benzin zammı protestosu lütfen bakın
Reklamlar
-
28 Aralık 2010, 14:24
ayrıca protesto için bi yerlere gitmeye gerek yok herkes bir olur bi hafta sonu kimse evinden çıkmaz veya toplu taşımayı kullanır benzincilerde hafta sonlarını oturarak geçirir varmı bundan daha iyi tepki görmeden yapılacak bi protesto...yok damat halayı çekelim yok dörtlüleri yakalım yok trafiği kitleyelim bunlar bizim Türkiye de işlemeyen protesto şekilleri..
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
28 Aralık 2010, 14:26
DarkArchAnGeL adlı üyeden alıntı
ayrıca protesto için bi yerlere gitmeye gerek yok herkes bir olur bi hafta sonu kimse evinden çıkmaz veya toplu taşımayı kullanır benzincilerde hafta sonlarını oturarak geçirir varmı bundan daha iyi tepki görmeden yapılacak bi protesto...yok damat halayı çekelim yok dörtlüleri yakalım yok trafiği kitleyelim bunlar bizim Türkiye de işlemeyen protesto şekilleri..
bunun için medyanın buna destek vermesi lazım sence onlarda böyle bir cesaret var mı?
-
28 Aralık 2010, 14:49
DarkArchAnGeL adlı üyeden alıntı
o "Herkes" bir olmaz, bu devirde bile 4000cc motorlu araçlar ile istanbul yollarında dur kalk yapan ve benzin fiyatı umrumda bile değil diyen insanlar var, markete fırından ekmek gelmeyecek, hasta olsan evden çıkamayacaksın.
Hadi şöyle olsa herkes zevk için arabasına binip bir yerden bir yerlere gidiyor olsa haklısnız 2 gün zevkinden mahrum kalırdı tepki göstermek için ama araç kullanıyor ise bana göre insanların çoğu iş ve mecburiyetten kullanıyor.
Mesele de orada zaten sesini duyurmak için medya ile yüz-göz olacaksın, benim gibi tv izlemeyen insanların umrunda olmayacak (çünkü farkında değilim) medya sindiği için hızlıca geçecek haberleri, güya güllük gülistanlık memleketimiz. Elinizden geldiği kadar tepki gösterelim tavrımızı koyalım burada bile. Belki ben burada yazdığım yazılar ile bir yerlere ulaşamam ama benim yazımı okuyan birinin binlercesinin belki aklında bir ışık yakarım.
( coq un imzası geldi aklıma )
-
28 Aralık 2010, 14:50
hell_rideRR adlı üyeden alıntı
bunun için medyanın buna destek vermesi lazım sence onlarda böyle bir cesaret var mı?
olsa zaten insanlarımıza şarlatanlık yaptırarak destek vermeye çalışmazlardı ..
Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]
-
28 Aralık 2010, 15:05
yakınlarda olsam mutlaka gelirdim arkadaşlar siz en iyisi bulun dökük bi motorsiklet yakın medyanın önünde 4 tl ye benzin mi olur yaaa motoruma binemez oldum bu zam yüzünden küf bağladı resmen bu taibin umrundamı kendi son model arabalarla türkiyeyi gezmesini biliyo cebinden bi kuruş para çıkmıyo dış devlette de 2 sent yakıta zam yaptılar ülke ayaklandı karıştı
-
28 Aralık 2010, 15:19
sürmeli adlı üyeden alıntı
yakınlarda olsam mutlaka gelirdim arkadaşlar siz en iyisi bulun dökük bi motorsiklet yakın medyanın önünde 4 tl ye benzin mi olur yaaa motoruma binemez oldum bu zam yüzünden küf bağladı resmen bu taibin umrundamı kendi son model arabalarla türkiyeyi gezmesini biliyo cebinden bi kuruş para çıkmıyo dış devlette de 2 sent yakıta zam yaptılar ülke ayaklandı karıştı
arkadaşım olan o motora olur başka bi şey olmaz...
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)