E-5 te girmistim ben bi tane cukura on jant yamulmustu on taraf havalaninca bariyere vurarak durmustum.
Olur boyle seyler Turkiye burasi.
E-5 te girmistim ben bi tane cukura on jant yamulmustu on taraf havalaninca bariyere vurarak durmustum.
Olur boyle seyler Turkiye burasi.
We are many...
Türkiye deki çukurlar ölüm çukuru zaten bu tümseklerin yerine yakın zamanda duvar örerler o kadar yuksekki tak kaski gir direk :D
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
izmirde forum bornovaya giderken dönüşte çok sağlam bi çukur var dikkat (tecrubeyle sabit
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Türkiye'de motor sürmenin binbir sıkıntılı hali var. Sizlerde bu sıkıntılarla her daim karşılaşıyorsunuz muhtemelen. Bunları sıralamaya gerek yok sanırım.
Bu hususta dek diyeceğim motora her binişimde bir ruhsal sıkıntı yaşadığımdır.
Türkiye'de motosiklet kullanmak delilik diyorum bazen.
Sağolun. Size de geçmiş olsun.
Esasında buradan geçerken ben de bir nebze hızlı idim. Yavaş olsam belki de dengeyi kaybedebilirdim. (jantlar küçük zaten)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
türkiye yolları için enduro veya cross motor şart arkadaş gerisi kurtarmıyor 20 gün önce scooterım grisıpa ile yeni yapılmış kaymak gibi bembeyaz şeritli yolun tadını çıkara çıkara giderken birden bir çukura dalıverdik ee grisıpanın ön amortisörleri patladı hooopp tamirciye 50 tl bayıldık durduk yere gereksizce. sonradan melih abi açıklama yaptı onlar yolu hep yapıyormuş ama 15 yıldır dinmeyen meteor yağmırı nedeniyle yollar hep çukurluymuş bizim suçumuz yok dedi suçlu sizsiniz önünüze bakın kardeşim dedi bizde tamam abiii bakarız dedik.
ben evimden işime işimden evime gelirken adeta çukurdan kaçmaca oyunu oynuyorum başkentte ankarada oluyor bunlar diğer illeri düşünemiyorum.
çukura girmişlere geçmiş ola diyelim
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
bildiğin küçük göl resmen.
Çok kötü bir durum ya.
Hani o çukura bir kez giren iyi veya kötü bir tecrübeyle atlatır olayı.
Yerini bilir bir daha girmez ama bilmeyen biri için durum kötü.
Bilmediğim yolda her zaman temkinli olmaya çalışırım.
Bilmediğimiz yollarda gaza gelmeyelim arkadaşlar
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
Arkadaşlar bugün sabah işe gelirken tekrar sözkonusu yoldan geçtim, onarım yapılmış ve çukur kapatılmış. Fotoğraf makinem olmadığı için fotoğrafını çekemedim.
Bu da demek oluyor ki bu tip yolları gerekli mercilere iletmek gerekiyor.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
geçmiş olsun asım..
bimer denen oluşumdan haberim yoktu, epey başlarını ağırtırım artık ama bizim şikayette bulunmamız da bir yere kadar. yapılan işi kontrol edip peşine düşmezlerse buraya gelen şikayetlere cevap verilemez yakında..
bugün beni atestaş çekicisi eziyodu mesela, yaya olarak karşıya geçiyorum ve adam ayağını hiç gazdan çekmeden kırmızı ışığa gelip durmadan geçti. plakasını göremedim, ya yoktu ya da okunmuyordu akşam olduğu için
Hanefi sağolasın kardeşim.
Sana da geçmiş olsun. Allah esirgesin.
BİMER inş. bu tarz sıkıntılarımıza çözüm olur.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)