Bugün bir kaza olmuş. Sürücü malesef hayatını kaybetmiş. (allah rahmet eylesin) kaza sonucu kaskın durumu bu. Kaskın markasını çıkarabilen var mı?
(haberi habertürk gazetesinde okudum)
http://www.haberturk.com/yasam/haber...yde-kaza-1-olu
Bugün bir kaza olmuş. Sürücü malesef hayatını kaybetmiş. (allah rahmet eylesin) kaza sonucu kaskın durumu bu. Kaskın markasını çıkarabilen var mı?
(haberi habertürk gazetesinde okudum)
http://www.haberturk.com/yasam/haber...yde-kaza-1-olu
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Aynı buna benzer made in çin yapımı bir kaskta bende vardı.Benimki kazayla değilde yere düşerek böyle oldu.marka vermeyeyim
ey istanbul tehlikeler diyarı
olur olmaz yerlerde üç kuruşluk gösteriş temizliği için kaç can gitti
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
marka vermek istemem,motorsiklete binen arkadaşlara tavsiyem sakın çin malı kask takmayın,benim gözümün önünde düştü ve ortadan ikiye ayrıldı.bunlar fiberglastan yapılıyor ve zamanla özelliğini kaybediyor.zaten üzerinde MADE IN CHINE yazar.almayın!
Bu kask değil..Diyarbakır karpuzu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
MADE IN CHINE yazıyorsa cidden, durum baya vahim demek...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Allah rahmet eylesin,yakınlarına başsağlığı dilerim.
Kaskın dışı iyi boyanmış öğrenmek lazım markasını belki ölümcül darbeyi kafadan almamıştır.
Kask önemli paraya kıyıp kaliteli almak lazım başımız ve beynimiz vücudumuzun en önemli yerleri allah rahmet eylesin.
galiba BEST marka...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
LS2 yi kullanmış biri olarak çok da önermiyorum.
UVEX BOSS 525 10 üzerinden 100 alacak bir kask fiyatına göre!
MArkaya gerek yok Çin malı olduğunu söylemek yeterli bence..
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Çin malı bu kask evet.Bu kasklar resmen plastikten yapılıyor yere düşse kırılıyor zaten.Sırf ceza yememek için takılan kasklar.
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)