bu motoskletle teker yapılır mı tek kişi? 2 kişi binince kaldrıyorum hafiften ama o zamanda zincirden sanırım tak diye bir ses geliyor..
bu motoskletle teker yapılır mı tek kişi? 2 kişi binince kaldrıyorum hafiften ama o zamanda zincirden sanırım tak diye bir ses geliyor..
Hep son hızla ilgili, tek tekerle ilgili başlıklar açıyorsun, motosiklette tek ilgilendiklerin bunlar değildir umarım...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Konu kilitlenmiştir! 01:08 03.01.2011
Tekere 3 saniye için kalkar sonrada geri yere iner tekerde gitmek için yeterli güç üretmez o motor.
Ayrıca teker yapmak debrıyaj balatası,zincir,zincir dişlileri,krank gibi motordaki çoğu parçaya zararlı 3 saniyelik ne olduğunu anlamadığın bişey için motorunu üzmeye değicek bi olay yok.
We are many...
2 tekerli olan her araçla wheelie denilen tek teker yapılır bu ayrı bir beceri ve maharet denge ister, bu tip güçteki motosikletler genelde kısa wheelie yapabilirler ama daha farklı denge tutuşlarıyla uzun tek teker de yapanlar var elbette
motorun gücü ile ön tekeri kaldırmak, tamamiyle ağırlığı gücünden çok olan motorlar içindir ,ağırlık dengesi gücünden fazla olan motorlarda motor gücü + sürücü denge gücü olması gerekir sonuçta hepsi yetenek ve cesarete dayanır.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
motosiklet yetersiz diye birşey yok isteyen istediğini yapabilir ki internette de cbr125 ile yapılan gayet başarılı tekteker videoları var. tabi usulune göre yapmalısın. kaskın korumaların hep üzerinde tehlikesiz bir alanda çalışmanı tembihlemekte fayda var.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
zincirin gevşek olabilir.
var teker yapanlar cbr ile
http://www.youtube.com/watch?v=qSFW9yLwdw8
arka tekeri indirmek faydalı olacaktır.
dikkatli ol.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yağı falan var ama balıkesirde kaldı neyse haftasonu ayarlatiyim en iyisi
tek teker hevesi güzel kardeşim,veya abicim. birde tekersiz gitmeyi hedefleyenler çıksa keşke:D
teker merakı bende çok yapardım ama zararlı iş vazgeç boşver
We are many...
debriyajla deniyorum ama cok az bir sey kalkyıo. 2 kiişi olunca kaldrıyorum ama bi ses geliyo oda z,ncir den galiba bayramdan beri yağlanmadı. bulunduğum ilcede benim motosiklet tek olduğu için her türlü pisliğide yaptılar aynayı falan koparmışlar debryj hasar görrmüş bujiyi bile sökmüşler.. debryjdan kaynaklanan bir şey olabilir mi?
ne kadar gereksiz bi konu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)