Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

taşıt kredisi hakkında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway land cruiser
    herkese selamlar.ben taşıt kredisi çekerek motosikletimi büyütmeyi düşünüyorum.şimdi benim merak ettiğim bir konu var bugün banka ile görüştüm alınacak aracın ruhsat fotokopisi ve proforma faturası istiyorlar.nedir bu proforma faturası yahu ben galeriden falan almayacağım aracı bana kim fatura kesicek biri bunu anlatsın lütfen:Dbirde alacağım aracın değeri neyse onun yüzde 80'i kadar kredi veriyor banka.aracın değeri neye göre belirlenecek?ben 12000 tl alıcam bunu bankaya daha fazla gösteremezmiyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    proforma fatura satın alıcağınız 0 km motosiklet icin gecerlidir, motor bayiisi keser.
    bankanıza sordunuzmu ikinci el alırken neler istiyorlar, kaç yaşa kadar kredi veriyorlar?

bi ara bende araştırmıştım, en güzeli tüketici kredisi ile almak. taşıt kredisi ile hem çok zorluklar çıkıyor hemde taksitleriniz bitene kadar 2-3 sene ruhsata satılamaz damgası vuruyorlar.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Motosiklet kredisi için ikinci elde en fazla %50 krediverirler. nekadar verirse versin kasko isteyecekler ki bu daha da kötü kasko tutarı otomobilden bile fazla çıkabilir. Sgurdal ında dediği gibi tüketici kredisi kullanmak lazım.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    DayDream
    akbankın taşıt kredisine bakmıştım orda 2. el için vermedikleri yazıyordu

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Taşıt kredisinde faiz orasi 1,64 civari.
    İhtiyaç kredisi çekersen 1,31 faiz ödersin.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    DayDream
    peki ben de bişey sorıym ihtiyaç kredisi çekmek için üstüme kayıtlı mal beyanı falan gerekli mi ? maaş bordrosu yeter mi?

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    eger 5000 lira ve daha az gibi bir rakam çekmek istiyorsan en güzeli ihtiyaç kredisi çekmek. bankaya hiç motosiklet alacagından bahsetme.

Motosikleti
    keeway land cruiser
    arkadaşlar bana sorum dışında herşeyi yazmışsınız.ben istesem şimdi kredi çekebilirim bankayla görüştüm yüzde 85'e kadar veriyorlar kredi ve ruhsatada ipotek konmuyor.belki eskiden olabilir.

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    sıfır motosiklette fatura olur.ikinci el motosiklette fatura olmaz.

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    En Mantıklısı İhtiyaç Kredisi Çek Faizi Düşük Olur 3 Ay'dan Fazla Sigortan Olması Ve Biyerden Gelirin Olması Lazım Gelir Yoksada Biyerden Gelir Göstermen Gerekir.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı garberbuena adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki ben de bişey sorıym ihtiyaç kredisi çekmek için üstüme kayıtlı mal beyanı falan gerekli mi ? maaş bordrosu yeter mi?
    Bildigim kadarıyla bu konuda her bankanın kendie ait şartları var.
    Fakat bütün bankaların tek ortak yönü ihtiyaç kredisinin faizleri taşıt kredisinden daha düşük.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:16 ----------

Alıntı serknozkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bana sorum dışında herşeyi yazmışsınız.ben istesem şimdi kredi çekebilirim bankayla görüştüm yüzde 85'e kadar veriyorlar kredi ve ruhsatada ipotek konmuyor.belki eskiden olabilir.
    vaz geçtim.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    ilk mesajımı okursan sana yardımcı olmaya çalışmıştım bildiklerimi cevaplayarak ama hata etmişim.

burakutucu88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vtx 1300
    Tasit kredisi almanin hic bir mantikli gerekcesi olamaz, aynen mortgage de oldugu gibi tasit kredilerinde de araca ipotek koyulur, satilamaz. Kredi karti odemelerin de gecmiste ciddi sorunlar yoksa duzenli de maasin varsa tuketici kredisi alman problem olmayacaktir. Bursadaysan bir arkadasima da yonlendirebilirim, masraflari falan dusuk tutar, yilsonu kredi hedefi malum
    Together we stand divided we fall...

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    proforma fatura bayi ile senin aranda motoru alacağına dair düzenlenmiş bir anlaşamdır ve mali yükümlülüğü yoktur yani banak senin alacağın parayı gerçekten taşıt içinmi kullanacağını sana resmi olarak teyit ettirir
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    İyi işde daha ne duruyorsun bankan sana herşeyi anlatmış git ne alıyorsan al. Boş boş konuşup milletinde canını sıkma.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    keeway land cruiser
    Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk mesajımı okursan sana yardımcı olmaya çalışmıştım bildiklerimi cevaplayarak ama hata etmişim.
    lafım sana değildi dostum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------

Alıntı harbiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi işde daha ne duruyorsun bankan sana herşeyi anlatmış git ne alıyorsan al. Boş boş konuşup milletinde canını sıkma.
    sanamı soracam?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)