Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

benzin zammı protestosu lütfen bakın

REKLAM ALANI
    DarkArchAnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung RT 125
    ayrıca protesto için bi yerlere gitmeye gerek yok herkes bir olur bi hafta sonu kimse evinden çıkmaz veya toplu taşımayı kullanır benzincilerde hafta sonlarını oturarak geçirir varmı bundan daha iyi tepki görmeden yapılacak bi protesto...yok damat halayı çekelim yok dörtlüleri yakalım yok trafiği kitleyelim bunlar bizim Türkiye de işlemeyen protesto şekilleri..
    Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ZX6-R
    Alıntı DarkArchAnGeL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayrıca protesto için bi yerlere gitmeye gerek yok herkes bir olur bi hafta sonu kimse evinden çıkmaz veya toplu taşımayı kullanır benzincilerde hafta sonlarını oturarak geçirir varmı bundan daha iyi tepki görmeden yapılacak bi protesto...yok damat halayı çekelim yok dörtlüleri yakalım yok trafiği kitleyelim bunlar bizim Türkiye de işlemeyen protesto şekilleri..
    bunun için medyanın buna destek vermesi lazım sence onlarda böyle bir cesaret var mı?

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı DarkArchAnGeL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

o "Herkes" bir olmaz, bu devirde bile 4000cc motorlu araçlar ile istanbul yollarında dur kalk yapan ve benzin fiyatı umrumda bile değil diyen insanlar var, markete fırından ekmek gelmeyecek, hasta olsan evden çıkamayacaksın.

Hadi şöyle olsa herkes zevk için arabasına binip bir yerden bir yerlere gidiyor olsa haklısnız 2 gün zevkinden mahrum kalırdı tepki göstermek için ama araç kullanıyor ise bana göre insanların çoğu iş ve mecburiyetten kullanıyor.

Mesele de orada zaten sesini duyurmak için medya ile yüz-göz olacaksın, benim gibi tv izlemeyen insanların umrunda olmayacak (çünkü farkında değilim) medya sindiği için hızlıca geçecek haberleri, güya güllük gülistanlık memleketimiz. Elinizden geldiği kadar tepki gösterelim tavrımızı koyalım burada bile. Belki ben burada yazdığım yazılar ile bir yerlere ulaşamam ama benim yazımı okuyan birinin binlercesinin belki aklında bir ışık yakarım.

( coq un imzası geldi aklıma )

DarkArchAnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung RT 125
    Alıntı hell_rideRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunun için medyanın buna destek vermesi lazım sence onlarda böyle bir cesaret var mı?
    olsa zaten insanlarımıza şarlatanlık yaptırarak destek vermeye çalışmazlardı ..
    Eğitimde Özgürlüğe Hayır Diyenlere [B][COLOR="DarkRed"]HAYIR[/COLOR][/B]

Motosikleti
    honda cbr 1000
    yakınlarda olsam mutlaka gelirdim arkadaşlar siz en iyisi bulun dökük bi motorsiklet yakın medyanın önünde 4 tl ye benzin mi olur yaaa motoruma binemez oldum bu zam yüzünden küf bağladı resmen bu taibin umrundamı kendi son model arabalarla türkiyeyi gezmesini biliyo cebinden bi kuruş para çıkmıyo dış devlette de 2 sent yakıta zam yaptılar ülke ayaklandı karıştı

Motosikleti
    HONDA CbR 125R
    Alıntı sürmeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakınlarda olsam mutlaka gelirdim arkadaşlar siz en iyisi bulun dökük bi motorsiklet yakın medyanın önünde 4 tl ye benzin mi olur yaaa motoruma binemez oldum bu zam yüzünden küf bağladı resmen bu taibin umrundamı kendi son model arabalarla türkiyeyi gezmesini biliyo cebinden bi kuruş para çıkmıyo dış devlette de 2 sent yakıta zam yaptılar ülke ayaklandı karıştı
    arkadaşım olan o motora olur başka bi şey olmaz...
    :cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)