motor rolantide saymıyor rolantiyi arttırıyorum sorun düzeliyo fakat biraz gaz verince motor cok hızlı çalışıyo ve tekeri döndürüyo ve rolantiye dönmüyo yolda giderken durunca istop ediyo ama normalde sorun yok niye böğle yapıyo lütfen yardım edin
motor rolantide saymıyor rolantiyi arttırıyorum sorun düzeliyo fakat biraz gaz verince motor cok hızlı çalışıyo ve tekeri döndürüyo ve rolantiye dönmüyo yolda giderken durunca istop ediyo ama normalde sorun yok niye böğle yapıyo lütfen yardım edin
Motorun karburatorunle oynadınmı fazla hava gelıyor olmasın ?
Hyosung ve s&t kanuni arasındaki farklar ıcın:farao: tıkla http://img441.imageshack.us/img441/2789/88496e0a04f846249c1a790.jpg
hayır hiç oynamadım motoru sıfır
once debriyaj teline sonra balataya bak/baktır.
servise götürüyorum jikle den dolayı kendi kendine hızlanıyo diyo ama durunca motor ya istop ediyo yada durmuyo cok hızlı çalışıyo
bir sürü nedeni olabilir ama bujiyi ne zamandır kullanıyorsunuz bir de bunu sorun kendinize. benim de başıma böyle birşey gelmişti. buji kesiyor dedi usta. bujiyi değiştirdik düzeldi.bir deneyin
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
[QUOTE=fusuy364;2229857]bir sürü nedeni olabilir ama bujiyi ne zamandır kullanıyorsunuz bir de bunu sorun kendinize. benim de başıma böyle birşey gelmişti. buji kesiyor dedi usta. bujiyi değiştirdik düzeldi.bir deneyin[/
motoru sıfır aldım daha 50 km de
otomatik jikleli scooter galiba motorun, jiklesi arızalı olabilir...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
ramzey 125 td alalı daha 3 hafta olmadı servise götürüyorum jikle yapıyo onu orjinalı böğle falan diyo istop ediyo diyorum havalar soğuk diyo anlamadım gitti
alırsınız çinleri böle yaşarsınız sorunları cikle jikle diye...ver servise sorun gidene kadarda makinayı alma bırak halletsnler işleri bu
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
kardeş ben sana anlatayım sen bana söğle arıza varmı yokmu ben anlayamadım
motoru çalıştırıyorum rolantide saymıyodu rolantiyi arttırdım sorun yok gaz verdim motor devri yükseldi ama azalmadı bu sıradada teker dönüyo fren sıktım normale döndü sorun yok dedim yola çıktım ışıklarda durunça istop etti ama rolanti yüksek etmemesi lazım neyse eve döndüm firen sıkıp duruyorum motor rolantiye dönmüyo zorla gitmeye çalışıyo rolantı vidasını cok az kısınça hemen düzeliyo ama sonra gene aynısını yapıyo sence gitmelimiyim??
Ne biçim başlık bu, insan biraz da olsa başlıkta açıklama yapar. Bu yüzden herkes okumuyor. Yazsan oraya rölantide saymıyor diye, olacak bir şeyler
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme ...
geçen hafta kardeşim bende aynı sorunu yaşamaya başlamıştı karbüratörden kopan bi lastik boru vardı o yarılmış ordan hava alıyodu onu değiştirdim sonra da hava ayarını ayarladık usta ile normale döndü usta kapısına bırakıp gitmek ile olmuyo bu işler ucundan sende öğrenmeye başlasan güzel olur . Ustaya bırakır gidersin yaptım der ama 2 gün sonra yine aynı şey .
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)