bile kendileri yaralanıyor. Bu motorcuların genelinde görülen durumdur.
    5.Motosikletli çarptı diye ölen, araba veya başka araç sürücüsü yok iken, her gün Türkiye’de arabaların dikkatsizliği sonucu, yine arabaların sebep olduğu kazalarda pek çok motorcu ölüyor.

Motosikletlilere bu kadar garez neden. Trafikte yayayı en çok öldüren hatta nerede ise tek öldüren, arabalar, motorlar değilken;yine motorcuların arabaların kurbanı olurken, yollarda her türlü sıkıştırma, tacize maruz kalırken, dikkat edilmeksizin kaza yapmalarına sebebiyet verilirken ve motorcular mağdurken,nasıl bir haber anlayışı ile bunların tam tersi oluyormuş gibi bir haber yapılıyor.
    Bu sebeple, tüm motosiklet kullanıcılarını , bugün ki haberi verme şekli yüzünden, ATV ‘yi protesto etmeye çağırıyorum.

03-01-2011 Pazartesi sabahı, sabah haberlerinde Antalya’da ki motosiklet kazası haberini , inanılmaz bir biçimde çarpıtarak verdiğiniz için, sizi motosiklet kullanıcıları olarak kınıyoruz. Trafikte mağdur olan taraf biz iken, tacize uğrayan taraf biz iken. Kendi hatamızla , kimseye zarar vermeden kendimiz zarar görmüşken bile , bizi trafik canavarı gibi gösteren sizlere soruyoruz. Kaç motorcu çarparak yaya öldürmüştür, kaç motorcu çarparak araç sürücüsü öldürmüştür. Hemen hemen hiç. Ancak hemen her gün, nizami ve kurallar dahilinde motosiklet kullanan arkadaşlarımız, bazen kasıtlı bazen kasıtsız veya dikkatsizlik sonucu, diğer araç sürücüleri tarafından öldürülüyor veya sakat bırakılıyor. Buna rağmen sabah sunduğunuz haber tüm motorcuları, trafik canavarı, dikkatsiz, terör estiren insanlar olarak göstermiştir. Bu yanlı ve yanlış haber anlayışınızı şiddetle kınıyoruz.

ATV iletişim bilgileri:

pekiiii, kasksız, aynasız, düzensiz ve kuralsız oluşlarını nasıl açıklayıp savunacaz? suçu ve hatayı onlar yaptığı halde neden biz onları savunalım? hem de adımı kirlettikleri halde! ben yokum!!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    ya anlamadığım bişey var kask takmaması kendini ilgilendirir ve acısınıda çeker

kaska takmamasının kendinden başka kimseye zararı yok neden bu kadar ön yargıyla bakıyorsunuz 3 senedir aynasız motor kullanıyorum uzun yol hariç hiç aynaya gerek duymadım çünkü arkama bakıyorum ve önmdeki araçla mesafemide kontrol ediyorum
    sizin gözünüzde herkes apaçi.......
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya anlamadığım bişey var kask takmaması kendini ilgilendirir ve acısınıda çeker

kaska takmamasının kendinden başka kimseye zararı yok neden bu kadar ön yargıyla bakıyorsunuz 3 senedir aynasız motor kullanıyorum uzun yol hariç hiç aynaya gerek duymadım çünkü arkama bakıyorum ve önmdeki araçla mesafemide kontrol ediyorum
    sizin gözünüzde herkes apaçi.......
    bunu fabrikalarına da söyle ki maliyeti düşürüp fiyatı makul seviyeye çekerler belki

yasa ne diyorsa O!

( merak ettim, korumalı eldivenin var mı?)

Motosikleti
    Kendilerine zararı olabilir belki ama tam teröristmiş gibi aksettiriliyor, tüm motorcular. Kanallar nedense zaten ayıklıyor. Yüzlerce motorcu öldürüldü ve öldürülüyor arabalar tarafından. Yine motorcu katledildi diye bir haber hiç duymadım. O yüzden protesto edelim diyorum. Desin ki; dikkatsiz sürücü yaralandı. Ama motorcular tehlike saçıyor, Antalyalılar korkuyorlar. Bu ne büyük saçmalıktır. Bunu eleştirmeyen motorcu, başka bir aracın kurbanı olursa haberler %90 vermeyecek veya motorcuyu suçlayacaktır. Belki o zaman aklınız başınıza gelir.

necathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora 200 Tiger
    Kusura bakmayın ama böyle sürenlere motorcu bile demek istemiyorum Ayna lazım değil madem fabrikalar herkese böyle verirdi motorları canını seven ve beyni olan insan tam koruma giyer çeker besmelesini çıkar yoluna ...
    Ne grup sürüşüne uygunluk var ne başka bişey atv biraz da haklı hakikatten tehlike diğer sürücülere . Motor olsun otomobil olsun tehlike abi bunlar
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme ...

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Kask takmadığı için beyni kafatasından fışkıranların görüntüleri nedeni ile hepimize salak muamelesi yapılmasına ne diyorsunuz enes bey.
    Çevremde motosiklet kullandığım için salak olduğumu düşünen kaç insan var.

Nasılki bu olayda kaza anında tekteker giden olmadığı halde, yarış yapmadıkları halde ,aşırı hız yapmadıkları halde , haber de tüm bunları yapmışlar gibi bahsediliyor.
    Bir kaç kendini bilmez salak beyinsiz gerzekalı sürüsü yollarda o şekilde ve ne yaptıklarını bilmez vaziyette dolaştıkları için insanların orada yan yana gelen 3-5 motorluyu da aynı şeyi yaptıklarını düşünmesine neden olmuş olduğu gibi kask takmayanlarında eksiksiz motosiklet kullananlara karşı salaklara baktıkları gözle bakmalarına neden olabilirmi.

Kask takmayın kardeşim,aynada kullanmayın. Ölmeyinde . GEBERİN ki ortalık temizlensin.
    Allah muhafaza yarın araba sahibi olup ta aynı hareketleri arabalar ile yapmayacakmısınız.
    Daha az zararlıyken ölmeniz tüm memleketin yararına olur.
    Bu olaydaki arkadaşlara Allah şifa versin. razor team ın sitesine baktım. Adminler ısrarla kask kullanımanın önemi üzerinde duruyorlar. Bu konuda kendilerini ancak takdir ederim. Ama yanlışlarını da lanetlerim.

Herşey bir yana kanunen kask takman ayna takman zorunluluk değilmi. Ne demek kimi ilgilendirir.
    Bana çarpıp geberdiğinde ben mahkemeye çıkıyorum. Nasıl beni ilgilendirmez. Ölümlü trafik kazasına sebebyetten yargılanıyorum. Dahada mı ilgilendirmez.

Kusura bakmayında kimse kibarlıktan anlamıyor. Herkese anladığı dil..........
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu siteye üye alımı yaparken kişilik testinden geçirilsin... Hala kalkıp savunanlar var yaa.. Hangi akla hizmet...! Seviyeli bir form olmaktan çıkmaya başladı burası... Biz bilinçli motorcular yetiştirmek istiyoruz. Mahalle motorcusu değil....!
    __To Be Or NoT tO be__

Motosikleti
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu fabrikalarına da söyle ki maliyeti düşürüp fiyatı makul seviyeye çekerler belki

yasa ne diyorsa O!

( merak ettim, korumalı eldivenin var mı?)
    ls2 kask,basit bi dizliğim var.eldiven kar eldiveni oda soğuktan koruyor.maddiyatım olsa herseyi alırım sonuçta öğrenciyim
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Ya hala kasksız kullanmanın kime ne zararı ver diyenler var! Sen kafayı kırmayı göze almış olabilirsin ama senden özenen yeni başlayanlar da kask takmayacak. Bu böyle devam edecek. Belki senin arkana binen artçının aklına bile gelmeyecek kafatasının ne kadar kırılgan bir malzeme olduğu.

HALA KASK TAKMAYAN ARKADAŞLAR!

LÜTFEN UNUTMAYIN, KASKSIZ HER ÖLÜMÜN VEBALİ BİRAZ DA SİZİN ÜZERİNİZEDİR, KÖTÜ ÖRNEK OLDUĞUNUZ İÇİN!

Neyini protesto edeceğiz ATV'nin bu arada? Adamlar grup sürüşü yapmıyor, bildiğin sürü halinde gidiyorlar. Çevredekiler adamların akrobasi yaptığını söylüyor. Böyle saçmalıkları motorla yapınca mazur mu görülmeli sizce?

Bu ülkede nasıl kafayı yemiyoruz ilginç. Ya da belki kafayı yedik de fark etmiyoruz. Eh be!..
    Ağır metal insanı...

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Arabada yanıma oturan profesör statüsündeki adam bile ben kemer takmazsam kemerini takmıyor. Kaldıki cahil çoluk çocuğun halini düşünün.
    Kötü örnekten nasıl etkilenirler.
    Yok ya bu memleket ..oka sarmış iyice. Allah sonumuzu hayır etsin...
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı cem_hakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

3.Trafiği aksatmıyorlar.

ATV iletişim bilgileri:

ATV'nin nesini protesto edelim? görülen köy kılavuz istemez.

sürü halinde saçma sapan gidiyorlar. bu adamların ehliyeti olmasa zaten polis geldiğinde kaçmazlardı..

kask yok, ehliyet yok. motorlarda saçma sapan modifiyeler ayna iptali vs..

yorumlarımızı eleştiriyorsunuz ama bu gibi motosiklet kullanıcıları yüzünden admız serseriye çıkıyor.

ayrıca kaskı doğru şekilde taksa kafasından fırlamaz..

geçenlerde yayınlanan bir video vardı şaka makinasına ait. sürücü tek teker gidiyor bir eli havada arkasında artçı, kaskı koluna takmış ve onları takip eden 20 - 30 motor sanki atlı süvari gibi savaşa gidiyorlar..
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Alıntı absolit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu siteye üye alımı yaparken kişilik testinden geçirilsin... Hala kalkıp savunanlar var yaa.. Hangi akla hizmet...! Seviyeli bir form olmaktan çıkmaya başladı burası... Biz bilinçli motorcular yetiştirmek istiyoruz. Mahalle motorcusu değil....!
    Ciddi anlamda güvenliğe gereğinden de fazla önem veren 365 gün motosiklet kullanan bir üyeyim. Pek çok sitede de tanırlar. Asla kasksız, korumasız ve saçma sapan sürüşü destekleyen beyanatlarım olmamıştır. Aksi çok olmuştur. Ben burada haberin veriliş şeklini, motorcuların 1-2 dikkatsiz sürücü yüzünden genellenerek kötülenmesini eleştiriyorum. Bütün kanallar da bu yapılıyor. Mağdur olan tacize uğrayan biziz ama cımbızla ayıklayıp ve yalan yanlış haberlerle bizi kötülüyorlar.
    ATV haberi de aynen böyle yapılmıştı. Ama aynı ATV de hiç motorcuyu öldüren araba sürücüsü diye başlayan bir haber duymadım.
    Eleştirim bunadır.

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Aynen katılıyorum..toplu sürüşte öyle sürü gibi yola çıkmayacaksın. iki fermuar düzeninde yada tek sıra halinde kimseyi sıkıştırmadan çıkacaksın.Dikkale bakıldığında bir motsiklet sürücüsü diğeri sıkıştırmış bilinçli yada biliçsiz..Kötü olmuş

Motosikleti
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls2 kask,basit bi dizliğim var.eldiven kar eldiveni oda soğuktan koruyor.maddiyatım olsa herseyi alırım sonuçta öğrenciyim
    enes'cim uzun süredir buradasın ve az çok birbirimizi tanıyoruz sana eldiveninin sormam şundan dolayıdır;

1- korumanın önemi eldivenle başlar, asfalt yanığı berbattır ve eller çok zarar görür...
    2- herşeyi maddiyatla ölçmeye çalışmak bizim tarzımızdır. elbette, olmayınca olmuyor ama bir kaza anında inanki çok daha fazla masraf olur ki, çektiğin acılar da cabası ( maalesef ) sana şunu söyleyebilirim ki, ben kendi korumalarımı 2-3 yılda tamamlamaya çalıştım. bana göre de hala eksiklerim var. sevdiğin şeyler içşn baka sevdiğin şeylerden feragat etmezsen gün gelince ikisinden birden olabilirsin belki. umarım istediğin şeylere kavuşursun. beni de yanlış anlama. bu tavsiyelerim sana ve senin gibi kendini yatiştirmeye adamış insanlara yeniden hatırlatmadır ( kendim de dahil )

herşeyden öte, diğerlerine nazaran daha bilinçlisin kardeşim, en kısa sürede motosikletinin ve senin koruma ekipmanlarını ( ayna, eldiven vs... ) tamamlaman dileğiyle... sağlıcaklakal

Motosikleti
    Xmax250
    cem hakan
    motor hızlı olmasa refüjde ne işi var
    kontrolden nasıl çıkıpdan rüfüje çarpıyor ve metrelerce sürükleniyor
    koyun sürüsü gibi araç kullanılırmı
    grup neden kaçıyor o zaman
    bende kaza yapdım yamaha nebioğullarının orada ben haklı çıkdım hızım 40km 1metre bile sürüklenmedi motor
    vücudumda en ufak birsey olmadı
    ambulans yada böyle bir kalabalık toplanmadı
    mobeseden çekildi ama televizyona verilmedi
    sebebi gayet net
    http://img156.imageshack.us/img156/4452/dsc02071w.jpg
    http://img524.imageshack.us/img524/2937/dsc02072t.jpg
    sen ve senin gibileri olduğu sürece haklı olmamız zorlaşacak

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    tövbe aynasız yola mı çıkılır?
    ayna bir nevi can garantisi değilmidir?
    yoksa benmi yanlış biliyorum..
    kask eldiven mont..
    hak getire zaten...
    aynayı neden sökerler onu bilmem...

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    ne salakça hareketler bunlar yaaa ne gerek var böyle şeyler???
    ben böyle şeylere kimse kusura bakmasın ama üzülmüyorum aksine sinir oluyorum ondan sonra bize sevdiklerimiz tavır alıyo motora biniyoruz diye bu salaklar yüzünden...
    adam olan akıllı kullanır şu mereti yaaaa....

Motosikleti
    Mondial 125 Uag
    bu tür olaylar çok üzücü.Herkesin korumasız motorsiklete binmemesi lazım ama olmuyor işte ya işlerine gelmiyor veya maddi durumlar.İnsanın başına illaki bir olaymı gelmesi lazım.1 musübet 1000 nasihattan iyidir sözünün gerçekmi olması lazım.Enes arkadaşım bilir kask aldık dalga geçtiler o kadar paramı verilir diye.Peki 100 lira sağlıktan dahamı değerli.Benimde ls2 kaskım birde korumalı montum var ilerleyen zamanda dizlik ve eldiven almayı düşünüyorum.kasksız motora binmemeye dikkat ederim.Arkadaşlar kendinize dikkat edin giden can geri gelmiyor.Arkada kalanlara oluyor olan.Size verilen bu canın kıymetini ve değerini bilin niceleri gitti dönen yok geriye.Siz tedbirinizi alın gerisi gelir zaten.Bu görüntüler inşallah bir daha tekrarlanmaz.Bir isteğim daha var lütfen herkes klavye başına geçip bilmediği şeyler hakkında yanlış yorumlar yapmasın.Doğru bildiğin şey hakkında kesin konuşursun ama bazı kişiler rasgele konuşuyor buda insanın canını sıkıyor.
    [COLOR="Black"][B]ne tek tekerdir gözü boyayan.. ne arkada sallanan belcidir onu süslüyo olan... önemli olan tek şey ruhunu yansıtmaktır ön tekerle asvalt arasına.. o mesafede asılı gitmektir amaç...[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enes'cim uzun süredir buradasın ve az çok birbirimizi tanıyoruz sana eldiveninin sormam şundan dolayıdır;

1- korumanın önemi eldivenle başlar, asfalt yanığı berbattır ve eller çok zarar görür...
    2- herşeyi maddiyatla ölçmeye çalışmak bizim tarzımızdır. elbette, olmayınca olmuyor ama bir kaza anında inanki çok daha fazla masraf olur ki, çektiğin acılar da cabası ( maalesef ) sana şunu söyleyebilirim ki, ben kendi korumalarımı 2-3 yılda tamamlamaya çalıştım. bana göre de hala eksiklerim var. sevdiğin şeyler içşn baka sevdiğin şeylerden feragat etmezsen gün gelince ikisinden birden olabilirsin belki. umarım istediğin şeylere kavuşursun. beni de yanlış anlama. bu tavsiyelerim sana ve senin gibi kendini yatiştirmeye adamış insanlara yeniden hatırlatmadır ( kendim de dahil )

herşeyden öte, diğerlerine nazaran daha bilinçlisin kardeşim, en kısa sürede motosikletinin ve senin koruma ekipmanlarını ( ayna, eldiven vs... ) tamamlaman dileğiyle... sağlıcaklakal
    sağol abi.bir haftaönce B+A2 ye yazıldım o yüzden bu aralar biraz sıkışığım sürekli motora yedekte biniyorum ne yalan söyleyim

bende korumanın farkındayım buradakiler motora bak kaska bak diyor kaskta halbuki ls2 öyle shoei falan değil şuana kadar 100 m ilerdeki fırına bile kask takarak gitmişimdir elimde para olsa emin ol ki montta alırım iyi bir eldivende

şu aynayı çok beğendim ama bu ayna için bana göre çok deli para gerçekten ama gerçekten çok hoş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

Alıntı burakry149 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tür olaylar çok üzücü.Herkesin korumasız motorsiklete binmemesi lazım ama olmuyor işte ya işlerine gelmiyor veya maddi durumlar.İnsanın başına illaki bir olaymı gelmesi lazım.1 musübet 1000 nasihattan iyidir sözünün gerçekmi olması lazım.Enes arkadaşım bilir kask aldık dalga geçtiler o kadar paramı verilir diye.Peki 100 lira sağlıktan dahamı değerli.Benimde ls2 kaskım birde korumalı montum var ilerleyen zamanda dizlik ve eldiven almayı düşünüyorum.kasksız motora binmemeye dikkat ederim.Arkadaşlar kendinize dikkat edin giden can geri gelmiyor.Arkada kalanlara oluyor olan.Size verilen bu canın kıymetini ve değerini bilin niceleri gitti dönen yok geriye.Siz tedbirinizi alın gerisi gelir zaten.Bu görüntüler inşallah bir daha tekrarlanmaz.Bir isteğim daha var lütfen herkes klavye başına geçip bilmediği şeyler hakkında yanlış yorumlar yapmasın.Doğru bildiğin şey hakkında kesin konuşursun ama bazı kişiler rasgele konuşuyor buda insanın canını sıkıyor.
    burağın dediği gibi bizi dışardan gören apaçi zannediyor ama değiliz kask takmaya özen gösteririz.bu çevrede hatta bu ilçede sadece
    ben ve burak kask takar gerisi bilnçsiz motora biner ve bu konuda bilmeden konuşur.keşke Herkes korumalı olarak motora binse kaskı takıyoruz ufo görmüş gibi bakıyorlar

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)