benzin zammı protestosu lütfen bakın
Reklamlar
-
merhaba a rkadaslar benzin zammından sikayetcimisiniz eger istanbuldaysanız sizide aramızda bekleriz 3 ocak gunu yapacagımız benzin zammı protestosuna sizde katılmak istermisiniz detaylı bilgi http://pahalibenzin.blogspot.com/201...3-ocak-ta.html ilgilenenler iicn simdiden teşekkürler face book sayfamızada bekleriz http://www.facebook.com/pages/Benzin...49949568389934
Reklamlar
-
katılım çok yoğun butun siteye teşekkürler
-
Eğer yakınınızda olsam mutlaka katılırdım.Sessiz kalmama konusunda sizlere gıpta ile bakıyorum.Keşke bizim buralarda da böyle bir karar alınsa. Bütün herkes şikayetçi dünyanın en pahalı benzini yakıyoruz diye ama malesef sesini çıkartamıyor veya bana deymeyin de ne ederseniz edin diyip (siteyi kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın)nasıl olsa siz sesinizi duyurun bende bundan nasıl olsa faydalanırım diyen arkadaşlarımız çok diye düşünüyorum.
-
acar65 adlı üyeden alıntı
Eğer yakınınızda olsam mutlaka katılırdım.Sessiz kalmama konusunda sizlere gıpta ile bakıyorum.Keşke bizim buralarda da böyle bir karar alınsa. Bütün herkes şikayetçi dünyanın en pahalı benzini yakıyoruz diye ama malesef sesini çıkartamıyor veya bana deymeyin de ne ederseniz edin diyip (siteyi kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın)nasıl olsa siz sesinizi duyurun bende bundan nasıl olsa faydalanırım diyen arkadaşlarımız çok diye düşünüyorum.
evet cok abcim . dün ailemle otururken böyle bise yapalım dedik kendimizce blog actık facebook ta sayfa actık katılım suanlık hic yok desteklediginiz icin teşekür ederim . türkiye nin ezilmeye mahkum bi ülke oldugu anlasılıyor.
-
Bırakın bu protesto olaylarını...Adamların yüzlerine tükürseniz yarabbi şükür diyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Ortalığı yıksanız, "Acaba...?" derler mi sanıyorsunuz. 3 kez benzin zammı protestosu olsun, 4. de polise "yatıştırın" talimatını vermezlerse şerefsizim. Sizi de göz altına alıyorlarmış gibi yapar, kenarda kafanızı yarıp bırakırlar, buraya yazıyorum. Onların çözüm yolu bu çünkü
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Bırakın bu protesto olaylarını...Adamların yüzlerine tükürseniz yarabbi şükür diyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Ortalığı yıksanız, "Acaba...?" derler mi sanıyorsunuz. 3 kez benzin zammı protestosu olsun, 4. de polise "yatıştırın" talimatını vermezlerse şerefsizim. Sizi de göz altına alıyorlarmış gibi yapar, kenarda kafanızı yarıp bırakırlar, buraya yazıyorum. Onların çözüm yolu bu çünkü
haklısın aslında ama biz protesto hakkımızı kullanacagız sizide aramızda görmek isteriz .
-
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/12227...-tartisti.aspx
bakın adam ne diyor burası benim üniversitem. atarım hepinizi diyor. bu adam kime hizmet ediyor. eger ögrenciler olmasa orada ne işin olur be adam.
ne yi protesto edeceksiniz karşınıza böyle badem bıyıklı kadrolaşmanın bir anda haketmedikleri yerlere getirdigi şahışlar olduktan sonra. bu hükümetten hak aramak yerine ona yalakalık yapacaksın biat edeceksin köleleşeceksin. verecekler sanada ihaleler verirler zenginleşince benzinin litresi ne kadar bilmezsin bile.
-
Polis var diye evden dışarı çıkmayalım değil mi? Sonra hakları için yürüyen öğrencileri polis biber gazı ve copla terbiyelesin, biz de TV'den izleyeyim..İzlerken de kahvehane müdeavimleri gibi olduğumuz yerde "çık çık"layalım. Polisle uğraşırlarsa olacağı bu diyelim, bir tekme biz atalım, polise itiraz edilir mi diye. Söylediklerinizden bunlar çıkıyor.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
-
Syanur adlı üyeden alıntı
KATILIYORUM...Herkez bu olaydan şikayetçi her neyse 100 kişi 1000 kişi 10.000 kişi toplandı diyelim, İstanbul'da neredeyse atıyorum 5-6 milyon kullanıcı varken o rakamlar kedi miyavlaması gibi kalır...
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
-
24 Aralık 2010, 13:39
merhaba öncelikle düşüncenize saygı duyuyor ve düşüncenizi destekliyorum fakat bu benzin pahalılığını protesto veya şikayet eden o kadar çok sayfa grup vs olduki mağlesef türkiyemizde hep böyle oluyor üç kişi orda protesto ediyor beş kişi burda bu sebeble kimde tınlamıyor bizleri ne yapmamız lazımdı aslında bir sayfa veya grup oluşturulacaktı herkes orada olacaktı ama şimdi onlarca sayfa var ufak ufak sesler çıkıyor anca biz daha bir olmayı becerememişken kırk tane protesto sayfası olursa bir ağırlığımız olmayacaktır bu konularda.
sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen ama o kadar çok sayfa vs olduki her zamanki gibi her kafadan ses çımaya başladı bu sebeble sonuçtan uzaklaşacağımızı düşünüyorum.
saygılarımla.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
24 Aralık 2010, 14:01
omersirin adlı üyeden alıntı
Polis var diye evden dışarı çıkmayalım değil mi? Sonra hakları için yürüyen öğrencileri polis biber gazı ve copla terbiyelesin, biz de TV'den izleyeyim..İzlerken de kahvehane müdeavimleri gibi olduğumuz yerde "çık çık"layalım. Polisle uğraşırlarsa olacağı bu diyelim, bir tekme biz atalım, polise itiraz edilir mi diye. Söylediklerinizden bunlar çıkıyor.
Kimin yazısından bunları çıkardınız söyleyin lütfen? Söyleyin de tekrar okuyalım o yazıyı bakalım kim yanlış anlamış??
-
24 Aralık 2010, 14:56
arkadaşlar bazı konularda haklı olabilirsiniz ama bu ülkenin yarısından coğu eyvallahcı ne yapsanız eyvallah diyenlerden biz geri kalanıyız bu toplumun bizde sesimizi cıkarmazsak koyun değil köpeklik yaparız . isteyen istedigini desin arkadaslar bazı yerel basınlada görüştüm sizde desteklerseniz sevinirim sonucta birimizin değil hepimizin sorunu ha paranız coktur kardeşim 3-5 kurus bizi zengin etmez diye bilirsiniz ama bu ülkede 3-5 kurusa muhtac olanda var yeri gelio 5 tl lik benzin alamıorm ögrenci oldugum icin bu yolda beni destekleyen varsa teşekür ederim her keze sonsuz saygılarımı iletirim...
-
24 Aralık 2010, 21:02
valla bi fb-gs macını ele alırsak, sadece belli bi kitlenin ilgilendiği bu maçta 100bin kişi toplanıyorsa buna karşılık bütün ülkeyi ilgilendiren zamlara karşı olan eylemlerde bu sayının altındaki bi katılım olunduğu sürece hiç bi protesto dikkate alınmaz bu ülkede..
ayrıca sunuda eklemek istiyorum bundan önceki yöneticelerin hangisi insanları, protestoları dikkate aldılar ki.. alsalardı zaten bu halde olmazdık.. bademleri savunduğumdan değil eleştireceksen hepsinin eleştirilmesi gerektiğinden söyledim.. tabi bu bademler eşeği direk okyanusa attılar..
-
24 Aralık 2010, 21:35
Bir varmış bir yokmuş, ülkelerden birinden ahmedinejat isminde bir lider diğer bir ülkeye ziyarete gitmiş, trafikte ilerlerken, dörtlülerini yakarak ilerleyen araçları görünce önce paniğe kapılmış, sonra sormuş "bunlar ne" diye. Söylemişler hemen benzin zammı protestosu olduğunu, benzinin fiyatının protesto edildiğini öğrenince şaşırmış ve bu sefer "ne kadar olabilir ki" diye sormuş. Aldığı cevap karşısında bir kez daha şaşıran ahmedinejat kendi ülkesinde daha yeni yaptığı zamla fiyatı iki katına çıkarak 80 kuruştan satılan benzine tepki gösteren İran halkına çatmış. Pek sinirlenmiş kendi halkına. Bu masal da böylece bitmiş. Ahmedinejat ermiş muradına tayyip çıkmış kerevetine.
Sadece dötrlülerini yakarak, protestoyu sınır ötesi ülkere taşıyarak bu protestonun hiçbir yarar getirmediği gibi sınır ötesi ülkelerin halklarına da zarar verebileceğini gösteren tüm katılımcıları yürekten kutluyorum.
NOT: Protestoyla ilgili herhangi bir kötüleme yapmak için değil, siyasilerin bu durumu nasıl olumsuzluğa yönelik kullanabildiklerini göstermek için yazılmıştır. Kimse alınganlık göstermesin.
-
24 Aralık 2010, 21:38
Arkadaslar bu benzin fiyatlarını nasıl protesto edebiliriz size bir onerim varkapatcaksınE_5 i acacaksın pankartı ancak ole oda haberlerde yayınlancak.
-
28 Aralık 2010, 12:28
efkar67 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu benzin fiyatlarını nasıl protesto edebiliriz size bir onerim var
kapatcaksınE_5 i acacaksın pankartı ancak ole oda haberlerde yayınlancak.
e -5 kadar yoğun maslak trafigi var 5 dakika kapatırsak sarıyer meydana kadar kitlenir trafik bazı basın ajanslarına mail attım protesto yapıcaz diye son zamlarla sessiz kalan arkadaslarda insallah aramızda olur
-
28 Aralık 2010, 14:11
Neden insanların günlük hayatını zora sokmak istiyorsunuz arkadaşım hastamısınız siz protesto yapıcaksanız hükümetin adresi belli gidin orda yapın...
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
-
28 Aralık 2010, 14:19
protesto için anakra meclisin önüne gitmek lazım yoksa hiç kimse kimseye duyuramaz SESİNİ
-
28 Aralık 2010, 14:22
Yada daha kolay o kalabalık maçlardan birinde anons yapıcaksın herkes duyacak. Hatta herkes değil tüm kameralar, mikrofonlar da duyacak.
-
28 Aralık 2010, 14:24
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Yada daha kolay o kalabalık maçlardan birinde anons yapıcaksın herkes duyacak. Hatta herkes değil tüm kameralar, mikrofonlar da duyacak.
recep bey türk telekom arenanın açılışına gelicek nasıl gelicek merak ediyorum ayrıca tam yeri olduğunu düsüşünüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)