Arkadaşlar İlk defa Motorum olacak :)
Reklamlar
-
A2 ehliyetimi bu yaz aldım ama ogünden bugune elime motor elciği değmedi. Ben bugun gittim sordum Mondial 100 mfh modellinde karar kıldım, size bir kaç sorularım olacak, bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür idare edin
1- Vitesli Motor mu alayım yoksa scooter tiplilerdenmi ? Arada uzun yol yapıcam sanırım, yani şöyle söylüyeyim 60-70 km süratle gitmek zorunda kalıcam, vitesli motorda 4. vitese aldığımda motor bağırırmı? Yoksa mondial 151 rs otomatik vites örneğin o motor çokmu bağırıyor ? Vites oranları daha kısa gibi?
2- Motorsiklet bayiine parasını versem benim yerime plaka ve ruhsatı hallediyormu?
herhangi birisini yanıtlasanızda olur bildiğinizi yazarsınız saygılar.
Almak istediğim motor
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...MFH/index.html
Reklamlar
-
Ben ilk motorumu düz vitesli olarak aldım. Tamamen tercih meselesi, istediğim vitesin istediğim devrinde kullanabilmek motora tam anlamıyla hükmetme hissini veriyor...
Plaka ruhsat işlemlerini halleden motosiklet satıcıları var. Sen sadece ücretini ödüyorsun.
-
Vitesli alın, scooter alırsanız büyük teker olsun. 100cc almayın en az 125 cc güçlü makine sollamalarda daha az risk oluşturur.
İşlemleri kendiniz halledin,zor birşeyi yok, 150 Tl cebinizde kalır.
http://www.sym-tr.com/xs125k.htm
-
vitesli alın...
bence sıfır mondial alacağınıza ikinci el hondalara bakın derim...
çok güzel motorlar var...
mondial alıpta başınızı ağrıtmayın...
-
Arkadaşlar hondaların innovası vitesli hoşuma gitmiyor beatler var bütçeme uygun onlarda 20000 lerde geziyor km leri ne dersiniz hondaların motorları sağlammıdır
-
bakımlarını yaparsan güzel kullanırsan öldüremezsin hondayı....
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
bakımlarını yaparsan güzel kullanırsan öldüremezsin hondayı....
işte beklediğim laffff, an itibariyle ikinci el bütçeme uygun honda bakıyorummm
-
cbr 125, cbf 150...
güzel makineler...
temizini buldunmu düşünmeden al derim...
-
Poturdak
-
28 Aralık 2010, 21:35
-
29 Aralık 2010, 12:04
cin mali almayin cok basiniz agrir benden soylemesi ben aldim 3 ayda canimdan bezdirdi hergun 1 sorun cikariyor
-
29 Aralık 2010, 12:55
Valla işiniz zor burada söyleyeyim, en sonunda nasrettin hoca gibi eşeği sırtlayıp gidersiniz )
Motoru ne için kullanacağınız, ne kadar yol yapacağınız önemli,
Herkes scoterdan vitesliye geçerken ben YBR 125 , CBF 150 den sonra scooter a geçtim şimdi iyi ki geçmişim diyorum. Çünkü şehir içinde ve kısa mesafe kullanıyorum. Şimdi de scoteri biraz yükseltmek istiyorum 200-250 cc civarına...
Şehiriçi bile olsa TEM ve E-5 filan girecekseniz her gün 60-70 km uzun yol yapacaksanız, ki ben mesajınızdan biraz öyle anladım, 100 cc scoter pek tavsiye etmem.
Plaka ve ruhsat işini vaktiniz ve sabrınız varsa kendiniz de halledebilirsiniz. ya da aldığınız bayiye ekstra bir 80-100 tl verip onların halletmesni isteyeceksiniz.
Selamlar Kolaylıklar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)